Rekod pengunjung blog : 10-16 Mac 2011 ^__^

-
-
-
sejak minggu lalu dni lemau sikit nak update blog kan.. paling banyak pun dua entry... selalunya 1 entry je sebab kesuntukan masa + banyak kerja... so, abaikan je blog dulu sebab nak fokus siapkan kerja lain... bermula hari ni... dni dah cuti. yeay... seronoknya dapat cuti.. yang tak seronoknya... buka cuti ni dah nak mula 2nd test bagai.... final exam pun tinggal berapa hari je lagi... isk isk... runsing lak...



jadi dalam keadaan tak berapa nak fokus pada blog dni ingat tak ada saep la nak baca blog ni kan... sekali... pas semak pengunjung blog di rekod pengunjung nuffnang tu terkejut gak la dni...







jumlah pengunjung masih lagi seribu lebih... semalam dni rajin update sket... naik la sampai 1550 pengunjung... tu pon masih tahap tak memberansangkan masa online dni coz tenet sangatla sengal... hari pon masih gak sengal... jadi dni agak2 kalolah dni rajin update sket pastu dapat bw time tenet laju mungkin leh cecah 2k kot sehari <--- haha perasan! ;p





teringin la nak tengok uv cecah 2k hari-hari..
nanti dni nak cubalah ;)









Penaja Blog:


ads










28 comments:

Peri PiA said...

waaa,hebat

s1t1 2uL41k4 said...

wah... kira banyak la jugak tu dni.. Kita ni,nk sampai ribu raban bila entah. hehe.

Myra Jay said...

Myra nak capai 1,k sehari ntah bila nak capai..huhuu.. Dnie, kongsilah tip:)

Tihara said...

wahh..juling bijik mata tengok uv dni..ribu riban..lebat BE ni :)

alinac lover said...

best ah

Amy Abdul Rahman said...

bestnya cecah ribu :)

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

wahh.. banyak tu dik

Redbloodsnow said...

mmg smakin glamer ko nyer rekod. aku nyer rekod...menurun koh noks..hahaha.

mama maman said...

amboi... beribu2 org dtg blog dia... bestnyer...

Zyash said...

wah...best2..teringin nak mcm tu jugak..huhu...boleh tak agaknya yer??

SyUhAdA said...

thniah dni..
mmg rmai pngunjung blog dni..~

Miza Yusof said...

bestnya. tahniah dni :)

Amy Syaquena said...

Tahniah dear , itu tandanya blog awak sudah ada pembaca yang setia...

maszmadi said...

wah, seronoknyer pengunjung ramai sampai riban2 nie.. baru ada smngat nak update blog kan.. ;)

Fairus Bin Mamat said...

WOW.. BANYAKNYA.. :)

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

congrats dini..harap2 my blog juga akan jadi mcm blog dini ramai visitors..

Zura said...

marveleseehhh dini..

amimarz said...

wah... bagus ya traffic dni.. keep up the gud work ya!!

nur said...

apa rahsia dini?

ALL IN ONE

suziesanji said...

wow~~~ ramai peminat tu..

cik pulau said...

cik pulau memang kagum la dgn dni..
hishh.. bile cik pulau pun nak jadik cam dni ni..
huhu.^^,

munna said...

ramainya dini.... tahniah ....kak munna nak maintain 100uv pun susah

sarah mohamad said...

banyaaak nye. saya nak cecah 100uv pun hareeem. hihihi

Cik Azizah said...

TERBAIK la kak dni! jijah nak sampai 100v pon lemau...huhuhu

yuyu lar said...

perghhhh masyukkkk!!!!yuyu nak dpt 100 pon susah...kasi tipss sket..hehe

Ana admi said...

ok la tuh..best ape..hehe

Ct Arina said...

kalau dni buat teka teki hari2 konfem 2k punye! haha =D

Mama Zharfan said...

kagun dgn blog dini :) keep it up yer :)

psstt--sila lah reapply pakcik ijau kot2 dh qualified kan ni