Rekod pengunjung blog dni 17May-23May

-
-
-
-
rekod pengunjung blog dni ni dni tunjjukkan kat sini untuk rujukan para pengiklan supaya mereka rasa lega sket walaupun dni tak berapa update... ngah final exam skang ni... so masa berblog dikurangkan hampir 90%.... tapi, Alhamdulillah dengan sokongan kalian, analitik pengunjung blog dni masih mencatatkan rekod yang baik... thanks untuk kalian! :') terharu....








cuma... agak merudum jugalah berbanding kalau dni update... tapi tak mengapa... habis je exam dni akan all out.. nak dapatkan balik trafik 2k sehari macam sebelum ni... so, harap pada pengiklan semua jangan bimbang tau. InsyaAllah ada masa free sket dni akan buat review yang tertangguh. dni mohon maaf tau sebab ada iklan yang tertunggak reviewnya... dni terpaksa fokus pada final exam buat masa ni... yang pasti, dni akan gantikan balik review2 yang tertangguh tu ;) dont worry!






dan pada kalian semua yang sentiasa beri sokongan pada dni, dni nak ucapkan mekasih bebanyak tau! tanpa kalian semua siapalah blog dni... :') sobsss...




Penaja Blog:


28 comments:

atty's said...

takpe lepas exam leh update

Miza Yusof said...

wow ! trefik semuanya 1000 ke atas.

alinac lover said...

dni nyer kedudukan da kukuh

Uchi kay-f @hmad said...

memang rekod!!!

even dini x updated visitor agk 'menten'...;)

Axie04 said...

huhu
bnyak tu

aanie said...

perghhh dni...banyaknya.....bila la nak dapat trafik cam dni ni...

munna said...

banyak dini..kak munna nak maintain 300 pun susah

J.M.R said...

kencang giler dni..ni mst masyuk Be nih..opentable lah!

FasiHaH SupiaN said...

kak dini!! banyaknya trafik dia.....waa....mcmna nak dpt trafik camni......

Dilla Ady said...

huishhhh...masih jauh lagi kalu nk dibandingkan dgn dilla tau...huhu

ntah bile nk sepopular dni nih..

eB ezrin said...

fuyooooo

azila said...

Takper Dik...lps exam baru leh pulun btol2..skang p baca bukuuuu..heheh

Norhisham Nordin said...

wow...! dni mmg hebat...

Myra Jay said...

Woww!! Walau kurang update tp pengunjung still cecah 1,k.. :)

Mantapp arr Dni.. Thniah ye :)

Tihara said...

wa caya lah :)

Tihara said...

skali teringat pencuci pgan tu..glo, hihik :)

Tihara said...

sgt cumel mata panda dia.. ;)

Adam Roslan said...

Pergh. Terbaiklah. Kongsi tips sikit.

Syazwan said...

woww!!..terbaik!

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

wahh...sehari 2k tu..power la blog ni!! hehe..teringin gak la

[sutera kasih] said...

wahhh..tahniah dini :)

Zura said...

syabaslah dini..

Peri PiA said...

tahniah dini

Cik Azizah said...

peh!! mantap nye uv kak dni!! tahniah! mmg terbaik wook!!

sarah mohamad said...

peh! trafik tinggi dni ni. hiks

Redbloodsnow said...

BACA ENTRY KO NI BARUUUU LAH AKU TERINGAT AKU LOM LG UP ENTRY TTG UV AKU UTK PENGIKLAN AKU..ADEHH

AKU NYER PUN MENURUN GAK BULAN NI SBB TERLAMPAU BZ NAK MAMPOS. X DPT BLOGWALKING, THATS Y LER :(

Ct Arina said...

sgt byk la tu dni kalau nak dbandingkan dgn rina..haha =P

qlah said...

salam ,
wah.. pape pun , congratz ye .