-
-
-
-
-
-
-
-
--
updated*** 15 jun 2011



dni tidak akan menerima sebarang pengiklanan buat masa ini sama ada kepada pengiklan baru atau lama... renew juga tidak akan diterima buat masa ini... ianya untuk kebaikan pihak kalian kerana dni tidak sempat menyiapkan review... harap maklum...




thanks kerana berminat untuk beriklan di sini. InsyaAllah di lain masa nanti dni akan cuba sedaya-upaya untuk buka ruangan iklan ini...




regards;
dni

^__^










28 Comments

  1. Tahniah dni.blog mkin mju.x sbr nk tgk pic btunang nti.akk tgk dr jaoh je.skang pn dh x leh fokus blog mcm dlu2.smuga frenship 4ever ;-)

    ReplyDelete
  2. wah bestnyer ramai gler visitor..bilalah blog akak nk camnih

    ReplyDelete
  3. TUNANG??? DNI TUNANG?? OYEY..XSABAR NK TGK

    ReplyDelete
  4. lalink, if ader tapak yang free, jangan lupe inform nadia tau....
    hope sangat2 dapat...

    ReplyDelete
  5. Ramainya visitor.....fuh!!! mantap gila. Apa rahsia?

    ReplyDelete
  6. geram ny tgok stat blog dini nie..ntah bila la dpt sampai tahap camtu..huhu.,


    Jom Lawat Blog Bardboo

    ReplyDelete
  7. siyes kagum dgn UV blog dini :) sumber motivasi untuk me :)

    moga majlis dini berjalan lancar yer

    ReplyDelete
  8. wah.. hebat blog dni ni..
    TK 50 visitors shari pun payah..
    hehe..
    mcm2 pakej ada..
    emm..
    slmt mlangsungkan majlis pkahwinan ye..
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. wah! mantap lah dni.. mari2 iklan kt cni..mari2! <<--jadik promoter jap.hehehe~

    ReplyDelete
  10. peratus baunce rate bagaimana?
    bawah 50% ke? (sebulan dan sehari)

    ReplyDelete
  11. dni..nak byar rm100 kat dni nnti ya

    start februari oke :)

    ReplyDelete
  12. dear...cayalah...hihi umm tak sabo nk tgk dni buat ads utk nuff heheh ameen (akak doakan ni tau....)

    ReplyDelete
  13. pergh!!mantap gle la dni!
    tahniah!
    moga majlis dni bjln dgn lancar yaa..

    ReplyDelete
  14. Wow dni , ramainya! tahniah..bilalah akak nak spi ke tahap tu..hu3...

    ReplyDelete
  15. perghhhhh dasat... dini, nnti kf ajar pasal eBay pula iyer.. tapi much more better why not dini ushar2 dulu nota ciput eBay kat blog kf pastu x fhm baru bole roger iyer..Daa :p

    ReplyDelete
  16. mantap r dni. rina tah bile ag. haih -_-"

    ReplyDelete
  17. perghhh..memang mantap uv blog dni..semoga terus sukses sokmo..dan majlis tunang berjalan dgn lancar..ngee

    Jom skodeng :Tentang Salam dan As Salam

    ReplyDelete
  18. congratz..kenapa tak buat Combo je? macam 2 bulan RM15 ke..2 bulan 35 ke..kan lagi menarik tol tak??

    kalau like sila follow LabiLabi..LabiLabi sangat berbesar hati jika dini menjejakkan kami di blog picisan LabiLabi nie :P


    IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
    & JariPlastik

    Pendedahan Exclusive : Penyanyi Islam Membidas Mufti
    Tutorial : How To Pay Using Maybank2U

    ReplyDelete
  19. saya pun nak sewa tapak iklan..nnt sy email ye. suka dgn blog dini..tahniah..

    ReplyDelete
  20. nice blog dan nice produk..cantik... jom layari www.littledreamsfairy.blogspot.com tq ya...

    ReplyDelete
  21. dni, tak leh sewa tapak iklan dah ke? hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.