-
-
-
-
-
actually dni tengah blur. semalam dni ada dapat sponsored post daripada nuffnang. titlenye Social Media Minds Survey. nak siapkannya cemana ni ya. boleh buat dalam bahasa melayu ke? ke kena wat dalam english juga? cuma yang pasti 1000 orang pertama siapkan sponsored post ni akan dapat ganjarannya. dni harap dni dapat siapkan sebelum cukup kouta 1000 orang tu eehe tapi dni tak reti nak siapkan.







ada sesiapa yang dah buat benda ni tak? share ngan kami yang tatau ni plisss :)








Penaja Blog:








31 Comments

  1. cute mum pon dapat..
    tapi rasanya duit dah masauk pon kan..
    kalo tak silap siapa yang dah jawab survey yang dulu tue..

    ReplyDelete
  2. akak zie pun dapat. me semestinya tak. hiks

    ReplyDelete
  3. tatahuu :) .
    dayana lgsung tak familiar huu.. be pn tade.

    ReplyDelete
  4. kalau dini dh th share ngan akak dini..akak pun xth bende alah nie...

    ReplyDelete
  5. kalau ikutkan kena masukkan url blog jer tapi problem plak website nuffnang. tak dapat masukkan url blog.

    ReplyDelete
  6. ak pn dpt jgk yunk..blur2 jgk..bt research skit2..tp x phm jgk..org kte klu dpt sponsor post ni bleh dpt byk duit..tp cmne eh?

    ReplyDelete
  7. Myra pun sependapat dengan Cute Mum...
    Semalam pun akak Zura Merry Go Round ada wat entry pasal sponsored post jugak..

    Cuma yra je blom dapat lagi..huuhhu

    ReplyDelete
  8. dapat juga tapi dah buat dah ni kan , cuma jawab survey

    ReplyDelete
  9. sis pun dapt..rasanya mmg takyah buat apa2 coz kita dh jwb survey dulu...

    ReplyDelete
  10. jijah tak tahu la kak..pe benda tu..huhu

    ReplyDelete
  11. Tak pernah dapat lagi sponsored post.

    ReplyDelete
  12. wa! sponsor!! do cepat.. hehehe

    great laa..

    follow great belog !

    ReplyDelete
  13. salam , qlah tak dapat n tak tau . hehe .

    *try tanye nuffnang ;)

    ReplyDelete
  14. dni terpilih..hehe..istimewa dari nuffnang tu..slalu sponsored post org yg slalu join event nuffnang je blh dapat..

    ReplyDelete
  15. maaf tak tau.. i tak layak utk dpt.. hehe!! ;)

    ReplyDelete
  16. ni yang dah buat survey dulu so sekarang ni tak payah buat apa-apa, kiranya notification yang dapat RM1 untuk jawab survey baru2 ni

    ReplyDelete
  17. Tentok status dah approve kan? tp dia ada bg tempoh 24 jam plak? confius.. dpt gak tp tak tahu nk bt ape.huhuhu

    ReplyDelete
  18. takpa2.
    terus berusaha kak dni.
    chaiyok2.

    ReplyDelete
  19. baru dapat dlm bln jun ni..confius.. dpt gak tp tak tahu nk bt ape..

    tlg ajar sape yang dah dapt n dah buat

    ReplyDelete
  20. yunk...yg tu tak perlu buat yang. coz weols tergolong drpd 1000 org terawal yg jawap survey tu before this.

    tu yg dorg bagi RM1. actually tu bukan the actual sponsored post. klo yg actual sponsored post...nuffnang akan kol kta n brief email will be given utk kta.

    gitu lah berdasarkan pengalaman zie dpt advertorial/sponsored post dulu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.