-
-
-
-
first time dni dapat tempahan pillow domo-kun ni. comel lak dni rasa kartun ni walaupun tak penah tengok sebelum ni.sian dni tak penah tau pon pasal kartun domo-kun. tah duk zaman mana tah dni, haha ;p






tapi yang ni dni dapat tempahan domo-kun pink... bukan warna coklat tu. hadiah daripada si kakak buat si adik. sweetnya kan kakak Nana tu... bertuah betul dapat kakak sudi belikan hadiah buat adik ^__^ tu pasal dni teringin nak ado kakak. kalau ada kakak bestnye kan boleh dapat hadiah daripada kakak... tapi nak wat cemano kan, dah namanya anak sulong mana nak ado kak. ado kakak ipar je la nanti kih3... 4 orang skaligus. haaa... amek kau dni!






ini pula bahagian belakang bantal tu... cam sweet pula bantal kaler pink+merah+putih... nak wat kat diri sendiri la satu. wat untuk majlis kawen nanti pon okay. hmmm... weeding dni wajib ado pillow. dah nak kena start pk design cmana dni nak wat untuk wedding nanti. nak tulis apa la agaknya ye... ;p





Berminat untuk order?


sila klik gambar di atas untuk ke blogshop dni ;)
Ardini Simply Shoppe





p/s:
thanks kepada semua yang sudi tempah felt craft dengan dni! :')
terharu...







Penaja Blog:










21 Comments

  1. suke domokun! suke wane pink! comey! ehhe leh buat agi tuu XD

    ReplyDelete
  2. rezeki dni la tu...
    rezeki orang nak kawen...

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak ngk pilow weding dni nanti..msti shantek n shomel sangat..hehe..

    ReplyDelete
  4. nnt jgn lupa ltk pic wedding dni skali dgn pillow taw..
    suka tgk dni pnya pillow nie..

    ReplyDelete
  5. comel lah pillow tu dini !!
    pink gitu hehe


    bestnya kalo ada kakak huhu

    ReplyDelete
  6. umi pun br sehari dua ni kenal ngan domo ni huuhu...mmg cantek hasil dr dni ni...tu la kasih sayang kakak tuk adik kan (",)

    ReplyDelete
  7. angat sweet, simple, tapi cantik...sapelah yg menang GA kak dini..huhu

    ReplyDelete
  8. salam kak dni .

    domo ? hehe . qlah pown tak tahu . hehe .

    ReplyDelete
  9. salam..kalau na oder bntal bntuk lain boleh x??

    ReplyDelete
  10. salam..kalau nak oder bntal bntuk lain boleh x ye?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.