Felt Craft | Sarung buku akaun ASB

--
-
-
tetiba dapat idea nak buatkan sarung buku akaun asb beberapa hari yang lepas. hehe... comel juga dni buat rupanya <--- puji diri sendiri haha ;p tapi gambar ni sarung buku akaun asb ni belum siap sepenuhnya sebab tak sabar nak snap kan.. terus ambik gamba sebelum siap... kat bahagian atas tu dni belum jahit lagi. pastu di bahagian penutup tu belum letak pin. kalau tak de pin karang terbukak je [enutup sarung tu hehehe...







ha... gigih dni potong felt fabric ni jadi bentuk huruf tau. nak krem tangan gak la buat ni ;p





cak... buku akaun asb dah menyendel nak pakai baju baru hehehe...




bahagian belakang sarung ;) nak tukar design love tu pon boleh wat bentuk bunga ke apa kalau tak mo design love bagai. ado setenga orang tak suka design love tu kan.. nanti kena chop minah jiwang. tapi dni apo kesah.. cun ape love love ni...





sekarang, dah boleh pakai baju baru ye buku akaun asb... lalalala....






berminat nak memiliki sarung buku akaun asb macam ni? boleh tempah dengan dni ye... macam-macam warna boleh buat tau. hehe...




Harga: RM7 (tidak termasuk pos)
kos pos: 1-5 pics RM3 - pos ekspress

bulk order (20 pcs ke atas) untuk sarung buku akaun asb? special price okeh ^___^






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe










Penaja Blog:






16 comments:

AngahSayang2314 said...

cantikkkkkkk simple & menawan

puanbee said...

amboi dini hee best tengok nih :) akk baru siap buat sarung hp

cik hani said...

wowww..
cantek,..
kreatif..

nnt cik hani tanya buku asb cik hani dulu,
dia nk x baju baru ni...

ok..

kalu nk,
nnt cik hani oder..

lalalalala

-atiQah- said...

menariklah dini..hehe..
goodluck sis! :)

Adi Zhaf said...

kretif meh ini olang hehe =P

:: Average ::

bArdbOO said...

comelnya!! =)

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Mama Zara said...

Mama pun suka jaet sarung2 ni :)

Ct Arina said...

alahaiiii kiut je!

azzey said...

cantik...berapa keping blh masuk tu dni?...:)

cikbedahlaser said...

simple la... cute je.. bg free la dni.. hahahahaha

amirah said...

comel..!

alinac lover said...

rajin ah dni niiii

@juera said...

comel nya..=)

Peri PiA said...

alolo,tomei2!

fiza said...

Cantik, kreatf lah dni nih ^_^

SyUhAdA said...

wah..
dh ada cover bku asb plak..
cayalah dni.~