Bukan Fizz Fairuz yang order sarung henpon



- - - - -
ha... kontroversi apo lak ni kan. ni ada Fizz yang order sarung henpon felt craft. Fizz Fairuz kah?




bukan... bukan.. ni bukan Fizz fairuz yang tengah ado hot story ngan Liana Jasmay tapi ni Hafizah punya sarung henpon. hikss...





haa... Hafizah@Fizz nak sarung henpon tema hitam+biru... so dni watkan cemni...





bahagian belakang lak cemni...




yang ni pula kalau buka sarung henpon nak letak henpon nampak la ado corak bunga2 kecik tu... suka betul dni hias felt craft dni dengan bunga kecik tu tak tahulah kenapa ;p






dan.. Fizz gak ada order 7pcs keychain love yang ada nama...




nama-nama yang ada di belakang keychain tu ;)





thanks buat Fizz kerana sudi order keychain + sarung henpon dengan dni ya!






kalau nak order sarung henpon dengan keychain cemni boleh email ke amni_shiro@yahoo.com untuk runding design yang korang idamkan. pastu dni akan bagitau harganya. sarung henpon cemtu harganya lebih kurang RM7 dan keychain biasa RM2 kalau ada nama RM4-5... hehe.. okay tak? kalau berminat email dni eyyy...
^___^






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






Penaja Blog:







22 comments:

Ct Arina said...

ade je rezki dni kan. syukur^^

qlah said...

salam ,

ish , qlah tertipu rupenye .. hehe .

*ingatkan betul2 tadi , btw , cantek craft tu , kalau qlah nak , nanti qlah inform ye ;)

izyan yasmin said...

wahh . comelnyaaa :)

shara bunga said...

salam sayang :)
nak tanye dini ni.
shara berminat nak wat cmtu.
tpi nak tengok desgin yg penah dini wat ade tak?

Peri PiA said...

hihi

hajarus said...

kiutnyer sarung h/p & keychain nih...

SyUhAdA said...

wah.
cntiknye..

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!santek!!

maszmadi said...

cantik..... keychain tu cumel sangat..

jom asah bakat berpantun di sini

alinac lover said...

yong smpt buat sarung henpon jerk

.fariza. said...

rajinnya kak dni :)

Melati said...

fizz ;')

Nida said...

Kreatifnya Dini.. cantik sesangat.

Kak Nida geram jer melihatkan, Insya Allah bila balik Malaysia nanti nak balas dendam shopping online sakan..hehe

eB ezrin said...

kalo fizz betol2 oder best kan? :)

fyna said...

rajinye la dini ni..hehehe

kalau ada mascara tu..email fyna k
princess_fna@yahoo.com

sebab ramai review kata best! hehe

izzah jaffar said...

comel nye.. saya pun ske jugak2 benda2 mcm nie.. btw, jgn lupa singgah blog ye.. =) have a nice day

Redbloodsnow said...

hehehe..ingat si fizz tu td...aharkss :P

Myra Jay said...

Memang cantik la Dni..

Rajin Dni buat craft nie semua ye.. :)
Kreatif..

FasiHaH SupiaN said...

alamak aih...comel love tu...sarung hp tu pun comel, tp simple je..

Cik Wanie Ghani said...

kebetulan nama sama ngn Fizz Fairuz kan,
hihihihi

cheq sue dieyha said...

cantik la bentuk love 2.nanti cheq sue email dni k!

~Sya~ said...

comelnya..i dah follow