Project Alpha Week 7 : Instant cash dah masuk! ^_^

Blog Dni..



& Untuk blog Deen
(pecah rahsia weh p bukak akaun nuffnang Deen, wakaka syyhhh ;p)






^_^

kami dapat RM20 today.. syukur Alhamdulillah.
thanks Nuffnang!


nak tengok entry dni untuk week 7..

CLICK HERE



dan entry blog Deen untuk week 7..

CLICK HERE


24 comments:

chenta said...

i tak dpt pun :(

* mEsSy * said...

yunk.. cm ner y juin mende nih?? aii pon nk gk..

:P

♥S@R@♥ said...

bestnye dni..akk baru sekali join, tp dah lmbt..sampai bila ek ni?

Zura said...

wahhh...bestnye dpt duit free2...nak rm10 boleh..??...:)

Redbloodsnow said...

eeee aku still blur camner nk buat nih taw. psstt..baru aku taw yg deen ade blog. nak terjah ahhhhh


:P

embun d tengah malam said...

best nya..tahniah

soffya cik bulan said...

tk dpt..sedih...huk3

miemiey said...

dni..akak blur lagik dgn pojek ni....cam ane nak dapat kan 20 inggt tu...ke untuk yg pergi majlis mggu lepas jee...terang skit kak akak yg buta nuff ni..hehehe

eyes143.. said...

kaya la u pas neh..

ardinihumaira said...

untuk join project alpha, sila ke http://projectalpha.com.my/instant-cash-blogging/


post entry berdasarkan tajuk yang diberikan, then submit guna form yang tersedia kat web tu.. syarat2nya pon dah tersedia.. ikut step dia.. untuk tahu kita layak atau tak, nuff akan creditkan RM20 seminggu selepas penyertaan. biasanya hari selasa/rabu..


sorry tak dapat reply semua komen.. dni sangat2 week hari ni.. pendrive dni hilang.. jiwa kacau.. semoga anda memahami :'(

really sorry... sayang semua yang rajen komen2! sayang tau.. huhu

Tihara said...

akak tau dni syang akak..hihi..

jaa sweets said...

i got it..huhuhuhh :)

ardinihumaira said...

@chenta

Insya Allah akan dapat. goodluck! ;)

ardinihumaira said...

@* mEsSy *


chaiyok yunk.. u boleh!

ardinihumaira said...

@♥S@R@♥


biasanya satu tajuk tu untuk semingg je kak. bila dah masuk minggu lain, kalau kita wat tajuk yang lepas2 dia tak ambik kira ;)

ardinihumaira said...

@Zura


hehe.. boleh2. kita bluetooth nak? ;p

ardinihumaira said...

@Redbloodsnow


haha malu aku. blog tu aku gak yang kena hapdet. babap deen ramai2 ^_^

ardinihumaira said...

@embun d tengah malam

tq ;) hehe

ardinihumaira said...

@soffya cik bulan


pia boleh. goodluck tau!

ardinihumaira said...

@soffya cik bulan


pia boleh. goodluck tau!

ardinihumaira said...

@miemiey


yang penting akak submit entry akak guna borang yang tersedia tu tau.. tu paling penting =)

ardinihumaira said...

@eyes143..

wah... doakan i yunk. i mau kaya.. hehe

ardinihumaira said...

@Tihara


;p akak tau mana ni. malu la dni.. nyorok belakang chitam hikkkhik

ardinihumaira said...

@jaa sweets

tahniah ;)