Pillow Domo-Kun Pink ;)

-
-
-
-
first time dni dapat tempahan pillow domo-kun ni. comel lak dni rasa kartun ni walaupun tak penah tengok sebelum ni.sian dni tak penah tau pon pasal kartun domo-kun. tah duk zaman mana tah dni, haha ;p






tapi yang ni dni dapat tempahan domo-kun pink... bukan warna coklat tu. hadiah daripada si kakak buat si adik. sweetnya kan kakak Nana tu... bertuah betul dapat kakak sudi belikan hadiah buat adik ^__^ tu pasal dni teringin nak ado kakak. kalau ada kakak bestnye kan boleh dapat hadiah daripada kakak... tapi nak wat cemano kan, dah namanya anak sulong mana nak ado kak. ado kakak ipar je la nanti kih3... 4 orang skaligus. haaa... amek kau dni!






ini pula bahagian belakang bantal tu... cam sweet pula bantal kaler pink+merah+putih... nak wat kat diri sendiri la satu. wat untuk majlis kawen nanti pon okay. hmmm... weeding dni wajib ado pillow. dah nak kena start pk design cmana dni nak wat untuk wedding nanti. nak tulis apa la agaknya ye... ;p





Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe





p/s:
thanks kepada semua yang sudi tempah felt craft dengan dni! :')
terharu...







Penaja Blog:










21 comments:

Mra Mastura said...

suke domokun! suke wane pink! comey! ehhe leh buat agi tuu XD

Lina Liew said...

okeHHH ! serius chantek . :)

anisalya said...

rezeki dni la tu...
rezeki orang nak kawen...

eiyzniey said...

hak3...domo pink!!!!

eiyzniey said...

hak3...domo pink!!!!

eiyzniey said...

hak3...domo pink!!!!

nanakimie said...

tak sabar nak ngk pilow weding dni nanti..msti shantek n shomel sangat..hehe..

akuadalahaku..!!! said...

nnt jgn lupa ltk pic wedding dni skali dgn pillow taw..
suka tgk dni pnya pillow nie..

SyUhAdA said...

comeynye..
nak satu leh?hehe..~

[sutera kasih] said...

comel lah pillow tu dini !!
pink gitu hehe


bestnya kalo ada kakak huhu

Redbloodsnow said...

nice! pandai ko deco :)

...sWeeT uMi... said...

umi pun br sehari dua ni kenal ngan domo ni huuhu...mmg cantek hasil dr dni ni...tu la kasih sayang kakak tuk adik kan (",)

Zura said...

byk pengalaman dini dpt..

misya said...

cantik pilow tu

bArdbOO said...

comelnyer... =)

Tihara said...

comel..pandai dni wat :)

FasiHaH SupiaN said...

angat sweet, simple, tapi cantik...sapelah yg menang GA kak dini..huhu

qlah said...

salam kak dni .

domo ? hehe . qlah pown tak tahu . hehe .

alinac lover said...

comel

Miss Mika said...

salam..kalau na oder bntal bntuk lain boleh x??

Miss Mika said...

salam..kalau nak oder bntal bntuk lain boleh x ye?