Tutorial : Meletakkan Link Dalam Komen Anda




tutorial ni dni dapat dari blog AiZ.. beliaula jadi sifu dni.
hehe.. thanks kepada beliau..



jadi dni nak share juga dengan readers blog dni kalau u ols nak letakkan link entry u ols dalam komen, u ols boleh gunakan benda ni..



(klik gambar untuk tumbesaran yang sempurna)


dni tak gheti la nak wat tutorial. alahai.. sila ke blog AiZ ye.. untuk lebih lanjut ;p


type benda ni dalam notepad pastu editla ye. pastekan ke dalam komen2.. nescaya pastu kua la link terus ke entry yang u ols nak share kat komen tu ^_^



selamat mencuba!



14 comments:

AiZ said...

thanks sis.. :) baru i tahu camne nak buat link tu... hikhik



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



AiZ said...

sis dni perlukan help nanti..... tanya aiz ye... aiz akan bantu sis dni.. :) nah lolipop 230 nih.... simpan satu untuk kucing dni.. :P



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



* mEsSy * said...

yunk dh maju..

:)

Tihara said...

arr..sis dni ajar tak habih..bakpo jd lagu tu gak sis dni..dop pehe2x..chitam meh gigit dni

ardinihumaira said...

@AiZ

hehe.. AiZ ni kan.. dia ajar dni, dia pulak cakap baru tahu wat link tu ye.. sni nak babap ;p


@AiZ


wahhh terharu la akak dik.. trimas2. nanti akak tanya bebanyak tau ^__^

@ Tihara

hehe kak.. dni hari ni fail bab tutorial. lariiiiiiiii


@ *mEsSy*

u wat la. best gak guna link kat komen ni. hehe

Redbloodsnow said...

ala...awat ko x tanye aku aje yunk uiii...hehe. haa inilah yg bestnya dunia blogging nih kan...sharing mering gitus...aharkss :)

Syafrizal said...

Apa kat pasang sistem komen intense debate dan pasang CommentLuv. Baru ok hehe.

ardinihumaira said...

@Redbloodsnow


hehe kebetulan AiZ nak wat tutorial. ;) kalo tak aku tanya ko yunk. ko kan sifu aku.. hoyeahhh.. ^__^

ardinihumaira said...

@Syafrizal

haaa intense deabte tu ape? dni buta IT sket hehe ;p.. teringin gak nak pasang commentluv tu

embun d tengah malam said...

terima kasih ya

helena's said...

hahhaha tetibe terbantut kene belajar buat tutorial nih dni...sebab dni rajin..hehehe

tapi menarik tu//nt nak buat..tenkiuu

ardinihumaira said...

@embun d tengah malam

hehe sama2. selamat mencuba ;)

ardinihumaira said...

@helena's

kihkihkih.. taktau nak wat tutorial cman. tibai je la dni ;p

fndrocka said...

Kadang takut juga tuan blog marah bubuh link