4000 Pageviews Semalam | Rekod Terbaik ArdiniHumaira.com Setakat Ini




semalam dni ada buat entry mengenai Unique Visitors ArdiniHumaira.com Cecah 2000. (klik link tersebut untuk baca)... pada masa tu, dni ambil gambar dekat jam 9 malam. kiranya 2111 uv tu adalah setakat jam 8 malam semalam. dan hari ni dni dapat tengok uv keseluruhan untuk semalam iaitu:






unique visitors: 2489
views: 4199




^___^


nampaknya ada peningkatan mendadak untuk pageviews tu. daripada 3626 hingga ke 4199. pencapaian terbaik untuk ardinihumaira.com buat masa ini. paling banyak sebelum ni pun dalam 2ribu dekat 3 ribu macam tu je. ni dah sampai 4 ribu buat dni rasa macam dapat sekali ni pun jadi la, hahaha ;p




p/s:
terima kasih kerana sudi singgah ke ardinihumaira.com ;)







36 comments:

DKosongLapan said...

waaaahhhhhebat cik Dni.....awok nak dapat UV 100 pun payah...... tapi takpele pelan2 kayoh...

lan_ax said...

wah congratz.. dh jadi artis popular.. ada hadia kt blog lan utk dni.. sila tgk yer..
http://duitlama2u.blogspot.com/

alinac lover said...

wow! besh nyaaaa!

Kie-yu said...

tahniah dear :D
nnt leh dpt ads dari Nuffnang la ehh
happy for u~

@juera said...

smkin lma smkin tinggi..alhamdulillah =D

tiefazatie said...

gle la!kalu cmnie earning BE mo ratus2 nie..ifa dpt belas2 je.haha..jeles2.haha

Kancilbiru said...

wow tahniah dini, kalau ada BE ni sure mencanak2 ni kan...:)

Uruchimaru @ kf said...

wah...bling2 mata nie dni!

Hariz said...

Tudia? Makin Laju Aih Cik Dni kita nie... Hohoho.. Tahniah2 :)

yebbit + . + said...

congratssss.! nk jugakkk

SyUhAdA said...

thniah dni~!!!
jeles ah...
hehe~

d_LA said...

cayalah dni =) dni x smbg, 2 yg ramai ske lepak cni..congratz2 :)

Zura said...

tahniah2...bleh jd tip top blogger nie

Tihara said...

sama2 kaseh :D

azzey said...

ardinihumaira: cayalah dni! mmg terbaekkkkkkkk.....

Syafrizal said...

tahniah dini... teruskan usaha anda ;)

Mama Kembar said...

wah hebat! moga moga terus bertambah UV lagi, good luck dear!

afiq aiman said...

hebat...aku pun xpnh samapi thp ni

Jieda said...

kongsi la tips2 dapat unique sebanyak ini.

aibaks said...

tahniah lagi buat dni sbb dpt views yang tinggi.. huhu.. mau kene ajar aibaks camni..

My MiRa said...

wah..mira lum letak ag counter tu he3

Melati said...

wowwww!!! bestnyaaa =) suka-suka!!!

Tomato Gurl's Life said...

hebatnya...ciktom punye uv plg tinggi 500++ je..hahaha...pe rahsianya ek??huhu..

fndrocka said...

Cik kena berkongsi resepi kejayaan lah gini

encHIx laNDax said...

wahh~~mantapp

Affan Ruslan said...

tahniah. aku sehari average 100 kot. ekeke

Boloque said...

tahniah..maintain jer..

HANGAT: Ngangkung Kutip RM10 Juta Selepas 2 Minggu Ditayangkan!!!

eynda said...

Tahniah ;-)

Liz said...

waaaaaaa bestnyer...mcm mana ea nak jadik gitu...hihi...tips sikit :)

FasiHaH SupiaN said...

wah,hebatnya Cik Ardini.......

blackrosehunter said...

hebat2..bestnya kalau dapat page view cmni..huhuhu..

DeQdEq said...

wah...byk tu...tahniah yer...DeQdEq ni nak sampai 500 pageview pun merangkak lagi...

nak ajak tukar link dan join bloglist Geng DeQdEq...

http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

striverisme said...

awesome haha

cengkerangcipot said...

perghh gile gempak..
ade rahsie pape x??
please share with me ye..
nk try naek kn lagi la blog ni..
hurmm :(

Cikgu Den said...

terbaik la. moga terus meningkat. apa rahsia???

Lemaknya Buah Nie

fyna said...

waaaaa....dasat!!~
ape tips nih?beshnye ramai uv..