-
-
-


korang pernah dengar mengenai My Resipi tak? haaa... kalau belum tahu, meh dni nak perkenalkan. My Resipi adalah sebuah laman web yang menyediakan pelbagai resipi yang dikongsi oleh para pakar memasak tak kira siapa pun boleh kongsikan resipi yang korang tahu kat situ. banyak tau resipi yang ada di My Resipi. macam-macam ada. sesuai jadi rujukan untuk kita semua. dni ada cuba resipi sardine ring di My Resipi. menjadi. sedap pula tu! nyammeh ;)







lepas ni, tugas memasak akan jadi lebih mudah. rujuk je di web My Resipi. tak beli buku memasak pun tak apa. wanita zaman moden, kan... masak dengan laptop ado kat dapo. miahahaha... okay tak? ala... kalo takmo pasang laptop, print aje resipi tu... lalalalala... jom ke website My Resipi untuk dapatkan resipi-resipi yang best. dni nak cuba buat pavlova lah. yukkk!






15 Comments

  1. Yup, akak pun kalau nak masak mesti terjah website My Resipe tu :)

    ReplyDelete
  2. Hantar sikit sardin ring tu.. Nak rasa sedap ke tak.. haha...

    ReplyDelete
  3. memang best pun. yg paling kite suka sbb dia ada laporan. hehe

    ReplyDelete
  4. selalu jugak tfk resepi kt myresepi ni n sllunya mmg sedap.hehehe..
    memasak dgn lptop kt dapur,kdg2 mak pn heran tgk bdk zman skrg masak,hehehe..

    ReplyDelete
  5. jijah belajar memasak dengan myresepi gak..search je ape yg kita nak masak..semua keluar..hehe

    ReplyDelete
  6. betoi2.. saya pun selalu jenguk my resepi.. hihii

    ReplyDelete
  7. blm pernah lagi masak bwk laptop ke dapo!
    paling kuat print letak resipi kt fridge! sambil buat intai resipi! hahaha...

    ReplyDelete
  8. wah,bgsnya..asal nk masak bolehlah refer sini sebab kak bui kalau bab memasak byk kureng..hehe

    ReplyDelete
  9. lpas ni nk rujuk je myresipi..thnx sis for info..

    ReplyDelete
  10. wahee pn slalu tgk resepi kat c 2...slalu gak mnjadi....

    ReplyDelete
  11. x tgk myrecipe pun tape.... tgk MT GEBU

    ReplyDelete
  12. memang menyenangkan, bagus itu yang kita mahukan

    ReplyDelete
  13. memang biasa masuk website tu kalau nak crk idea memasak. mcm2 ada kan? alhamdulillah setakat memasak guna resepi tu menjadi je.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.