- - - - -
ha... kontroversi apo lak ni kan. ni ada Fizz yang order sarung henpon felt craft. Fizz Fairuz kah?




bukan... bukan.. ni bukan Fizz fairuz yang tengah ado hot story ngan Liana Jasmay tapi ni Hafizah punya sarung henpon. hikss...





haa... Hafizah@Fizz nak sarung henpon tema hitam+biru... so dni watkan cemni...





bahagian belakang lak cemni...




yang ni pula kalau buka sarung henpon nak letak henpon nampak la ado corak bunga2 kecik tu... suka betul dni hias felt craft dni dengan bunga kecik tu tak tahulah kenapa ;p






dan.. Fizz gak ada order 7pcs keychain love yang ada nama...




nama-nama yang ada di belakang keychain tu ;)





thanks buat Fizz kerana sudi order keychain + sarung henpon dengan dni ya!






kalau nak order sarung henpon dengan keychain cemni boleh email ke amni_shiro@yahoo.com untuk runding design yang korang idamkan. pastu dni akan bagitau harganya. sarung henpon cemtu harganya lebih kurang RM7 dan keychain biasa RM2 kalau ada nama RM4-5... hehe.. okay tak? kalau berminat email dni eyyy...
^___^






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






Penaja Blog:







22 Comments

  1. salam ,

    ish , qlah tertipu rupenye .. hehe .

    *ingatkan betul2 tadi , btw , cantek craft tu , kalau qlah nak , nanti qlah inform ye ;)

    ReplyDelete
  2. salam sayang :)
    nak tanye dini ni.
    shara berminat nak wat cmtu.
    tpi nak tengok desgin yg penah dini wat ade tak?

    ReplyDelete
  3. kiutnyer sarung h/p & keychain nih...

    ReplyDelete
  4. Kreatifnya Dini.. cantik sesangat.

    Kak Nida geram jer melihatkan, Insya Allah bila balik Malaysia nanti nak balas dendam shopping online sakan..hehe

    ReplyDelete
  5. rajinye la dini ni..hehehe

    kalau ada mascara tu..email fyna k
    princess_fna@yahoo.com

    sebab ramai review kata best! hehe

    ReplyDelete
  6. comel nye.. saya pun ske jugak2 benda2 mcm nie.. btw, jgn lupa singgah blog ye.. =) have a nice day

    ReplyDelete
  7. hehehe..ingat si fizz tu td...aharkss :P

    ReplyDelete
  8. Memang cantik la Dni..

    Rajin Dni buat craft nie semua ye.. :)
    Kreatif..

    ReplyDelete
  9. alamak aih...comel love tu...sarung hp tu pun comel, tp simple je..

    ReplyDelete
  10. kebetulan nama sama ngn Fizz Fairuz kan,
    hihihihi

    ReplyDelete
  11. cantik la bentuk love 2.nanti cheq sue email dni k!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.