Terpesona dengan transformasi Datin Norjuma selepas bersalin

-

-

perempuan… bila hamil je tentu berat badan semakin bertambah dan bertambah dan bertambah bagai juara. perkara biasa je bagi golongan ibu mengandung. selera makan semakin bertambah, maklumlah kena makan untuk dua orang ^__^ belum campur lagi dengan makanan yang dia mengidam. nak makan itu… nak makan ini… pastu mulah komplen berat badan meningkat… yang jadi masalahnya bila lepas bersalin nanti. gelabah tak tentu aras dek kerana  risau nak turunkan berat badan. bagi yang berpendapatan tinggi/berkemampuan dapatkan rawatan di pusat pelangsingan badan macam slim world dsbg tu tak apa lah… hulur duit je, +disiplin +workout + treatment terus dapat body yang mengancam macam anak dara balik. yang tak ado bajet nak ke sana, nak wat cemano? susah gak ni kan… haih… tetiba dni tumpang rasa risau sekaki… hehehe…

 

 

 datin norjuma semasa lepas bersalin

 

bila dni tengok gambar Datin Norjuma masa dia baru lepas bersalin anak pertama dia dulu, dni rasa teruja sangat. sebab terus dni rasa macam sebenarnya tak mustahil untuk golongan wanita dapatkan semula bentuk badan yang ideal cantik langsing lepas bersalin. tengoklah kejayaan Datin Norjuma yang vouge dan jelita ni… dulu kemain… besauuu bebenauuu!

 

 

 

datin norjuma

 

la niii??? haa… vouge! slim ngalahkan dni. OUPSSS! haha…

demmmm, ngutuk diri sendiri pulok dowh ish!

 

 

 

datin norjuma habib

mood nak slim… maka kena selalu tengok orang cantik dan slim… baru dapat aura ;p

chowww!

27 comments:

lionteen said...

lain giler kan. org byk duit ley la g 'slim world'. kuikui

Cik Azizah said...

datin norjuma ke tu kak?? mak ai tembamnya..macam bukan die jer...adeh badan megembang masa mgandung dan lepas bersalin..menakutkan jer...huhuhu

pena rozie said...

Die dah cantik. Tp bukan semua org lepas mengandung badan naik tau....

tiefazatie said...

cantiknya...

ala..dni kurus je pun la..hee

tiefazatie said...

eh jap..dni yg picture 1st tue norjuma ke?adui la..lain btol ok..tembamnya..takut..

Mama Zharfan said...

dia byk duit, boleh pegi mana2 slimming centre heheheh

Ena said...

cantik sangat kan dier.. mem berbeza ngan masa dier pregy dan pantang dulu.. tp ye la.. banyak duit blh buat apa saja..

AYuNG said...

uishhh...penah tembam rupanya...xtau pun..huhuhu

fieda said...

sgt berbeza kan sebelum dgn selepas...

Haruuta Chan said...

Pergh! nampak muda dri gmbar first!

cik helena said...

perghhhh macam tak caya!!!kemain besau jadik kemain selim!


takut lahhhhh dniiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

ummiarissa said...

ish memang gemuk lah waktu dia bersalin tu...tiba-tiba boleh slim ...takpelah orang berduit...

Qil_H0shi said...

mak ai.,laen gler.,awyz c0mey dtin n0rjuma

maszmadi said...

nak kn kumpul duit dr sekarang lah, coz nak wat slimming treatment cam datin juma lepas bersalin nnti... huhu

aliesha kirana said...

lain btol rupanya time berisi tu kan. hahaha jadi AK rase, muka AK pun lain ble kurus nnti. hahahahaha

Siti Asiah said...

kene kawal makan time pegnant...hihi
sy pon takut mikirkan pas bersalin nnt camner....hua2

Nida said...

Kak Nida pulak nak sangat berisi lepas bersalin.. ni bila lepas beranak mesti turun..haihhhh...

Petua Kak Nida klu badan taknak gemuk sangat, masa pantang kena rajin pakai bengkung dan ikat bengkung kuat2.. kalau boleh pakai bengkung jawa yang panjang berjela tu..hehe

alinac lover said...

btol la tuh..heheh

lawa kan dia

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cam xcaye jerk tgk pic dia yg tembam tu.. huhu

Tihara said...

mmg cantik dia skrg cam anak dara dlu..baru2 ni ada tgk dlm fb eynda..mmg cumel la dia..

IntaNBerliaN said...

norjuma mmg makin cntik kan..

p/s : kalau dh kawen n dah ada anak bf anak.. cpt kurus.. kwn2 sy ramai lps prgnant dpt berat bdn asal n berat kurg dr brt bdn asal..

Miss Kagimoto said...

datin norjuma mmg conel :)
miya tag awk kat sini :)
http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/11/3rd-giveaway-by-yana.html

Peri PiA said...

antara faktor,wang hihi

beruntung datin juma,org nya cantik

PinQib said...

memang transformers ar datin ni

EruzuLiyana said...

uhhh, takut la..nak kena jaga badan betoi2 ni..:)

Redbloodsnow said...

pergh! sgt kagum aku weh

qlah said...

eh2.. kak dni pun slim ape.. :)