orang lain sok sek sok sek dapat RM20 pada minggu lepas, dni duk terhendap-hendap je tengok orang tu orang ni dapat... dni joined benda ni masa week 4.. so dni tak menaruh harapan yang tinggi sebab saingannya memang sengit.. tambahan pula, dni joined pon dah terlewat...



tu pasalla dni rasa macam tak semangat nak join week 6 sebab sekarang pon dni kering idea nak berblog.. isk isk... dah dapat RM20 ni, Alhamdulillah.. bertambahla simpanan dni.. ^_^





Nak tengok entry dni yang menang tu boleh KLIK SINI..




terima kasih nuffnang! nuffnang memang best!



20 Comments

  1. best la dni.. dapat duit memanjang.. rezeki gak kan walaupun sikit..

    akak x join pun project tu.. sbb lambat buka email.. hoho..

    ReplyDelete
  2. wahh...dpt rm20...
    kite paling byk pon rm0.20...hehehe

    http://maziati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. to Kancilbiru

    RM20 dah cukup banyak untuk dni sebab seminggu pon takkan dapat banyak ni. cik kancil biru lagi banyak earnings.. malu dni :p

    ReplyDelete
  4. to Ena

    Alhamdulillah, rezeki.. dah cukup banyak nilai tu untuk dni. bese seminggu pon dalam 1-3 ringgit je. rasa menyesal pula tak join week 6. hu

    ReplyDelete
  5. to eT

    isk.. tu sebab advetorial je. kalo tak, dni pon bersen2 juga. sama la kita ^_^

    ReplyDelete
  6. wahhh bestttt. camne nk join tuh ek yang. bg kat aku link join tuh. aku nk gak tamak..hahaha

    ReplyDelete
  7. dni pun entry yg mana tuk projek ni? ehehehe teruja plak nak tau

    ReplyDelete
  8. sonok2 huhuhu

    bro baru wat twiter.. hope lepas nie xde prob join project alpha

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  9. duit mencurah2 keladang gandum opsss jadik la cocopie.. ngeh3..

    :P

    ReplyDelete
  10. org baik..murah rezki kan dik Insya-Allah :)

    ReplyDelete
  11. to Redbloodsnow

    kat Instant Cash Blogging yunk! gud lak! )

    ReplyDelete
  12. to ~aSHa~

    ;p malu la sebenarnya nak tayang entry tu kak. hehe

    ReplyDelete
  13. to Bro Framestone

    good luack bro! a ah.. dni pon abru sahaja buat twitter.. cip cippp! ;p

    ReplyDelete
  14. to * mEsSy *

    cocopie i sedang banyak ni.. awwww... 24 ketul.jangan jelas ;p

    ReplyDelete
  15. to eyes143..

    meh join project alpha ^_^

    ReplyDelete
  16. to Tihara

    wah... doakan dni tau kak.. IsnyaAllah.. InsyaAllah.. InsyaAllah..

    p/s; penuh pengaharapan tu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.