-
-
-
-
-
terharu gilerrr... lepas Paan, Cik Sal lak yang order keychain felt ngan dni.. dua-dua ni kawan sekelas dni kat uitm dulu.. tapi dua-dua ni bukan takat order keychain.. sarung henpon skali.. thanks ya Paan and Cik Sal... dni lom sempat siapkan. hehehe... nanti dni dah siapkan, dni tunjuk hasilnya pada korang ye ^___^ jom cuci mata tengok antara yang dni baru siapkan ni dulu...





Cik Sal nak 5pcs keychain pelbagai warna & design bentuk love... thanks Cik Sal!




dni paling suka yang ni.. hehehe...



RM2 each ;)




korang beriminat nak tempah keychain? boleh je... hehe... isi order form kat bawah ni ya...








nak order? boleh je... isi order form kat bawah ni ;)




Name:

Email Address:
No Tel:
Address
Purchase Order:
Postage method: Pos laju - Semenanjung RM6 (below 500g)
Pos laju- Sabah & Srwk RM8 (below 500g)
pos express RM4.50 (bergantung pada jenis barangan shj

Payment Method:
Maybank
CIMB


Click here to put a form like this on your site.






Penaja Blog:







16 Comments

  1. suka tgk anak muda berbisnes...:-)

    ReplyDelete
  2. olohh comel...

    nnti nk bg bebudak leh tmph kt dini :)

    ReplyDelete
  3. dni, takde catalog ke? felt craft utk couple ada contoh tak? cm berminat nk order. ;)

    ReplyDelete
  4. geramnyer tgk.. kreatif la dini nihhh... jeles taww... hihi..

    ReplyDelete
  5. wah advance betul dini siap ade form submit tue..good girls ;)


    psst:dini dah abis study kat uitm ke?

    ReplyDelete
  6. wah dni..
    bntuk love mmg ramai peminat..
    comel..

    ReplyDelete
  7. sangat kreatif dear.. nak tanya dear la.. apa rahsia bejaye dlm bisnis?.. nurhafiz2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. hehe comel2 semuanya...bole makin maju ni bisness dni ni =)

    ReplyDelete
  9. smakin comel la keychain yg dni wat..

    ReplyDelete
  10. lawa lah yang. semakin maju bisness ko ek :) tak saba plak aku nk dpt aku nyer tiny pillow tu taw. hahaha

    tp takpe...tunggu sekalian dgn avon makeup bag yg aku order tue ea yunk. leh takyah 2 3 kali post...hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.