-klik gambar untuk tumbesaran yang sempurna dengan zat taurina-





Alhamdulillah... cek yang ke-3 bakal sampai. Nuffnang dengan HSBC dah emailkan dni mengenai cek tu. maknanya cek tu dah diposkan. InsyaAllah sampai dalam minggu depan. rasa syukur sangat-sangat. bahagia sentiasa dirasa, awwww...







http://www.cute-smiley.com



terima kasih, Nuffnang!
lebiyu


^____^



http://www.cute-smiley.com






18 Comments

  1. salam...
    nanti dah dpt..
    kongsi2 lah ye..
    hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    kite mndpt ape yg kite usahakan......

    ReplyDelete
  3. mia pun masih ter tunggu2 lg ni.. dni cashout bila ni?

    ReplyDelete
  4. akak pun tgh tunggu check ke 3 tpi lambat lagi ar...next month baru dapat kot...huhuhu

    ReplyDelete
  5. salam..dni kita dah try banyk kali nak add nuffnang kt blog tk menjadi pun mcmmner leh email kt kte bgtau..thanks yer

    ReplyDelete
  6. salam dni, nak tanya mcmane nak dpt balik status gliteratti? nk kne buat pape ke? please tlg...huhu sbb earning tak gerak2 dah nie.

    ReplyDelete
  7. bestnya..
    bleh shopping utk raya nnt :D

    ReplyDelete
  8. yeay~
    boleh mintak wet raya kt dni
    kaching! $$$

    ReplyDelete
  9. Cik Dini..
    Saya nak duit raya blh x.. *smbl kenyit mata*

    Adeii Rezeki Kamu :)

    New Entry Prof-Hariz
    Apa Itu Leptospirosis?

    ReplyDelete
  10. tahniah tau..
    akak pun tengah tunggu sama..
    :D

    ReplyDelete
  11. hihi :)..akk pn rasa hepi..cam akk lak dpt..nak loncat lah bleyy tk :)

    ReplyDelete
  12. ardinihumaira: best nyer....lg2 nak dkt raya nikan dni.....sampul duit raya hari tu ada lg tak....klu tak de akak blh bagi....tp tlg kembalikan bersama duit raya sekali seberapa segera yg blh hokay....ha3.....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.