Felt Craft | Keychain kiut-miut

-
-
-
-
minggu ni Alhamdulillah dni dapat banyak tempahan buat keychain... terharu juga sebab diberi kepercayaan untuk siapkan keychain mereka yang sudi tempah.. dni nak berterima kasih banyak-banyak kepada semua yang pernah tempah felt craft dengan dni... dni baru je belajar-belajar buat ni... risau juga ada kekurangan dan ketidaksempurnaan hasil kerja dni... harap dihalalkan ye :)






baru-baru ni ada kawan dni tempah keychain untuk adiknya... tak boleh cakap siapa sebab dia dah pesan awal-awal jangan mention dia tu sape takut kang adik dia tahu tak surprise lak. hehe... opsss... Nini tu bukan adik dni eyy... adik kawan dni... hehe sama la pulak, kan...






dia nak yang jenis cute bunny... dalam gambar ni sebenarnya mata cute bunny belum siap lagi tapi dni dah snap gambar ;p nanti dni letak gambar baru cute bunny tu dengan mata yang dah siap... keychain yang ada nama cemni dni caj RM5... sama juga dengan yang buat jenis panjang tu kan... dalam RM6-7 untuk jenis panjang saja.. yang ni jenis kartun-kartun.. dni caj RM5...






pastu dni dapat tempahan daripada Kie-yu untuk 10 pcs traffic light...





dan 10pcx love merah design campur-campur... actually button dni dah kehabisan stock so dni tuka guna button shiny black flowery tu ^__^ keychain macam Kie-yu ni RM2/pcs...











berminat nak order? boleh je... isi order form kat bawah ni ;) nyatakan warna dan design pilihan hati korang... nanti kita berunding ya...




Name:

Email Address:
No Tel:
Address
Purchase Order:
Postage method: Pos laju - Semenanjung RM6 (below 500g)
Pos laju- Sabah & Srwk RM8 (below 500g)
pos express RM4.50 (bergantung pada jenis barangan shj

Payment Method:
Maybank
CIMB


Click here to put a form like this on your site.





Penaja Blog:


15 comments:

alinac lover said...

isk.tergugat iman da ni hehehe

Puanbee2 said...

comel rajin sungguh ler dini!

eiela said...

kemas jahitan dni,,gud luck ye.


Latest Entri :
Hal Remeh Tapi Kena Ambil Serius

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hari ni baru nak start buat felt :p teruja pulak tengok dni buat ! cantikkk :)

Zura said...

waaaaaah..rezeki dini bertambah...

SyUhAdA said...

wah..
bes la dni..
smakin maju nie..hehe..

p/s:dni..blog syu kne delete..huhu~

cheQmOomOo said...

sesantek :)

Redbloodsnow said...

comel giler!

Peri PiA said...

cute,merah tu menyerlah :)

[sutera kasih] said...

dini jahit kemas & cntiklah :)

FasiHaH SupiaN said...

soo comel..bleh wat door gift ni kalau ada function..

Lilct said...

nak tanya..mana nak beli benda yg macam floss yang nak isi dlm benda allah craft tu..?? hehe..baru belajar crafting ni..hehe

Anonymous said...

salam. mana nak beli benda yg nak isi dalam benda craft yg kite buat tu?

Ardini Humaira said...

di blogshop2 ada jual, dear..
dni beli di kedai jual peralatan jahitan dan perkahwinan kat kota bharu :)

sera shana said...

akak tlng ajar ble ? sy dok jauh kat sbh ne hah .. hehhe :)