Menyiapkan tempahan tiny pillow | Thanks Cik Epal!

-
-
-
-

korang.. dni busy sesangat ni... banyak tempahan tiny pillow yang dni dapat... thanks kepada Cik Epal yang review tentang tiny pillow dni... :') terharu... skang ni dni ada baaanyak sangat tempahan yang perlu disiapkan. Alhamdulillah masalah kekurangan kapas fiber dah selesai. hehehe... kalau tak, gerenti tak dapat siapkan semua tempahan...






errkk? busy sampai hidung ngan mulut pun hilang... heheheh






nanti dni bw ye korang... pastu ada yang mintak dni buat giveaway hadiahkan tiny pillow... alalalala... nak yang free ye? hehehe... okeh dni akan buat nanti.. maybe hari ni.. maybe besok or lusa... InsyaAllah... so, get ready ey korang ^__^








Penaja Blog:






24 comments:

cik pulau said...

aritu cik pulau ada dapat tiny pillow tu masa kendri kawen..
hehehe..

wahhh.. dni nak buat GA la..
hopefully berkesempatan nak join..heee~

Peri PiA said...

waaa dini,all da best ;)

Jieda said...

semoga makin bertambah rezeki dini.InsyaAllh..satu hari nanti pun akak nak order gak la tiny pillow tu

Ardini Humaira said...

@cik pulau

wahhh dapat tiny pillow untuk kenduri kawen? bestnye!

Ardini Humaira said...

@Peri PiA

thanks kak :)

Ardini Humaira said...

@Jieda

amin..
:') thanks kak..

misya said...

semoga lg bertambah murah rezeki

NoRMa aZurA iSMaiL said...

alamak xder hidung n mulut...takut....tp still nampak cute :)

fiza said...

Klo cik epal yg femes tu dah riew, mesti lpas nih byk dpt order ☺☺☺

Safiah Ibrahim said...

hari tu baca gak kat CE.. nampak cam dni.. eh.. betol upenye...






tasaba nak tunggu GA tu... :)
mintak2 bertuah..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dini comam..mane pergi idung? hehe~

munna said...

alhamdulillah...semakin maju business dini...ye

-atiQah- said...

semoga bertambah rezeki sis dni.. :)
tqah pun nak tempah jugak, hehe..insyaAllah..

emm, kalau nak bincang ttg pengiklanan kat blog sis mcm mana? tqah email eh?

alinac lover said...

nak join2!!!

Redbloodsnow said...

si epal pun order gak yunk. okeh, now zie kagum dgn ur craft! hehehe...cayalah...hehe

ken said...

hey all the best :)

eB ezrin said...

lawo ler gambo tuh :)

Zura said...

wow..bz lah dini skrg nie...

Myra Jay said...

Takpe Dni, siapkan pelan2 ye.. :)

Rezeki tu :>)

SyUhAdA said...

tringin nak beli tiny pillow dri dni..
tp, dni nak wat GA kan..
so, tggu dlu lah..hehe..~
mne tau kot2 rezeki syu dpt tiny pillow dari dni..

kesumaharyani said...

serious comel pillow tu. btw, dini silap lah. dini pi kat blog lama saya tu haha.

FasiHaH SupiaN said...

wahhhhhh murah lah rezeki kak dini macam tu.................. nak 1 tiny pillow kak dini!!!huhu

Pupel Liyana said...

dni beli gan sapa kapas tu :)

www.pupel.blogspot.com

qlah said...

salam kak dni , wah.. congratz ye , moga makinj maju , qalh sokong kak dni ok ! ;)