Jumpa blogger cun di Sungai Petani

-
-
-
-
19hb hari tu dni ada jumpa sorang blogger yang cute bangat! korang tau tak... 1st time dni tengok dia.. terus jadi----> WHOAAA lawa nyer ngko Yong!... kulit putih gebu haluih licin... phew... tergugat iman weh kalo dni jadi lelaki. nak gak tackle si Yong tu.. miahahaha , gatai! pantang tengok orang cute-cute ni mula nak ngorat, kan.. naseb baik dni tak jadi lelaki. kalo tak, jadi playboy haku... suka bebenau ngan pempuan cun ;p








malu tapi mahu... haha... nak ajak Yong bergambo tapi segan. last2 Yong gak yang amikkan gambo;p





tapi kitorang tak sempat sembang panjang pun... dni kena gegas ke Jitra... sebab dah booking homestay... ngam2 dari kelantan sampai kat Sungai Petani tu terus jumpa Yong. penat tak terperi dengan muka comot mengantuk bagai. hehehe... mekasih Yong sudi amik gambo ngan dni yang busuk-busuk time tu ;p






paling wat dni rasa terharu.... Yong pakai shawl yang dni hadiahkan pada dia... ehhh.. ke yang ni Yong beli eh. dni lupa.. kikiki... ape pun, dni suka sangat tengok Yong pakai shawl tu sebab shawl tu kembar ngan shawl dni... :') nanges ah terharu ni.. sobsss...






Yong ni peramah orangnya... lama dah dni duk kawan ngan Yong sejak tahun lepas lagi kat blog. blom pernah jumpa. tu la kali pertama bersua muka... bestnye... kalolah boleh ikut Yong balik umah p blaja wat kek kan best. hehe..






ada dua orang lagi blogger yang jadi kawan baik dni yang dni belom pernah jumpa... sms sokmo ngan diorang ni... Weeda & Zie... nanti harap-harap sebelum dni ke miri dni dapat jumpa Weeda... tapi lesbo si Zie tu takpe... kat sarawak nanti leh arrange nak berdating sakan ngan dia. hehehe... InsyaAllah dni akan ke Kuching jugak... boleh honeymoon kan ;p







p/s:
nanti Yong lak mai klatey tau!






Penaja Blog:

25 comments:

Zura said...

kawan blogger sorang je akak pnah jumpe...yg lain xpnah...

suzie rahman said...

wah best dpt jmpa btoi2..

misya said...

yong tu kat dalam gambar pun dah nampak comey kan,kat luaq lagi la

velasrizal said...

ada no tepon dia tak hehe..

sea_lavender said...

wah2 berjalan sakan~~kte de tag contest join la ye...

Peri PiA said...

seronok nya ;)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

best nyer...berjumpa ngan rakan2 blogger..

Myra Jay said...

Bestnyer dapat jumpa.. :>)

Ari tu tgk Yong citer psl prjumpaan korang dah jeles.. hikhik.. :)

Nanti mai Penang plak ye :)

cik chinta said...

seyes rr..yong cantek

kella said...

wahhh... seronoklaaa.. kan! =)

Norhisham Nordin said...

wahhh... bestnya dpt jumpa blogger...

ummiarissa said...

oh..bestkan dni dapat jumpa blogger...nanti akak nak jumpa dni kalau balik Kelate..boleh?

Mama Zharfan said...

hope one day MZ boleh jumpa dini :)

ana apez said...

seronok tengok muka yong dengan dni..

FasiHaH SupiaN said...

ohhh saya nak jumpa jugak akak cun niee!!!

alinac lover said...

hehehe..best kan? geram x dapat borak lama2.. T__T

suka jumpa dni~ love yu la dni :)

AIN MUSTAZA said...

la..ain ingt dni dgn weeda da pernah jumpaaaaa...hehehe

dak eina said...

dini... kita yg dekat nie x betul2 jumpa pon lg kan..

eB ezrin said...

bestnyer... suker3 ;p

L@dykiki said...

bestnye!

Kancilbiru said...

akak sekali sekala balik sungai petani pun jarang jumpa blogger..hehehe

qlah said...

salam kak dni ,
oo, ini la rupenye wajah kak yong . hehe .

*cun melecun , macam kak dni , hikhik .

Cik Wanie Ghani said...

uish dtg sini x bgtau cw pun,
huk huk huk

...sWeeT uMi... said...

alahai best nye dpt jumpe kwn di alam maya ni...(^_^)umi tumpang gumbira ye

Ct Arina said...

rina g klate t kite jumpe okeh. kikiki =D