Memasak lebih mudah dengan my resipi


-
-
-


korang pernah dengar mengenai My Resipi tak? haaa... kalau belum tahu, meh dni nak perkenalkan. My Resipi adalah sebuah laman web yang menyediakan pelbagai resipi yang dikongsi oleh para pakar memasak tak kira siapa pun boleh kongsikan resipi yang korang tahu kat situ. banyak tau resipi yang ada di My Resipi. macam-macam ada. sesuai jadi rujukan untuk kita semua. dni ada cuba resipi sardine ring di My Resipi. menjadi. sedap pula tu! nyammeh ;)







lepas ni, tugas memasak akan jadi lebih mudah. rujuk je di web My Resipi. tak beli buku memasak pun tak apa. wanita zaman moden, kan... masak dengan laptop ado kat dapo. miahahaha... okay tak? ala... kalo takmo pasang laptop, print aje resipi tu... lalalalala... jom ke website My Resipi untuk dapatkan resipi-resipi yang best. dni nak cuba buat pavlova lah. yukkk!






15 comments:

Myra Jay said...

Yup, akak pun kalau nak masak mesti terjah website My Resipe tu :)

AmirFX said...

Hantar sikit sardin ring tu.. Nak rasa sedap ke tak.. haha...

siti ika said...

memang best pun. yg paling kite suka sbb dia ada laporan. hehe

cheq sue dieyha said...

selalu jugak tfk resepi kt myresepi ni n sllunya mmg sedap.hehehe..
memasak dgn lptop kt dapur,kdg2 mak pn heran tgk bdk zman skrg masak,hehehe..

Peri PiA said...

pernah,suke terjah sini :)

Cik Azizah said...

jijah belajar memasak dengan myresepi gak..search je ape yg kita nak masak..semua keluar..hehe

IntaNBerliaN said...

betoi2.. saya pun selalu jenguk my resepi.. hihii

Dilakochan said...

blm pernah lagi masak bwk laptop ke dapo!
paling kuat print letak resipi kt fridge! sambil buat intai resipi! hahaha...

Bui Junaidi said...

wah,bgsnya..asal nk masak bolehlah refer sini sebab kak bui kalau bab memasak byk kureng..hehe

cik ika said...

lpas ni nk rujuk je myresipi..thnx sis for info..

farah wahida said...

wahee pn slalu tgk resepi kat c 2...slalu gak mnjadi....

PinQib said...

x tgk myrecipe pun tape.... tgk MT GEBU

Sharinginfoz said...

memang menyenangkan, bagus itu yang kita mahukan

anisalya said...

memang biasa masuk website tu kalau nak crk idea memasak. mcm2 ada kan? alhamdulillah setakat memasak guna resepi tu menjadi je.

alinac lover said...

nk resepi!!!