Sponsored Post daripada Nuffnang

-
-
-
-
-
actually dni tengah blur. semalam dni ada dapat sponsored post daripada nuffnang. titlenye Social Media Minds Survey. nak siapkannya cemana ni ya. boleh buat dalam bahasa melayu ke? ke kena wat dalam english juga? cuma yang pasti 1000 orang pertama siapkan sponsored post ni akan dapat ganjarannya. dni harap dni dapat siapkan sebelum cukup kouta 1000 orang tu eehe tapi dni tak reti nak siapkan.







ada sesiapa yang dah buat benda ni tak? share ngan kami yang tatau ni plisss :)








Penaja Blog:








31 comments:

Cute MuM said...

cute mum pon dapat..
tapi rasanya duit dah masauk pon kan..
kalo tak silap siapa yang dah jawab survey yang dulu tue..

sarah mohamad said...

akak zie pun dapat. me semestinya tak. hiks

Dayana AZ said...

tatahuu :) .
dayana lgsung tak familiar huu.. be pn tade.

Peri PiA said...

hiihi,akak xtau pon

intanurulfateha said...

aww~ awww~ bestnye dpt sponsored :)

Zura said...

kalau dini dh th share ngan akak dini..akak pun xth bende alah nie...

Kancilbiru said...

kalau ikutkan kena masukkan url blog jer tapi problem plak website nuffnang. tak dapat masukkan url blog.

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

saya pon dapat!

@juera said...

ak pn dpt jgk yunk..blur2 jgk..bt research skit2..tp x phm jgk..org kte klu dpt sponsor post ni bleh dpt byk duit..tp cmne eh?

Myra Jay said...

Myra pun sependapat dengan Cute Mum...
Semalam pun akak Zura Merry Go Round ada wat entry pasal sponsored post jugak..

Cuma yra je blom dapat lagi..huuhhu

puanbee said...

dapat juga tapi dah buat dah ni kan , cuma jawab survey

Lin Azlina said...

sis pun dapt..rasanya mmg takyah buat apa2 coz kita dh jwb survey dulu...

Cik Azizah said...

jijah tak tahu la kak..pe benda tu..huhu

rinaDOrina said...

apa tu wei>?

fiza said...

Tak pernah dapat lagi sponsored post.

SyahmiFikri said...

wa! sponsor!! do cepat.. hehehe

great laa..

follow great belog !

Anne said...

apa tu?

qlah said...

salam , qlah tak dapat n tak tau . hehe .

*try tanye nuffnang ;)

Uchi kay-f @hmad said...

uik dini cube tnye zie!!!

Ct Arina said...

pe bende tu? x penah dpt lagi

Bos said...

dni terpilih..hehe..istimewa dari nuffnang tu..slalu sponsored post org yg slalu join event nuffnang je blh dapat..

cik heroin said...

sy xtau jgkkkk

Amirrah Zawani said...

maaf tak tau.. i tak layak utk dpt.. hehe!! ;)

Sharinginfoz said...

ni yang dah buat survey dulu so sekarang ni tak payah buat apa-apa, kiranya notification yang dapat RM1 untuk jawab survey baru2 ni

feyus said...

Tentok status dah approve kan? tp dia ada bg tempoh 24 jam plak? confius.. dpt gak tp tak tahu nk bt ape.huhuhu

.fariza. said...

tak dpt pon.

.fariza. said...

takpa2.
terus berusaha kak dni.
chaiyok2.

munna said...

tak dpt nak tolong...

afzam said...

baru dapat dlm bln jun ni..confius.. dpt gak tp tak tahu nk bt ape..

tlg ajar sape yang dah dapt n dah buat

afzam said...

tggu duit masuk..hehe

Redbloodsnow said...

yunk...yg tu tak perlu buat yang. coz weols tergolong drpd 1000 org terawal yg jawap survey tu before this.

tu yg dorg bagi RM1. actually tu bukan the actual sponsored post. klo yg actual sponsored post...nuffnang akan kol kta n brief email will be given utk kta.

gitu lah berdasarkan pengalaman zie dpt advertorial/sponsored post dulu :)