Felt Craft | Tempahan daripada rakan sekelas uitm dulu ;)

-
-
-
-
-
terharu gilerrr... lepas Paan, Cik Sal lak yang order keychain felt ngan dni.. dua-dua ni kawan sekelas dni kat uitm dulu.. tapi dua-dua ni bukan takat order keychain.. sarung henpon skali.. thanks ya Paan and Cik Sal... dni lom sempat siapkan. hehehe... nanti dni dah siapkan, dni tunjuk hasilnya pada korang ye ^___^ jom cuci mata tengok antara yang dni baru siapkan ni dulu...





Cik Sal nak 5pcs keychain pelbagai warna & design bentuk love... thanks Cik Sal!




dni paling suka yang ni.. hehehe...



RM2 each ;)




korang beriminat nak tempah keychain? boleh je... hehe... isi order form kat bawah ni ya...








nak order? boleh je... isi order form kat bawah ni ;)




Name:

Email Address:
No Tel:
Address
Purchase Order:
Postage method: Pos laju - Semenanjung RM6 (below 500g)
Pos laju- Sabah & Srwk RM8 (below 500g)
pos express RM4.50 (bergantung pada jenis barangan shj

Payment Method:
Maybank
CIMB


Click here to put a form like this on your site.






Penaja Blog:







16 comments:

alinac lover said...

best nyer dni~ gudluck ya~

J.M.R said...

suka tgk anak muda berbisnes...:-)

soffya cik bulan said...

olohh comel...

nnti nk bg bebudak leh tmph kt dini :)

Lady D'yot said...

dni, takde catalog ke? felt craft utk couple ada contoh tak? cm berminat nk order. ;)

deAnza-wAnda said...

geramnyer tgk.. kreatif la dini nihhh... jeles taww... hihi..

Uchi kay-f @hmad said...

wah advance betul dini siap ade form submit tue..good girls ;)


psst:dini dah abis study kat uitm ke?

toyolkiut said...

wah dni..
bntuk love mmg ramai peminat..
comel..

FasiHaH SupiaN said...

seriusly sgtttt comel kak dini!!!!!!

NUR said...

sangat kreatif dear.. nak tanya dear la.. apa rahsia bejaye dlm bisnis?.. nurhafiz2009@yahoo.com

Zura said...

cantik sungguhlah craft tue..

Gnie@SimplyStyle said...

hehe comel2 semuanya...bole makin maju ni bisness dni ni =)

nadia ar-rumaisha said...

geram ar dni....sangat chomel...

Ct Arina said...

murah je rezki dni kan ^_^

SyUhAdA said...

smakin comel la keychain yg dni wat..

Redbloodsnow said...

lawa lah yang. semakin maju bisness ko ek :) tak saba plak aku nk dpt aku nyer tiny pillow tu taw. hahaha

tp takpe...tunggu sekalian dgn avon makeup bag yg aku order tue ea yunk. leh takyah 2 3 kali post...hehe

fyna said...

alololo...tomeynye.
fyna suke...