Tiny Pillow for Hazizah Madini


-
-
-
-
-
Cakkk! hehe asyik menyepi je dni la ni kan... kalo tak, 4-5 entry sehari... ala.. lagi 4 hari ja dni nak berdiam diri dari update bebanyak... pastu haaaa abis exam siapla dni bom ngan bebanyak entry. pastu blogwalking sampai lebam... ;p







hari tu kan Zie ada tempah tiny pillow dengan dni tapi disebabkan dni pos 3minggu lepas dni siapkan bantal tu and ada benda yan dni pomis dengan Zie. tapi disebabkan dni tak dapat nak tunaikan hajat dia, sebagai tanda mohon maaf and sebagai pre-wedding punya hadiah untuk Zie, dni hadiahkan dia tiny pillow tu... korang nak tengok tak?







caaakkk! wajib merah hitam weh sebab Zie kan suka kaler ni. dia sendiri yang nak kaler ni hehehe... wajib... wajib :)




sebelah belakang lak kasi ado love2... rumantis gitew...
Alhamdulillah, Zie suka dengan tiny pillow ni...









11.11.11 tu tarikh kawen Zie tau. so, kepada korang yang nak kasi hadiah kat Zie cecepat pk nak kasi apa. tak lama dah tu nak mai bulan november. hikss... pastu december. awww! ada apa denan december? tungguuuu ^___^








Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






p/s:
sorry belum dapat blogwalking hehe... 11hb dni blogwalking ey after habis exam *winkwink*










Penaja Blog:






33 comments:

FasiHaH SupiaN said...

tumpu exam tu dulu kak dini....hehe

Myra Jay said...

Disebabkan Myra tgk pilow Zie la terus myra pujuk hubby belikan 1 untuk Myra sbg adiah besday..hehee

Penangan Zie RBS :)

Nini Hartini said...

wowww...bestnya. letak gambar kita kt bantal tu dia boleh buat tak?

Pupel Liyana said...

lawa tau dni. kemas.. pupel dah lama tak buat. tak sempat

Mama Zharfan said...

cutenya pillow ni :)
moga dini cepat2 abis exam :)

beaty said...

wow..cantiknya..nanti boleh berguru dengan dini ya

alinac lover said...

pastu dni pulak.aww best2~

SyUhAdA said...

trtggu-tggu dni update blog..
update jgkm akhirnye..hehe..
msti bln 12 nie dni lak yg kawen ek?
heee~

SyahmiFikri said...

wah2..

sweet! btw.. gud luck yer..

eB ezrin said...

wow cutenyer... jeles ;p

qlah said...

salam kak , wah cantiknye .. hehe .

*gabungan warna yang boleh buat qlah pengsan sebab cantik sgt.. hehe XD

Redbloodsnow said...

Wahhh...terkejut aku bukak² je blog ko ade special entry utk aku..hiksss. tenkiu sgt yang

aku n dillah paling suke tiny pillow ko buat taw. suka aku dg jaitan tgn ko. kemas. tenkiu banget yang!

Melati said...

cutenya kalo buat present nii,.. =))

icee-yah said...

hot.skrg wedding bnyk color merah hitam putih kan:)

Cik Wanie Ghani said...

cantik sgt2,
tambah plak warna merah & hitam,
lagilah kan,
hihihihi

kayrul-shah said...

cantiknya..kreatif betul dni nie

Roxy zai said...

haaaa..ade ape dgn dec..jeng jeng jeng

Uchi kay-f @hmad said...

DNI WAT KE TUE?


CANTEKLAH...

OH ADE APA DGN DISEMBER WAHAI ARDINIHUMAIRA ?

nadia ar-rumaisha said...

sangat cantek dear...combination color fav zie kan tuh....

EyanaNoorAzlan said...

comeyyyyy.........nak gak..hehe

singgah cnie =.=

JMR said...

dni, blog jmr ada perubahan kat url. so yg kt bloglist @sidebar blog dni dah takleh pakai.nnt update ek..tenkiu..

.hehehe..lama x BW kt sini..;-)

maszmadi said...

cumelyer tiny pillow..... boleh peluk x.. hehe

NoRMa aZurA iSMaiL said...

comel nyer...sama la dni..kiter pun bz...blog da berkulat da xupdate..bukak kejap2 jew....

Tihara said...

exclusive color ni..mmg feveret zie..sorry akk dah lama tk singgah sini..internet problem..semuga dni sihat selalu n good luck :)

Uchi kay-f @hmad said...

dini lamenye senyap..exam dh abis kan?

MAI a.k.a WAWA said...

haaa turn dni pulak eyh december? jeng jeng :P

Dayana AZ said...

comey nyee hehe.
wahh tarikh die cantik lah 11.11.11!

Peri PiA said...

dini,semoga sukses ya ;)

Thiena said...

ecah nk tempah satu..plssss....nk ltk ats katil for my wedding 9hb nie.. :)
add my ym fathiecah_90@yahoo.com

LynN LoLa~~ said...

salam~ tomeynye! nak tanye, kalau nak tempah macamane? price brape?

fieqa said...

macam mane nak order ye ?

Ardini Humaira said...

@fieqa

boleh isi order form yang disediakan atau emailkan ke amni_shiro@yahoo.com :)

pupel liyana said...

lawa :)