;p
mengada-ngada jek nak tunjuk kat orang.. dah la dapat sikit. hehe..
tak apalah.. saja je nak share..
minggu lepas dni dah cashoutkan..



jadi, minggu ni, dapat yang ini pon dah cukup..
dah rasa syukur..
tak sangka pula boleh dapat sampai beringgit-ringgit..
ingatkan sen-sen je..









RM 3.75.. bilakah akan jadi RM 375?

ohh.. teringin nak tengok nilai tu jadi RM3750!


InsyaAllah..

^_^



18 Comments

  1. bestnya...at least ada gak walaupun skit..sy punya xnaik2 lagi..

    ReplyDelete
  2. cthnya..mcm mana dni copy pg income dni tu and ltk dlm blog..dh cb tp x dpt la...

    ReplyDelete
  3. wah tahniah ek.. kena rajin blogging.. cam me, bile malas jek, x naik2 langsung...

    ReplyDelete
  4. insyaAllah.tak lama lagi kaya lah tuh..nt jgn lupe belanje eh!haah

    ReplyDelete
  5. NNT DH NAIK JD BYK KNA SHARE NGN NIL TAW! :P

    ReplyDelete
  6. betul gak tu.. sikit2 lame2 jd banglo.. heheh.. kalo rajin wat n3 cam dni nie.. en nuff tu mesti rajin gak kasi credit kan!.. ^_^

    ReplyDelete
  7. chayok2.. kita sama2 berusaha.hehe
    saya nyer pon bwu 5 rgt jek..huhu

    ReplyDelete
  8. wah bestnye...byk gak naik dlm tempoh seminggu...ehehehe..akak ciput je...

    teruskan usaha ye dik

    ReplyDelete
  9. syukur la tu kjp je dh beringgit2..i ni kat setahun belas2 inggit x sdh2..bila la nk capai 3 angka ke 4 angka ke..hehe..x pe la yg pting bkn duit smta2 i berblog..i blog sbb mnt..

    ReplyDelete
  10. owh tu dahboley belanjep akak makan skrem mangkuk hayun tuu..ihiks :)

    ReplyDelete
  11. hahh! nanti dah cashout leh belanje aiskrim 1! hehe

    ReplyDelete
  12. okei la cm gtue.. at least naek.. gud2.. keep it up tao..

    :)

    ReplyDelete
  13. merasa jugak cash out.. i neh tak merasa lagik.. huuu =[

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.