-
-
-
-

dni nak share dengan korang berkenaan dengan rekod pencapaian trafik blog dni sepanjang bulan May yang lepas. terutamanya bagi para pengiklan, mesti nak tengok kan pencapaian blog dni untuk rujukan pihak mereka... kalau mereka berpuas hati InsyaAllah mereka akan terus mengiklankan website mereka di sini. dan tentang review lak kalau ada yang tergendala tu dni mohon maaf. hehe dni gantikan pada minggu seterusnya. ngah exam idea dni tepu sket ;p




rekod 1-29 May 2011





rekod 18-24 May 2011





rekod 25-31May 2011

tetiba ternampak 30hb tu rupanya trafik cecah 2k walaupon tak update langsung. ngeee... teruja lak dni melihatnya ;)






thanks kepada semua yang sudi membaca ardinihumaira.com!












Penaja Blog:







25 Comments

  1. wah..teruja nya tengok tinggi trafik! gudluck kak dni!

    ReplyDelete
  2. wah hebat! ramainya dtg blog dni, congrats! :-)

    ReplyDelete
  3. banyak nyer orang datang blog dni :) meh datang blog kita pulak :)

    ReplyDelete
  4. hee...

    lama dini tak review blog weeda...ngeee~

    ReplyDelete
  5. Wowwww!! teruja betul..:) Tahniah ye Dni.. Mantopp tu :)



    **Dni, myra ada wat entry psl tiny pillow, rajin terjah la ye..**

    Jom tengok "Tiny Pillow-Hadiah Besday…"

    ReplyDelete
  6. kenape dni xapply innity? trafik dni ok pe?

    ReplyDelete
  7. wow!! cayalah dini! gud job dear.. =)
    maera tag u tau.. =)

    ReplyDelete
  8. alahai bilelah hambe nk pakai domain sendiri,hu3..

    ReplyDelete
  9. salam kak ,
    tahniah..

    *qlah support akak ye ;)

    ReplyDelete
  10. mantap la..bagaimana saya nak masuk iklan dalam blog dni?hantar detail pada ummu boleh?
    ummu84_raudhah@yahoo.com.my
    terima kasih dni..

    ReplyDelete
  11. adehhhh..bile la nk dpt cam dni gak ni..terbaek ahhh dni..congrats2!

    ReplyDelete
  12. congrats ;)..tapi skang payah dh nak on9 cam dlu..kabel tm net tak setel2..bankrap dah kut..asik org curi kabel je..tk cekak nok ganti..sad

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.