-
-
-
-
-
Cakkk! hehe asyik menyepi je dni la ni kan... kalo tak, 4-5 entry sehari... ala.. lagi 4 hari ja dni nak berdiam diri dari update bebanyak... pastu haaaa abis exam siapla dni bom ngan bebanyak entry. pastu blogwalking sampai lebam... ;p







hari tu kan Zie ada tempah tiny pillow dengan dni tapi disebabkan dni pos 3minggu lepas dni siapkan bantal tu and ada benda yan dni pomis dengan Zie. tapi disebabkan dni tak dapat nak tunaikan hajat dia, sebagai tanda mohon maaf and sebagai pre-wedding punya hadiah untuk Zie, dni hadiahkan dia tiny pillow tu... korang nak tengok tak?







caaakkk! wajib merah hitam weh sebab Zie kan suka kaler ni. dia sendiri yang nak kaler ni hehehe... wajib... wajib :)




sebelah belakang lak kasi ado love2... rumantis gitew...
Alhamdulillah, Zie suka dengan tiny pillow ni...









11.11.11 tu tarikh kawen Zie tau. so, kepada korang yang nak kasi hadiah kat Zie cecepat pk nak kasi apa. tak lama dah tu nak mai bulan november. hikss... pastu december. awww! ada apa denan december? tungguuuu ^___^








Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe






p/s:
sorry belum dapat blogwalking hehe... 11hb dni blogwalking ey after habis exam *winkwink*










Penaja Blog:






33 Comments

  1. Disebabkan Myra tgk pilow Zie la terus myra pujuk hubby belikan 1 untuk Myra sbg adiah besday..hehee

    Penangan Zie RBS :)

    ReplyDelete
  2. wowww...bestnya. letak gambar kita kt bantal tu dia boleh buat tak?

    ReplyDelete
  3. lawa tau dni. kemas.. pupel dah lama tak buat. tak sempat

    ReplyDelete
  4. cutenya pillow ni :)
    moga dini cepat2 abis exam :)

    ReplyDelete
  5. wow..cantiknya..nanti boleh berguru dengan dini ya

    ReplyDelete
  6. trtggu-tggu dni update blog..
    update jgkm akhirnye..hehe..
    msti bln 12 nie dni lak yg kawen ek?
    heee~

    ReplyDelete
  7. salam kak , wah cantiknye .. hehe .

    *gabungan warna yang boleh buat qlah pengsan sebab cantik sgt.. hehe XD

    ReplyDelete
  8. Wahhh...terkejut aku bukak² je blog ko ade special entry utk aku..hiksss. tenkiu sgt yang

    aku n dillah paling suke tiny pillow ko buat taw. suka aku dg jaitan tgn ko. kemas. tenkiu banget yang!

    ReplyDelete
  9. cutenya kalo buat present nii,.. =))

    ReplyDelete
  10. hot.skrg wedding bnyk color merah hitam putih kan:)

    ReplyDelete
  11. cantik sgt2,
    tambah plak warna merah & hitam,
    lagilah kan,
    hihihihi

    ReplyDelete
  12. haaaa..ade ape dgn dec..jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  13. DNI WAT KE TUE?


    CANTEKLAH...

    OH ADE APA DGN DISEMBER WAHAI ARDINIHUMAIRA ?

    ReplyDelete
  14. sangat cantek dear...combination color fav zie kan tuh....

    ReplyDelete
  15. comeyyyyy.........nak gak..hehe

    singgah cnie =.=

    ReplyDelete
  16. dni, blog jmr ada perubahan kat url. so yg kt bloglist @sidebar blog dni dah takleh pakai.nnt update ek..tenkiu..

    .hehehe..lama x BW kt sini..;-)

    ReplyDelete
  17. cumelyer tiny pillow..... boleh peluk x.. hehe

    ReplyDelete
  18. comel nyer...sama la dni..kiter pun bz...blog da berkulat da xupdate..bukak kejap2 jew....

    ReplyDelete
  19. exclusive color ni..mmg feveret zie..sorry akk dah lama tk singgah sini..internet problem..semuga dni sihat selalu n good luck :)

    ReplyDelete
  20. haaa turn dni pulak eyh december? jeng jeng :P

    ReplyDelete
  21. comey nyee hehe.
    wahh tarikh die cantik lah 11.11.11!

    ReplyDelete
  22. ecah nk tempah satu..plssss....nk ltk ats katil for my wedding 9hb nie.. :)
    add my ym fathiecah_90@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. salam~ tomeynye! nak tanye, kalau nak tempah macamane? price brape?

    ReplyDelete
  24. @fieqa

    boleh isi order form yang disediakan atau emailkan ke amni_shiro@yahoo.com :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.