Pendapatan Nuffnang Dni... ^_^

;p
mengada-ngada jek nak tunjuk kat orang.. dah la dapat sikit. hehe..
tak apalah.. saja je nak share..
minggu lepas dni dah cashoutkan..



jadi, minggu ni, dapat yang ini pon dah cukup..
dah rasa syukur..
tak sangka pula boleh dapat sampai beringgit-ringgit..
ingatkan sen-sen je..









RM 3.75.. bilakah akan jadi RM 375?

ohh.. teringin nak tengok nilai tu jadi RM3750!


InsyaAllah..

^_^



18 comments:

dania said...

bestnya...at least ada gak walaupun skit..sy punya xnaik2 lagi..

edda(",) said...

bestnyerrrr

anisalya said...

cthnya..mcm mana dni copy pg income dni tu and ltk dlm blog..dh cb tp x dpt la...

ery said...

tahniah~

farra8979 said...

wah tahniah ek.. kena rajin blogging.. cam me, bile malas jek, x naik2 langsung...

helena's said...

insyaAllah.tak lama lagi kaya lah tuh..nt jgn lupe belanje eh!haah

nEa FleriDa said...

NNT DH NAIK JD BYK KNA SHARE NGN NIL TAW! :P

Ena said...

betul gak tu.. sikit2 lame2 jd banglo.. heheh.. kalo rajin wat n3 cam dni nie.. en nuff tu mesti rajin gak kasi credit kan!.. ^_^

nurulfaridah said...

ok gak la 2 dini..Ida 0 ag taw..

gooseberries said...

chayok2.. kita sama2 berusaha.hehe
saya nyer pon bwu 5 rgt jek..huhu

ejaa said...

INSYAALLah =)

~aSHa~ said...

wah bestnye...byk gak naik dlm tempoh seminggu...ehehehe..akak ciput je...

teruskan usaha ye dik

@juera said...

syukur la tu kjp je dh beringgit2..i ni kat setahun belas2 inggit x sdh2..bila la nk capai 3 angka ke 4 angka ke..hehe..x pe la yg pting bkn duit smta2 i berblog..i blog sbb mnt..

Tihara said...

owh tu dahboley belanjep akak makan skrem mangkuk hayun tuu..ihiks :)

Azuan said...

rezeki3...dapat fre3 je pun huhuu

** a i l y ** said...

hahh! nanti dah cashout leh belanje aiskrim 1! hehe

* mEsSy * said...

okei la cm gtue.. at least naek.. gud2.. keep it up tao..

:)

eyes143.. said...

merasa jugak cash out.. i neh tak merasa lagik.. huuu =[