Korang.. Sorry dni tak dapat bloging.. Busy.. Ni baru je sampai kat KLIA, nanges je sepanjang penerbangan dari kota bharu tadi.




Malu pulak kat akak sebelah tu hehe... :p tapi tak sempat pulak nak berkenalan dengan dia.. Nampak kereta family kat airport tu terus aaaa ngalir ayaq mata. Encik suami apo lagi. Menyakat tak sudah. Isk iskkk...



Ni tunggu flight ke miri jam 3-4 ptang ni. Tatau la ada adegan menangis lagi ke tak... Hehe...



Rindu family :'(




Sent from my Blackberry 3G® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

16 Comments

  1. abg akak dah balik miri ye kak...confirm nagis lagi..jijah pon sama..hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. Sabar ye Yank..

    Jangan nanges2 tau :)

    En abg dah ada kat sebelah, kena appy2 selalu :)

    ReplyDelete
  3. kuatkan smngat k..:)

    http://mysaraabrahman.blogspot.com/2011/12/di-sebalik-wang-kertas-syiling-baru.html

    ReplyDelete
  4. cpt2 update, hri2 bukak xde entry bru... hehe.

    selamat pngantin bruuu
    =)

    ReplyDelete
  5. nmpknye incik abg kena stand tisu beribu-ribu kotaklah kat miri nnti..

    pn.dini..senyum byk2...*-^

    ReplyDelete
  6. insyaAllah, lame2 boleh biasekan diri.. lagipun, zaman sekarang ni, keluarga kite is just a call away kan..

    ReplyDelete
  7. moga selamat dalam perjalanan..deen jaga dni baik2..hee :)

    ReplyDelete
  8. hihi . tak pe kak.. biasa la tu . hihi .

    ReplyDelete
  9. lama x singgah cni wifi kena sambar petir so ssh nak on line n baca apa2 yang patut kat blog dni....
    rasanya belo terlambat kan?? Selamat pengantin baru dni...Tahniah dni...semoga bahagia ke anak cucu... Amin....

    ReplyDelete
  10. dini ikut suami ke miri yer...?duduk miri ker nnt..bolehlah belajar cakap serawak..hehe

    ReplyDelete
  11. cam tu la gaya nye bile rindu dah penuh di hati ekekkee...

    ReplyDelete
  12. alolo,dini jgn sedih2 ye

    selamat menempuhi hidup baru

    p/s-nak order vco lagi,blh?

    ReplyDelete
  13. sebab tu bila time belajar dok jauh2. tak ada la adegan nanges2. hehehe...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.