baru je balik shopping.. petang tadi abah baik kerja, terus yayang ajak beliau shopping..
ah... dni tumpang sekaki la ape lagi ;p hehe..
saja ikut nak pegi beli stok minuman kegemaran..
yusmira soy collagen! yesss...
sangat sedap ^_^




dah seminggu stok yusmira soy collagen ni habis. tu pasalla melilau cari stok.
wajib beli di yusmira trading sebab leh dapat diskaun. hehe.. takpela diskaun 2-3 ringgit pon kira berbaloi la juga kan?


so malam ni boleh bercollagen la..
nyummm...




8 Comments

  1. to embun d tengah malam

    hehe beli sekotak je hari ni.. no budget :P

    ReplyDelete
  2. to * mEsSy *

    ^_^ sodap tau yunk.. i bancuh cara kaw punya. guna air suam then goncang2! hahaha.. i guna shaker tuh.. senang. takyah kacau2..

    ReplyDelete
  3. @Redbloodsnow


    tu minuman soya yang mengandungi collagen untuk kecantikan dalaman. hehe.. tapi aku sies malas minum. seminggu aku memang ado cheat cheat tak minum. tapi kopi aku tak missed langsung. dasar kopi tegar aku haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.