Blog performance sepanjang bulan May | Rujukan para pengiklan di ardinihumaira dot com

-
-
-
-

dni nak share dengan korang berkenaan dengan rekod pencapaian trafik blog dni sepanjang bulan May yang lepas. terutamanya bagi para pengiklan, mesti nak tengok kan pencapaian blog dni untuk rujukan pihak mereka... kalau mereka berpuas hati InsyaAllah mereka akan terus mengiklankan website mereka di sini. dan tentang review lak kalau ada yang tergendala tu dni mohon maaf. hehe dni gantikan pada minggu seterusnya. ngah exam idea dni tepu sket ;p




rekod 1-29 May 2011





rekod 18-24 May 2011





rekod 25-31May 2011

tetiba ternampak 30hb tu rupanya trafik cecah 2k walaupon tak update langsung. ngeee... teruja lak dni melihatnya ;)






thanks kepada semua yang sudi membaca ardinihumaira.com!












Penaja Blog:







25 comments:

Cik Azizah said...

wah..teruja nya tengok tinggi trafik! gudluck kak dni!

Mama Kembar 3 said...

wah hebat! ramainya dtg blog dni, congrats! :-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banyak nyer orang datang blog dni :) meh datang blog kita pulak :)

Weeda said...

hee...

lama dini tak review blog weeda...ngeee~

Peri PiA said...

dini,mekaseh :)

cheQmOomOo said...

tag dni

Myra Jay said...

Wowwww!! teruja betul..:) Tahniah ye Dni.. Mantopp tu :)



**Dni, myra ada wat entry psl tiny pillow, rajin terjah la ye..**

Jom tengok "Tiny Pillow-Hadiah Besday…"

[sutera kasih] said...

bestnya dini..blog sy masih 'baby2' baru nk merangkak hihi

Dah share link utk autopublish di fanpage FB?

fiz mr.beloved said...

kenape dni xapply innity? trafik dni ok pe?

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow!! cayalah dini! gud job dear.. =)
maera tag u tau.. =)

SyUhAdA said...

wah..rmainya..
thniah tau dni..

Mama Zharfan said...

congrats dini!

Ct Arina said...

keep blogging taw dni ~_^

Cik Wanie Ghani said...

tq for sharing dear;)

Peri PiA said...

waaa,gosok2 mata

MAI a.k.a WAWA said...

waahh..tahniah dni.. ;)

Uchi kay-f @hmad said...

alahai bilelah hambe nk pakai domain sendiri,hu3..

qlah said...

salam kak ,
tahniah..

*qlah support akak ye ;)

padlie said...

ramainye unique viw dini...

CsP nak bagi Hadiah!!!

budakbaik said...

mantap la..bagaimana saya nak masuk iklan dalam blog dni?hantar detail pada ummu boleh?
ummu84_raudhah@yahoo.com.my
terima kasih dni..

d_LA said...

adehhhh..bile la nk dpt cam dni gak ni..terbaek ahhh dni..congrats2!

rinaDOrina said...

wahhhhhhhhhhhhh!! best!..

♥yaya budak suka embun♥ said...

baca tapi tak komen bleh tak kak dini :D

Tihara said...

congrats ;)..tapi skang payah dh nak on9 cam dlu..kabel tm net tak setel2..bankrap dah kut..asik org curi kabel je..tk cekak nok ganti..sad

sarah mohamad said...

wah! tingginyaaaaa! tahniah dni :)