Yeay! Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion : Recommended by Red Mummy ^_^


lepas je baca entry kak red tadi, berdesuppp dni pergi ke guardian..
nak beli toner Hada Labo, Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion!
^_^



haha! seriously teruja coz hari tu dni dah pandang-pandang jeling-jeling kat produk ni cuma tak terpanggil lagi nak beli.. u ols tahu-tahu sajalah dni suka produk korea-jepun..
pengguna Skin79 yang tegar!
hehe..





ready nak gi guardian! jom jom jom ^_^




alrite dah sampai ke destinasi.. dah jumpa... yezzaa!
mari beli.. mari beli..
(heh, ajak orang beli macam dni dapat komisyen lak kan? tak dapat la.. huhu.. nak komisyen gak, :'( isk iskk... )




wajib beli u ols! wajib wajib wajib!


nahhh.. menimbun lak pembelian cik dni ni.. ayoyooOoo kata nak beli toner Hada Labo je.. apesal berduyun-duyun lak dibelinya.. haha. pompuan! biasala ;p



ini dia..
Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion
dni beli dengan harga RM36.88.. :)



okay, dni dah try toner ni..
tak ada bau.. dan ianya sedikit melekit pada mulanya.. macam pakai beautee ampoule.. tapi lepas absorb elok dalam kulit, melekit tu dah tak ada sangat.. and seriously rasanya macam pakai beautee ampoule.. segar, tegang, dan jadi flawless la pulak bila pakai bb cream dan juga bedak compact. wow! rasa muda pulak erk, bila masa lak dni tua, haha!



seronoknya..
recommended, okay! comel-ccomel jadinya.. aw aw aw gumbira..
mulus okay.. lalalala..




hmm.. beli untuk diri sendiri je ke? tidak.. tidak.. ini adalah untuk Deen..
^_^ nak kasi pada beliau nanti.. boleh buang black head, kan?
cian dia naik motor kena asap2 tu..
haa skang ada black head remover, bolehla pakai seminggu sekali..
licinla hidung beliau..
hehe..



kalau u ols nak cun melecun dan comel-comel gebus wal mulus ala-ala kak Red Mummy, bolehla try ye.. mana la tahu kena ngan kulit u ols, terus jelita jadinya. ;p



nak tengok entry kak Red Mummy mengenai Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion? KLIK SINI






20 comments:

Diana2u said...

ade promosi eh?hehehehe

Kancilbiru said...

wahhh ada promo ke? average RM40.++... adoi nak pegi cari gak satu...

ardinihumaira said...

to Kancilbiru

mungkin! coz dni pegi tadi cam terpinga2.. eh apesal jadik RM36.88... jimat beberapa ringgit, kan? lepas try seminggu.. kalau u ols guna dan berkesan, apa kata rembat beberapa botol wat stok.. jimat gitew :p

ardinihumaira said...

to Diana2u

iya kot.. sebab tengok kat guardian tadi banyak barangan turun harga.. siap rembat lipstick dua batang. ahaha

helena's said...

nak sangat try rasanya..dni lah ni!

cikgu isza said...

barang korea x pernah cuba.. kalau ada magic nanti dni tunjukkan yer.. dni jadi bahan eksperimen :D

Tihara said...

auu auu..tak reti pakai..rajin dni ye tempek2 muka..akk suke tengok..chitam pun turut gembire..tetibe jerr

eyes143.. said...

da lama tak sopink kt guardian.. huhu

~aSHa~ said...

sempat ke akak nak jaga muka lagi..ehhehee..nak tulis blog pun tak cukup time dah ni

miemiey said...

cepatnya dia beli.....nnti kulit gebu cam red mummy ar..kih...kih..

* mEsSy * said...

nak itot!! nak itot!!

^_-

ardinihumaira said...

to helena's

haha dni leh jadik promoter ;p

ardinihumaira said...

to cikgu isza

dni suka produk korea skin79 :)

ardinihumaira said...

to Tihara

ni petua redmummny tau kak.. hehe.. meh pakaikan chitam

ardinihumaira said...

to eyes143..

i juga ^_^

ardinihumaira said...

to ~aSHa~

uishhh sempat kak.. meh kita wat sama2 :)

ardinihumaira said...

to miemiey

bestnya kalo gebus cam beliau:)

ardinihumaira said...

to * mEsSy *

sukanya! tentu u belanja i kan kan

Tihara said...

dni chitam tunggu 24 jam dr mlm semalam nak suh tempek kat muka die..kui kui

juma said...

Akhirnya dapat juga stok hada labo..beli yg promo 1 pencuci AHA+BHA saiz besar dapat free lotion super Hyaluronic 30 ml..balik-balik baru perasan,yg hijau tu utk kulit berminyak/kombinasi..dah pakai 3 hari,kulit jadi kering sbb mmg kulit I kering..uhu..uhu..;-(..

kawan-kawan yg nak try, I nak let go 1/2 price je..RM18.00(asal RM36.00)..hari dapat sample dr hada labo..sape berminat e-mail kat juma(jumanur7@gmail.com).i bg produk yg i beli dan sample sekali.

Terima kasih