Dni Terpilih? Terima Kasih Nuffnang! ^_^



sebagaimana yang korang tahu,
ini adalah Projek 400 oleh Nuffnang (yang sulit ;p)..
Nuffnang menjanjikan RM50 kepada sesiapa yang buat entry mengenai Gatsby dan menghadiri ke event tersebut pada 17 April nanti. Namun begitu, oleh kerana faktor cuaca... eh.. silap ;p




oleh kerana faktor jarak yang memisahkan kita.. sobbb sobb.. (sedih ni.. huhu), jadi dni tidak dapat menghadirinya. RM5o terbang melayang-layang ke angkasaraya.. :'(





tak sangka dni terpilih gak pergi sana. hehe.. terharu..!





Nuffnang cakap wajib pergi baru dapat RM50. jadi, pada sesiapa yang dapat RM50 tu dni ucapkan tahniah tau! hehe. bukannya senang nak pergi kecuali dekat dengan tempat tu..




selamat ber'event' tau! chaiyok! ^_^




22 comments:

♥S@R@♥ said...

ruginye dini..tapi akk lagi la rugi..terlupa nak buat entry tu..huhu

Zura said...

sayangnye dini...klau x dpt rm50.00...boleh belanje akak makan...hehehe

~aSHa~ said...

wah tahniah dik..akak tak dpt ar...

lagipun tak dpt baca emel..tapi baca tajuk mcm tak dpt je..dpt baca tajuk je ni...

rugi ar tak pg..meh bagi akak

nEa FleriDa said...

rugi lh ek xleh p... pape pon tahniah yer :)

enyheartsdiamond said...

tahniah syggg :D

ardinihumaira said...

to ♥S@R@♥

tu la.. sobb sobb.. sedeyh ni. huhu. kalo la event tu kat tganu ke.. leh gak dni pegi.. jauh la kolumpo.. dekat2 exam ni susah nak travel :'(

ardinihumaira said...

to Zura

hik3.. akak pegi tak? huhu nak itott

ardinihumaira said...

to ~aSHa~

waaaa akak mau pegi ke? beshhh nya.. dni tingin nak g tapi banyak keja. huhu

ardinihumaira said...

to nEa FleriDa


tq tq.. hehe.. nil pegi tak? waaaa conot kan kalo dapat pegi ^_^

ardinihumaira said...

to enyheartsdiamond

tq sayang! you pegi tak? huu tingin nak jumpa u

Redbloodsnow said...

wahhh congrats dearrr :) jeles aku...kalaulah aku leh org KL gak or x pun anak org kaya raya. kan besttt...sure aku leh pi fly sane on da spot gitu..hehe

embun d tengah malam said...

tahniah k,,have fun

eyes143.. said...

waaa... taniah yunk.. tp lau u pegi, u share la 50-50 ngan i.. lalala =]

ardinihumaira said...

to Redbloodsnow

aku pon berangan sedemikian. kalo la kan.. besh nyer... pastu kalo gak aku kaya la.. aku suooprt ko naik flight gak p sama2 ngan aku ke event tu. haha.. tapi tu la.. aku ada kaya wat makan ngan roti je wat masa ni :p

ardinihumaira said...

to embun d tengah malam


huhu.. malangnya dni tak dapat pegi.. tader ongkos.. tader masa.. dan tader peluang :'(huaaaaaa

ardinihumaira said...

to eyes143:

eh yunk.. pekata i tanyakan nuffnang. leh tak ganti orang. you pergikan untuk i. kalod dapat fulus, u amik kat u je.. i no hal :)

helena's said...

hoyehhhh!jumpe kat sana tauuuuu!!

ardinihumaira said...

haaa.. bestnya cik hel dapat pegi.. huhu.. nak itot

Tihara said...

kau pergi kah dni??..inspektor tak boleh pergi..sbb nak jage musang

* mEsSy * said...

aii tawu aii ta layak, bub to aii ta join.. heeee..

:P

ardinihumaira said...

to Tihara


tak g kak.. huhu.. mau g tapi tak dapat. nak tolong akak jaga musang. miahaaha

ardinihumaira said...

to * mEsSy *

hoisyyhh mana ade cemtuh yunk.. u buleyh tau! chaiyok!