dni teringin sangat nak minum white tea. terbaca mengenai khasiat dan kebaikan white tea tapi nak beli tak tahu kat mana. kat mall pun tak ada. tapi bila dni google terjumpa lipton punya ada white tea. huhu... bestnya kalau dni dapat beli yang ni...












siapa pernah jumpa wihte tea lipton? berapa harganya ya? ada tak kat tempat korang? kalau ada, boleh inform kat dni.. dni nak kirim. serius! ;)





p/s:
nak white tea!!!



8 Comments

  1. dini suke minum teh ek? aritu i teh lime punye kot..xsedap! i nk cari vanila sebab dini kate sedap tp xjumpe lak.=(

    ReplyDelete
  2. hurm..tak pernah pulak dengar pasal white tea nie..masih baru kot... sedap ke? hehe

    ReplyDelete
  3. Uik..tak pernah pula jumpa. Baru saja :)

    Entry Baru:
    -I

    ReplyDelete
  4. ardinihumaira: akak sker gak Lipton...tp White Tea ni x pnh try!

    ReplyDelete
  5. i pn cari white tea..malaysia mmg susa nk dpt tp kt indon snang tp mahal..yg i survey ari tu RM1700++ utk 1box..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.