Baru sampai KLIA

Korang.. Sorry dni tak dapat bloging.. Busy.. Ni baru je sampai kat KLIA, nanges je sepanjang penerbangan dari kota bharu tadi.




Malu pulak kat akak sebelah tu hehe... :p tapi tak sempat pulak nak berkenalan dengan dia.. Nampak kereta family kat airport tu terus aaaa ngalir ayaq mata. Encik suami apo lagi. Menyakat tak sudah. Isk iskkk...



Ni tunggu flight ke miri jam 3-4 ptang ni. Tatau la ada adegan menangis lagi ke tak... Hehe...



Rindu family :'(




Sent from my Blackberry 3G® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

16 comments:

Cik Azizah said...

abg akak dah balik miri ye kak...confirm nagis lagi..jijah pon sama..hukhukhuk

Myra Jay said...

Sabar ye Yank..

Jangan nanges2 tau :)

En abg dah ada kat sebelah, kena appy2 selalu :)

mysara said...

kuatkan smngat k..:)

http://mysaraabrahman.blogspot.com/2011/12/di-sebalik-wang-kertas-syiling-baru.html

AmirFX said...

Pergi Miri? Honeymoon ker?

Miss Raidah mr.LKB said...

cpt2 update, hri2 bukak xde entry bru... hehe.

selamat pngantin bruuu
=)

Uchi kay-f @hmad said...

nmpknye incik abg kena stand tisu beribu-ribu kotaklah kat miri nnti..

pn.dini..senyum byk2...*-^

Em's Family said...

insyaAllah, lame2 boleh biasekan diri.. lagipun, zaman sekarang ni, keluarga kite is just a call away kan..

SyUhAdA said...

ooh..dni nak g swak ke? besnye..

cik chinta said...

wahh..da dok miri dia pasni..

Tihara said...

moga selamat dalam perjalanan..deen jaga dni baik2..hee :)

qlah said...

hihi . tak pe kak.. biasa la tu . hihi .

DiNaZ said...

lama x singgah cni wifi kena sambar petir so ssh nak on line n baca apa2 yang patut kat blog dni....
rasanya belo terlambat kan?? Selamat pengantin baru dni...Tahniah dni...semoga bahagia ke anak cucu... Amin....

Bui Junaidi said...

dini ikut suami ke miri yer...?duduk miri ker nnt..bolehlah belajar cakap serawak..hehe

...sWeeT uMi... said...

cam tu la gaya nye bile rindu dah penuh di hati ekekkee...

Peri PiA said...

alolo,dini jgn sedih2 ye

selamat menempuhi hidup baru

p/s-nak order vco lagi,blh?

anisalya said...

sebab tu bila time belajar dok jauh2. tak ada la adegan nanges2. hehehe...