Instant Cash Blogging : Project Alpha Week 5 ~ dni baru dapat RM20



orang lain sok sek sok sek dapat RM20 pada minggu lepas, dni duk terhendap-hendap je tengok orang tu orang ni dapat... dni joined benda ni masa week 4.. so dni tak menaruh harapan yang tinggi sebab saingannya memang sengit.. tambahan pula, dni joined pon dah terlewat...



tu pasalla dni rasa macam tak semangat nak join week 6 sebab sekarang pon dni kering idea nak berblog.. isk isk... dah dapat RM20 ni, Alhamdulillah.. bertambahla simpanan dni.. ^_^





Nak tengok entry dni yang menang tu boleh KLIK SINI..




terima kasih nuffnang! nuffnang memang best!



20 comments:

tujuhhariseminggu said...

uhhh.... kongrettt... :)

Kancilbiru said...

tahniah...RM20 banyak tu...

Ena said...

best la dni.. dapat duit memanjang.. rezeki gak kan walaupun sikit..

akak x join pun project tu.. sbb lambat buka email.. hoho..

eT said...

wahh...dpt rm20...
kite paling byk pon rm0.20...hehehe

http://maziati.blogspot.com/

ardinihumaira said...

to tujuhhariseminggu

tq tq hehe

ardinihumaira said...

to Kancilbiru

RM20 dah cukup banyak untuk dni sebab seminggu pon takkan dapat banyak ni. cik kancil biru lagi banyak earnings.. malu dni :p

ardinihumaira said...

to Ena

Alhamdulillah, rezeki.. dah cukup banyak nilai tu untuk dni. bese seminggu pon dalam 1-3 ringgit je. rasa menyesal pula tak join week 6. hu

ardinihumaira said...

to eT

isk.. tu sebab advetorial je. kalo tak, dni pon bersen2 juga. sama la kita ^_^

Redbloodsnow said...

wahhh bestttt. camne nk join tuh ek yang. bg kat aku link join tuh. aku nk gak tamak..hahaha

~aSHa~ said...

dni pun entry yg mana tuk projek ni? ehehehe teruja plak nak tau

Bro Framestone said...

sonok2 huhuhu

bro baru wat twiter.. hope lepas nie xde prob join project alpha

BroFramestone Blog

* mEsSy * said...

duit mencurah2 keladang gandum opsss jadik la cocopie.. ngeh3..

:P

eyes143.. said...

waaa. neh yg i jeles.. nk jugakkk

Tihara said...

org baik..murah rezki kan dik Insya-Allah :)

ardinihumaira said...

to Redbloodsnow

kat Instant Cash Blogging yunk! gud lak! )

ardinihumaira said...

to ~aSHa~

;p malu la sebenarnya nak tayang entry tu kak. hehe

ardinihumaira said...

to Bro Framestone

good luack bro! a ah.. dni pon abru sahaja buat twitter.. cip cippp! ;p

ardinihumaira said...

to * mEsSy *

cocopie i sedang banyak ni.. awwww... 24 ketul.jangan jelas ;p

ardinihumaira said...

to eyes143..

meh join project alpha ^_^

ardinihumaira said...

to Tihara

wah... doakan dni tau kak.. IsnyaAllah.. InsyaAllah.. InsyaAllah..

p/s; penuh pengaharapan tu :)