Rekod pengunjung blog dan Pakej Pengiklanan di Ardinihumaira.com

-
-
-
-
-
-
-
-
--
updated*** 15 jun 2011



dni tidak akan menerima sebarang pengiklanan buat masa ini sama ada kepada pengiklan baru atau lama... renew juga tidak akan diterima buat masa ini... ianya untuk kebaikan pihak kalian kerana dni tidak sempat menyiapkan review... harap maklum...




thanks kerana berminat untuk beriklan di sini. InsyaAllah di lain masa nanti dni akan cuba sedaya-upaya untuk buka ruangan iklan ini...




regards;
dni

^__^










28 comments:

Tihara said...

Tahniah dni.blog mkin mju.x sbr nk tgk pic btunang nti.akk tgk dr jaoh je.skang pn dh x leh fokus blog mcm dlu2.smuga frenship 4ever ;-)

noor said...

wah bestnyer ramai gler visitor..bilalah blog akak nk camnih

Miza Yusof said...

pergh! mantap lah dni. ribu raban tu.

fiz mr.beloved said...

Perghhh..memang tbaik la..

Are-Gya said...

TUNANG??? DNI TUNANG?? OYEY..XSABAR NK TGK

nadia ar-rumaisha said...

lalink, if ader tapak yang free, jangan lupe inform nadia tau....
hope sangat2 dapat...

AMMAR YASIR said...

Ramainya visitor.....fuh!!! mantap gila. Apa rahsia?

bArdbOO said...

geram ny tgok stat blog dini nie..ntah bila la dpt sampai tahap camtu..huhu.,


Jom Lawat Blog Bardboo

Mama Zharfan said...

siyes kagum dgn UV blog dini :) sumber motivasi untuk me :)

moga majlis dini berjalan lancar yer

toyolkiut said...

wah.. hebat blog dni ni..
TK 50 visitors shari pun payah..
hehe..
mcm2 pakej ada..
emm..
slmt mlangsungkan majlis pkahwinan ye..
alhamdulillah..

hamzah ian said...

pergh.. byk tu..

Amy Syaquena said...

Tahniah dear..

aliesha kirana said...

wah! mantap lah dni.. mari2 iklan kt cni..mari2! <<--jadik promoter jap.hehehe~

Blogging tips said...

peratus baunce rate bagaimana?
bawah 50% ke? (sebulan dan sehari)

alinac lover said...

dni..nak byar rm100 kat dni nnti ya

start februari oke :)

mzhany said...

dear...cayalah...hihi umm tak sabo nk tgk dni buat ads utk nuff heheh ameen (akak doakan ni tau....)

tiefazatie said...

pergh!!mantap gle la dni!
tahniah!
moga majlis dni bjln dgn lancar yaa..

azzey said...

Wow dni , ramainya! tahniah..bilalah akak nak spi ke tahap tu..hu3...

PutRee SeJiNjaNg said...

wah makin maju ekk business..hheheh

Uchi kay-f @hmad said...

perghhhhh dasat... dini, nnti kf ajar pasal eBay pula iyer.. tapi much more better why not dini ushar2 dulu nota ciput eBay kat blog kf pastu x fhm baru bole roger iyer..Daa :p

Ct Arina said...

mantap r dni. rina tah bile ag. haih -_-"

cikpuanhady said...

perghhh..memang mantap uv blog dni..semoga terus sukses sokmo..dan majlis tunang berjalan dgn lancar..ngee

Jom skodeng :Tentang Salam dan As Salam

SiLabiLabi said...

congratz..kenapa tak buat Combo je? macam 2 bulan RM15 ke..2 bulan 35 ke..kan lagi menarik tol tak??

kalau like sila follow LabiLabi..LabiLabi sangat berbesar hati jika dini menjejakkan kami di blog picisan LabiLabi nie :P


IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

Pendedahan Exclusive : Penyanyi Islam Membidas Mufti
Tutorial : How To Pay Using Maybank2U

Peri PiA said...

dini,akak nak cube pakej 1?blh?

ardinihumaira said...

boleh kak :)

anita said...

saya pun nak sewa tapak iklan..nnt sy email ye. suka dgn blog dini..tahniah..

mizsYanie said...

nice blog dan nice produk..cantik... jom layari www.littledreamsfairy.blogspot.com tq ya...

miss nadia said...

dni, tak leh sewa tapak iklan dah ke? hehe