Pillow hadiah buat pasangan pengantin baru ;)

-
-
-
-
Alhamdulillah... dah selamat kawen kawan dni sorang ni... kawan sejak sekolah menengah.. dua-dua kawan dni. hehe... kagum dengan kisah cinta mereka dua orang ni... bercinta sejak sekolah rendah... skang dah umo 25tahun, selamat diijabkabulkan... tahniah buat korang! selamat pengantin baru ;)





gambar: credit to fb ezzati ;)


al-kisah dni tak dapat hadirkan diri ke majlis perkahwinan mereka sebab dni kena pegi kenduri kawen sepupu umi dni... balik je dah lewat tak sempat ke majlis diorang.. hajatnya nak bagi awal-awal bantal ni mana tahu dia boleh guna nak ambik gambo outdoor ke apa.. skali terlewat dah... tapi tak pe... Alhamdulillah pillow bersaiz 30cm x 40cm ni selamat sampai pada pengantin baru tu.. hehe...





bahagian depan...



bahagian belakang...




InsyaAllah majlis kawen dni nanti nak ada pillow ni juga.. buat bergambar, menarik juga kan.. hehehe...







kalau nak tengok contoh-contoh tiny pillow boleh klik sini:
2) Ardini Simply Shoppe
(info lengkap mengenai saiz dan harga)






Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe












Penaja Blog:



18 comments:

alinac lover said...

BEST NYA~

misya said...

cantiknyer pengantin n cantiknya tiny pillow tu.

amirah said...

comelnyaa...

...sWeeT uMi... said...

slmt pengantin br tuk kwn dni tu...nice color...suke umi hihihi

kesumaharyani said...

dini buat la tutorial camno nak buat, guna kain apa eh?

cik sakura said...

comelnya..nak jugak boleh..

FasiHaH SupiaN said...

boleh wat door gift wedding kak dini.hehehehe

qlah said...

salam kak dni ,

wah ... sejak sekolah rendah lagi .
jarang qlah jumpe . hehe .

SyUhAdA said...

thniah wat kwn dni..
slmat pngantin bru..

Myra Jay said...

Selamat Pgntin baru utk kawan Dni..
Lama jugak ye diorang berkawan, dari Sek Rendah nu.. :)
Pilow pun cantik:)

Mama Zharfan said...

sgt comel ni :)

~iz~ said...

cantik juga...nanti yer bila iz nak pindah rumah baru iz order...

pillow jer ker...ada x yg set ngan cadar..??

Peri PiA said...

tiut nya :)

[sutera kasih] said...

wahhh pjg jodoh dorg, dr sekolah rendah..semoga mereka bahagia hingga ke syurga :)


agak2, kalau sy kawen nnti, dpt tiny pillow jgk ke dr dini?hihi :P

Cik Azizah said...

cantiknya! sis tgk fb tau....jijah ade komen pitca.

Nurzy said...

wah..izzati dah kahwin..

Redbloodsnow said...

lawa yunk! kagum dgn craft ko

~iz~ said...

dni design nya pula camner...boleh idea sendiri atau pilih design dari dni je.....

harga kalau set dengan cadar camner..?