-
-
-
-

korang.. dni busy sesangat ni... banyak tempahan tiny pillow yang dni dapat... thanks kepada Cik Epal yang review tentang tiny pillow dni... :') terharu... skang ni dni ada baaanyak sangat tempahan yang perlu disiapkan. Alhamdulillah masalah kekurangan kapas fiber dah selesai. hehehe... kalau tak, gerenti tak dapat siapkan semua tempahan...






errkk? busy sampai hidung ngan mulut pun hilang... heheheh






nanti dni bw ye korang... pastu ada yang mintak dni buat giveaway hadiahkan tiny pillow... alalalala... nak yang free ye? hehehe... okeh dni akan buat nanti.. maybe hari ni.. maybe besok or lusa... InsyaAllah... so, get ready ey korang ^__^








Penaja Blog:






24 Comments

  1. aritu cik pulau ada dapat tiny pillow tu masa kendri kawen..
    hehehe..

    wahhh.. dni nak buat GA la..
    hopefully berkesempatan nak join..heee~

    ReplyDelete
  2. semoga makin bertambah rezeki dini.InsyaAllh..satu hari nanti pun akak nak order gak la tiny pillow tu

    ReplyDelete
  3. @cik pulau

    wahhh dapat tiny pillow untuk kenduri kawen? bestnye!

    ReplyDelete
  4. alamak xder hidung n mulut...takut....tp still nampak cute :)

    ReplyDelete
  5. Klo cik epal yg femes tu dah riew, mesti lpas nih byk dpt order ☺☺☺

    ReplyDelete
  6. hari tu baca gak kat CE.. nampak cam dni.. eh.. betol upenye...






    tasaba nak tunggu GA tu... :)
    mintak2 bertuah..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...semakin maju business dini...ye

    ReplyDelete
  8. semoga bertambah rezeki sis dni.. :)
    tqah pun nak tempah jugak, hehe..insyaAllah..

    emm, kalau nak bincang ttg pengiklanan kat blog sis mcm mana? tqah email eh?

    ReplyDelete
  9. si epal pun order gak yunk. okeh, now zie kagum dgn ur craft! hehehe...cayalah...hehe

    ReplyDelete
  10. Takpe Dni, siapkan pelan2 ye.. :)

    Rezeki tu :>)

    ReplyDelete
  11. tringin nak beli tiny pillow dri dni..
    tp, dni nak wat GA kan..
    so, tggu dlu lah..hehe..~
    mne tau kot2 rezeki syu dpt tiny pillow dari dni..

    ReplyDelete
  12. serious comel pillow tu. btw, dini silap lah. dini pi kat blog lama saya tu haha.

    ReplyDelete
  13. wahhhhhh murah lah rezeki kak dini macam tu.................. nak 1 tiny pillow kak dini!!!huhu

    ReplyDelete
  14. dni beli gan sapa kapas tu :)

    www.pupel.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. salam kak dni , wah.. congratz ye , moga makinj maju , qalh sokong kak dni ok ! ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.