Nuffnang Cheque | 3rd Cheque Bakal Tiba, yeay!

-klik gambar untuk tumbesaran yang sempurna dengan zat taurina-





Alhamdulillah... cek yang ke-3 bakal sampai. Nuffnang dengan HSBC dah emailkan dni mengenai cek tu. maknanya cek tu dah diposkan. InsyaAllah sampai dalam minggu depan. rasa syukur sangat-sangat. bahagia sentiasa dirasa, awwww...







http://www.cute-smiley.com



terima kasih, Nuffnang!
lebiyu


^____^



http://www.cute-smiley.com






18 comments:

* mEsSy * said...

meh kongsi sket..

=D

SyUhAdA said...

salam...
nanti dah dpt..
kongsi2 lah ye..
hehe

Uruchimaru @ kf said...

tahniah..
kite mndpt ape yg kite usahakan......

suzzsuzie said...

wah...congrats dini...shoping time

Salmia said...

mia pun masih ter tunggu2 lg ni.. dni cashout bila ni?

Kancilbiru said...

akak pun tgh tunggu check ke 3 tpi lambat lagi ar...next month baru dapat kot...huhuhu

diraja22 said...

ni musim ramai OKB nuffnang ke..

Intan Inn said...

salam..dni kita dah try banyk kali nak add nuffnang kt blog tk menjadi pun mcmmner leh email kt kte bgtau..thanks yer

naz said...

wah 3 kali sudah :)

.cik yaya. said...

salam dni, nak tanya mcmane nak dpt balik status gliteratti? nk kne buat pape ke? please tlg...huhu sbb earning tak gerak2 dah nie.

** a i l y ** said...

wahh kayooo! tahniahh.

intan said...

bestnya..
bleh shopping utk raya nnt :D

Kie-yu said...

yeay~
boleh mintak wet raya kt dni
kaching! $$$

Hariz said...

Cik Dini..
Saya nak duit raya blh x.. *smbl kenyit mata*

Adeii Rezeki Kamu :)

New Entry Prof-Hariz
Apa Itu Leptospirosis?

FiesyaaChacha said...

kne lanje fisya la giniii.. hehehe

cikgu isza said...

tahniah tau..
akak pun tengah tunggu sama..
:D

Tihara said...

hihi :)..akk pn rasa hepi..cam akk lak dpt..nak loncat lah bleyy tk :)

azzey said...

ardinihumaira: best nyer....lg2 nak dkt raya nikan dni.....sampul duit raya hari tu ada lg tak....klu tak de akak blh bagi....tp tlg kembalikan bersama duit raya sekali seberapa segera yg blh hokay....ha3.....