Felt Craft | Tempahan Keychain Baju & Love

-
-
-
-
cakkk... hehehe... nak tunjuk gak keychain yang dni siapkan dalam masa 4 jam bersama adik dni ---> Eiyzniey untuk Izaryda. Izaryda cakap dia urgent nak hantar kat kawan dia untuk reunion... so, jam 11 malam - 3 pagi cemtu kami dua orang siapkan untuk Izaryda. Alhamdulillah.. akhirnya siap juga. sepat poskan keesokan harinya...




dni buat keychain bentuk baju manakala adik dni, Eiyzniey buat keychain bentuk love.. bahagi-bahagikan tugas. hehe...





siap 10pcs keychain tu... ^___^






Thanks Izaryda kerana sudi tempah keychain dengan akak!








Penaja Blog:






21 comments:

Amy Syaquena said...

menarik tambah mil memang gemar mengumpul keychain.boleh tanya dia kalau berminat.thanks ye dear..

p/s:http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/blog-di-tutup-sinar-raudah-akan-bersara.html

dak eina said...

nk satu! boleh? :P

mimie kamisah said...

tomeiiiiii nyeeeeeeeeeeeee.. :)

Mama Zara said...

semalam mama buat bunga kemboja dari felt :)

sarah mohamad said...

coooooomel :) nanti buat lah giveaway dni. boleh saya join and dapat 1. hihi

FasiHaH SupiaN said...

sungguh sangat geram, COmel nye =.=''

Cik Azizah said...

geramnya...sungguh jeles!!

Farhanah Mokthar said...

comelnya. berapa ringgit ni kak dni.?

Redbloodsnow said...

comel giler air tgn ko weh yang..thats my lesbo! :D

Zura said...

comelnye...

suriani sakura said...

cute nye cm nak satu je
pandai wat kan

[sutera kasih] said...

comel lah keychain baju tuuuu !! :)

puanbee said...

waa cantik dn kemas sungguh bertuah sapa yg kawin dgn dini nanti rajin :)

alinac lover said...

tahniah dni..sori xdpt nk msg dni minggu ni..sebok je ha..dgn mslah bertimpa2~ rasa mcm msg dni cm pndek2 je ha.. :( sori ya

SyUhAdA said...

wah..
byk jgk tmpahan ye..hehe

Peri PiA said...

comel

Ct Arina said...

waa da byk org tempah. rina takut nk buat biz on9 ni. takut x dpt sambutan. ehe

cikpuanhady said...

comelnya..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

qlah said...

salam ,
wah.. akak dni ni memang peminat craft kan . hehe , beruntungnya kak punya bakat craft2 ni , kreatif .. hehe .

basnicasni said...

Salam kak...saya nak tanya akak amek tempahan lagi tak...saye ingat nak tempah keychain bentuk baju (jersi bola sepak malaysia warna biru) dengan akak...saya nak tempah banyak dalam 110 pcs...tp saya bace blog akak tengah hamil...tkut xlarat..jd saye tanye dulu...saya nak guna 17hb 10 2012...klu akak sudi blehla bgtau harga 1pcs rm bape..dari norasni seman, johor..

Ardini Humaira said...

@basnicasni

salam, dear :)
contact akak di 0176722572 / emel ke amni_shiro@yahoo.com details ya... akak still amik tempahan felt craft ^__^ tqvm