-
-
-
-
Alhamdulillah syukur nikmat... dapat juga dni merasa kelazatan apam polkadot yang dimasak oleh Yong. lama dah mengidam + teringin nak tempah... pucuk dicita, ulam mendatang... sediakan semangkuk budu lalu cicah dan dimakan.... ??? memandai pulak dni sambungkan ayat. miahahaha!





apam polkadot


hari tu kemain dni cakap nak tempah apam polkadot yang comey ni dengan Yong. tetiba Yong cakap, takpelah dulu.. dia nak bagi dni rasa... Alhamdulillah apam tu sampai dengan selamat ke tangan dni dari Kedah ke Kelantan ni... jauh apam polkadot mengembara nak kena ngap dengan dni :p







sesampainye apam polkadot tu... dni apo lagi.. ngappp!!! tak menyempat dah nak pegi cari kamera... snap je pakai henpon... xdan-dan nak try... lawa ooo apam polkadot ni. rasa macam nak jadikan sebagai hantaran la pulak. takyah letak sebakul buah.. letak je sebakul apam pokadot. aci tak? ^__^ lawa bangat pasalnye... nyummehhh pulak tu...







kalau korang berminat untuk menempah apam polkadot bolehlah ke Alinac Kitchen sekarang juga. RM30 sahaja untuk 100 biji! ^___^ berpatutan harganya, kan? jom serbu ramai-ramai tempah apam polkadot dengan Yong. dni pon nak tempah jugak ni... lalalala...




12 Comments

  1. comelnya apam dot dot yong buat...kak munna pun ada projek buat apam ni utk kenduri SIL minggu ni

    ReplyDelete
  2. Nape die buat cantik. PR punyer tak sebulat tu.hu..hu..hu...

    ReplyDelete
  3. tu la..xdpt mkn lg yg yong wat..nmpak sedap..

    ReplyDelete
  4. cantik dan comel...macam sayang nak masuk mulut...keh keh.

    ReplyDelete
  5. alorh..comeynye...
    cam xsanggup je nak makan..hihi

    ReplyDelete
  6. haah laa..kiut jek..skrg org wat apam design ni kan :)

    ReplyDelete
  7. budak2 pun suka nih kalerpul kan..:)
    sesuai sgt buat hantaran kak..lagi jimat n comel..

    ReplyDelete
  8. hahhaha suka la tu dni hehhehe

    nnti mkn lg ek

    ReplyDelete
  9. jijah buat tak jadi..tengok cumel jer ni..

    ReplyDelete
  10. qlah bru je lepas makan .

    cedap..

    fav qlah inti blueberry..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.