Felt Craft | Tempahan Sarung iPhone daripada Bb



- - - -
Alhamdulillah siap juga tempahan sarung iPhone kawan dni yang bernama Shazrani Azhar... tapi dni panggil dia Bb... hehe. dulu, masa dni berblog dni asyik cerita tentang Bb sampai ada orang fikir dni suka cerita tentang boyfriend dni. padahal Bb tu kawan baik dni. hehehe... kami kenal melalui friendster sekitar tahun 2006, belum pernah bersua muka... tapi hingga ke hari ni kami berdua masih rapat.. Alhamdulillah...





perkenalan & persabahatan ini InsyaAllah akan berkekalan ke akhir hayat... usia tak membataskan persahataban kami berdua... walaupun umur dni muda daripada Bb tapi kami tak pernah rasa jurang umur tu... rasa cam sebaya. awwww... kami memang rapat sangat-sangat! ;p pendek kata masa zaman bujang Bb, susah senang kami bersama walaupun dni jauh di kelantan dan Bb jauh di sabah... skang Bb dah berteman, ada suami dan anak-anak.. dni ja masih bujang trang tang-tang hehehehe... tak pa... tempoh bujang ni tak lama dah. hik3...





alamak panjangnya muqaddimah entry ni.. hehe... saja nak perkenalkan korang dengan teman karib dni... Bb tempah sarung iPhone untuk iPhone kesayangannya... design sarung iPhone tu dengan nama puteri-puterinya...






Ayanna Safiyyah & Arissa Sumayyah... cantik nama anak-anak Bb kan ^___^






kalau korang berminat nak tempah sarung handphone dengan dni boleh ja... RM7 untuk design bahagian depan sahaja dan tambah RM1 kalau nak design bahagian belakang... skang dni busy... so, yang ambil alih buat felt craft ni adik dni si Nini tuh hehehe.. rajin tau budak tu bersilat buat craft... tdo lewat malam pon sanggup. gigih betul :)






gambar Bb sekeluarga



apapun, thanks buat Bb yang sudi tempah sarung iPhone dengan dni... semoga Bb sentiasa dilimpahi rahmat kebahagiaan dan semoga persahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat, amin...









Penaja Blog:






10 comments:

Pupel Liyana said...

lawanya dini. pupel dah lama tak buat felt craf sebab terlalu bz T_t

jaa64 said...

lawalah ^^

Peri PiA said...

semoga maju lagi dan lagi

Zura said...

byk tempahan skrg dini...usaha tangga kejayaan dini..akak support dr belakang walaupun dini xnmpak akak kat belakang...

Zura said...

byk tempahan skrg dini...usaha tangga kejayaan dini..akak support dr belakang walaupun dini xnmpak akak kat belakang...

toyolkiut said...

mmg kiut la dni..

Myra Jay said...

Cantik..
Kalau dah creative nie buat apa pun menjadi :)

MAI a.k.a WAWA said...

nak tempah buleh? cumel.. ;)

Redbloodsnow said...

aku solute dgn cara ko deco craft ko yang. klo aku..aku tak pandai nya match kan kaler yg sesuai taukkk..hehe

cikpuanhady said...

comey..comey..rajinnya adik nini..dua-dua berbakat..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire