How To Make Castle Cake


hiks...
bertambah lagi cara buat kek pada hari ni. gigih weh nonton video ni dengan line tenet slow. tak khatam lagi tapi teruja nak share dengan korang. so dni tempek gak kat sini. at least dapat gak dni study cara buat kek ni pada bila-bila masa je takyah bookmark bagai. ^__^ jom jom tengok cara buat kek istana comel ni...






p/s:
cam rumit je tapi kalau boleh siapkan, memang gumbira sakan rasanya. InsyaAllah akan cuba. hehe.. sebab tak kreatif sangat bab ni..



9 comments:

hentakbelipat said...

pehhhh..meleleh air liur toksah ckp dah..serius cantik!

Redbloodsnow said...

aku klo part gnie²...x kose aku nk nerai taw. sgt mls..hahaha

Ena said...

akak ni nengok aje la lebih buatnya belum entu lai.. eheheheh..

J.M.R said...

cubalah..nnt wat entry n hasil cubaan ni ek..;-)

Kie-yu said...

dni memang suke baking cakes eh?
dah siap nnt tepek tau gambau cake dni
tak dapat rasa tp dapat tgk jadilahh
hee :D

* mEsSy * said...

mmg rumit pown yunk.. huhu

icee-yah said...

cutenye..nak buat cake kahwin mest cute giler:)

azzey said...

ardinihumaira:.....buat sendiri lagi bagus.....x payah nak tunjuk2 lagi!....hu3....

PutRee SeJiNjaNg said...

wah kalau dah gitu memang lambat lah aku nak try buat yunk..hehehhe..