Trafik blog cecah seribu juga semalam walaupun boleh dikatakan tak blogwalking langsung

-
-
-
semalam dni tak sempat blogwalking. balik rumah pon dah petang. kepenatan tak terkata.. sempat balas email je. tak sempat buka bl0g. masa tengah menonton anugerah bintang popular, dni sempat online kejap. tapi line tenet tetap sengal. layan je la kan... singgah mana-mana blog yang boleh. tak banyak.... pagi tu macam 3-4 blog dni sempat singgah. malamnya pula rasa macam tak sampai 5 blog dni bw. terus surrender nak layan keterukan line broadband.uwaaaaaaa mencik tau. nak tuka lain tak de duit ah skang ni banyak nak kena guna... biau je dulu. lagipon dni tak lama lagi nak 'pindah' dah kan. sabooo sabooo...







disebabkan tak dapat blogwalking dni saja la nak tengok trafik tanpa blogwalking... mak aih... teruja pulak tengok trafik kol 11.30 malam tadi... cecah seribu juga... uiskkk... terharu la dni :')




thanks ya korang! InsyaAllah kalo hari ni line tenet okay dni singgah balik... huhu cam tak best kan tak le blogwalking... isk isk...





Penaja Blog:











21 comments:

azzey said...

Mmg line berukband tgh meroyan tahap gaban skrg ni..:(

Myra Jay said...

Wowww!! bestnyer.. Ari cuti pun UV mantoppp.. Apa rahsianya..hehee..

Cik Tqah said...

wow..besnye.. uv ai sikit je..belas2..huhu

Tihara said...

woo..seriban..akak serats pun payah..mmg tk best kalo tk bw..especially blog dni n zie...korang cam kembar jer..

sabree hussin said...

kalau blogwalking msti lagi dahsyat traffic blog tu kan

beaty said...

bestnya dni

Sharinginfoz said...

seronok dapat maintain 1,000 UV

shahrul said...

fuhyooo...bes,bes..
jom blogwalking sini ke sini.. :p

http://ayaisensei.blogspot.com

FasiHaH SupiaN said...

kak dini..bestnya.................sy bru balik jawab exam...

jaa64 said...

bestnyerr :)

puanbee said...

wow best nyer dini hukss..bila nak sampai tahap dini nih..

nuriz said...

tahniah dni..tak blogwalking pun trafik mai..:)

Dawa said...

impian ER mcm ni la. klau x bw pon dpt 1000. tp skg dlm dok bw pon pyh nak dpt. huhu

Zura said...

waaaaaaah..bestnyelah..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wah, bestnyer...trafik sampai beribu

Anne said...

bestnye kalau banyak orang melawat blog.Terasa di hargai penulisan kita kan. Tahniah dni.

Miza Yusof said...

tahniah dni. sangat kagum
bila miza boleh dapat trafik cam dni ye :)

cikpuanhady said...

waahhh..mantappp..

ni ada entry berkaitan dni..hihi..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/04/senarai-bloglist-belle-of-march.html

Redbloodsnow said...

itu menandakan blog ko glamer :)

Bos said...

tahniah...!!

sarah mohamad said...

tingggi nya dni. hiks