Slider Widget

5/featured/slider
Susu UHT Fernleaf 100% Mmmmm dari New Zealand

Assalamualaikum  Lama betul dini tak berceloteh di blog kesayangan. Hari ni dini nak cuci sawang blog dengan Susu  UHT Fernleaf yang sedap dan lazat ni. 100% dihasilkan daripada Susu dari New Zealand tau! Susu UHT tak pernah putus bekalan di rumah sebab Rayya…

Read more
Pemenang GA by Ardinihumaira - Bawal AJ Macaroon menjadi milik korang

Assalamualaikum hai koranggg ^__^ hari ni dni nak inform pemenang yang berjaya meneka dengan tepat harga tudung yang dni pakai kat entry ni ----> TEKAN SINI . kebetulan, dua orang yang teka dengan tepat. sepatutnya selai tu dni punya tapi d…

Read more
Giveaway by ArdiniHumaira : Macaroon & Eiffel

Assalamualaikum Hai koranggg! Haaa, nak hadiah WL Macaroon Flower dengan Eiffel tak? Tapi  kena pilih salah satu je taw. Bukan soramg dapat dua-dua. Hehe... Senang je cara nak join. Korang jawab soalan mudah ni. Mudah senang dan simple sangat. Teka pastu salah ke b…

Read more
Aidijuma White Label dah jadi my fav tudung pulak

Assalamualaikum lama tak update blog. hehe macam basalah alasan takde kesempatan ^___^ sekarang ni dni masihh dalam mood fever kat tudung aJ. nak wat cemano, design dia cecantik. asyik berkenan je. tak beli, duk teringat-ingat macam kena ubat pengasih. lepas beli…

Read more
Wide Shawl tutorial | Dena Bahrin Style

Assalamualaikum dni nak share tutorial pakai wide shawl yang dena bahrin selalu gayakan. ada dia share di instagramnya hari tu. so, dni duk follow step-by-step cara dena yang lebih kurang sama jugak dengan gaya Irine pakai tu, selesa sangat. rasa betup-betul co…

Read more