Felt Craft | Tiny Pillow sebagai hadiah ulangtahun kelahiran jiran

-
-
-
-
ehh ehhh.. cerita pasal felt craft lagi ehehe... dni sebenarnya sebab dni berjaya buat tiny pillow untuk dijadikan sebagai hadiah hari lahir jiran dni... semalam dia menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-7... comel budaknya... ada gambar kat majlis sambutan ulangtahun kelahiran dia tapi dni belum transfer gambar ke laptop lagi. cun bangat kek bday dia tau.. nanti dni update tentang majlis bday dia tu ;)






haa... ni lah dia tiny pillow, hadiah untuk adik Aireen Afni...




disebabkan tema bday party tu pinky blue-blue so dni siapkan ikut tema majlis tu... dalam masa sejam lebih je siap ^__^



tak de la besar sangat bantal ni.. namanya pon tiny pillow. hehe... dalam 21cm x 21cm je...








Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






Penaja Blog:



12 comments:

toyolkiut said...

wah dni..
saja nk buat TK jeles..
hehe..
comelnye..

Dayana AZ said...

waaa cantiklaa kak dni!

eiyzniey said...

nak jugak!!ahahaaa...coler itam putehhhh uuu..cun3..haha

Tihara said...

Cute nya ..:-) kretif

Zura said...

mcm2 rupenye dini boleh buat...

~aSHa~ said...

kreatif nye....

fyna said...

dini buat sendiri? terernyaaaaaaaaaa

Liz said...

comeinyeee....

Redbloodsnow said...

COMEL GILA WEH! GERAM AKU TGK.HAHAHA

alinac lover said...

waaa terus yong berminat nak buat! hahaha

SyUhAdA said...

wah..comeynye..
pndai dni wat...
syu trigin nak wat kraf jgk..tp x kreatif..huhu..~

Ct Arina said...

alahai.. comel je. nak gune pun sayang. hihi^^