Bioglo Clear Pore Deep Cleansing Mask | Best ke tak?

-
-
-
-
dni tengah cari masker yang best-best untuk dipakai terutamanya yang boleh menanggalkan white/blackhead dengan berksesan. jadi beberapa hari ni dni google, ramai cakap Bioglo Clear Pore Cleansing Mask ni best. rasa macam teringin nak cuba. dulu pernah beli... tapi tersadai... lepas pindah rumah, masker tu entah ke mana. jenuh dah dni cari tapi tak jumpa... rasanya dni pernah pakai... cuma terlupa tahap keberkesannnya tu cemana. tak silap dni, memang best la...






sekarang ni perasaan nak beli masker hitam legam ni membuak-buak. nak bersihkan kulit muka yang tak berapa nak bersih ni dengan jayanya sebelum tiba hari pernikahan. perempuan... tade kerja lain. fikir bab cantik-cantik je la kan kerjanya hahahaha ;p korang ada pengalaman pakai masker ni tak? boleh share dengan dni... dni nak kumpul maklumat sebanyak mungkin sebelum beli. hehehe...



-

30 comments:

SYANI said...

Masker ni memang best tapi bila nak menanggalkan mask, agak hazab sikit sebab kuat melekat.. sampai tertarik bulu² roma..

athirah said...

kita pernah guna masker ni... so far x bgs.. sbb lpas gne muka makin oily... padahal kulit mukan bkn oily pun.. wuwuuwuw...


kalau nk gne yg btol2 ok.. guna B.LIV by cellnique... ini terbaik... hehehe

cik chinta said...

betoii...sangat azab masa nk naggalkan. nangis2..ekekek

ytekecik said...

best pkai masker ni...ilang semua yang melekat kat muka.tp bila tarik tu perit skit...myhubby pon pkai..tak kira la pmpuan @ llaki koleh pkai masker ni

Nur Hidayah said...

memang best...rasa bersih je muka...tapi time nak cabut tu..huhuhu memang sakitt...tak bagi yang mereka yang takada bulu roma kat muka tapi sakit bagi yang ada walaupun haluss...huhuhu tapi memang best...

Redbloodsnow said...

meh lanting kat aku,...hehehe

et said...

so far so good je mask ni. berkesan. produk bioglo mmg elok utk kebnyakn org. maybe ada yg tak sesuai.

but untuk saya, oke je. ktorg anak beranak perempuan semua pakat guna mask ni. suka. rasa kulit bersih je lepas guna. hehe. :)

Diana @ bilakukatacinta said...

semua ckp mcm tu..mase nak tarik dari muka..cam melekap2 jek taknak tanggal..siap kena sental nk bg hilang

ctzainal said...

hye. sy pun setuju dgn org laen,agak hazab sikit masa nak cabut.but kalau pakai tebal2, xsakit sangat kot?hihi. try lah! tp lepas pakai, muka rasa licinnnn halus jer! :)

eT said...

smlm pon ada baca kt 1blog pasal review masker itam nih...
leh try la kn n tgk hasilnyer...

maszmadi said...

x penah pakai, kakak ipar n adik masz ada pakai... tp x pernah lak nak tanya dorang ok @ tak... haha

sorry dni, masz bg komen yang x membantu pon.. hehe

beaty said...

x berjaya menarik semua white head..but bila pakai d muka..memng best lah

saeko_nakamura said...

hahahhahha...sgt best!!tapi sakit nk tanggalnya, try tanggal pelan2. but, it's really work!=)

qlah said...

bagi qlah , qlah suke guna zamian cocoa pack.. bau cokelat.. hihi .

suke2.. mmgg best n berkesan .

#ciksuzlin said...

memang best! kita dah bertahun guna mask ni. lepas pakai ni, pakai mask yang tisu type plak. rasa mcm lebih meresap gitu~~

Nida said...

pernah cuba... oklah not bad...

Anonymous said...

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/10/aku-baru-nak-cuba-barang-popular-ni-kot.html

Bui Junaidi said...

susah2 g buat facial lah dni..lagi seronok muka d belai2..hehe

AmirFX said...

Ingin nak pakai mask tapi.......

Tihara said...

nampak mcm best tu

jaa64 said...

tak penah cuba pon masker..huhu

Peri PiA said...

penah dgr je,xpenah guna

TwIstiEs*meSti Mau* said...

saya pakai syampoo je ganti masker..
hahahaha..
jemput singgh yer! :)

anisalya said...

tak pernah pakai. hahaha... nak pakai mcm mana kalau tukang sibuk ramai. yg skg ni pun pntg alpa hbs lip balm akak dibuat main dek budak dua beradik.

Anonymous said...

tapi kann..kalau benda ni tak sesuai dgn kulit, kadang lepas tanggal kan tu,ade rashes sikit, sikit je la. and maybe naek jerawat. so,kalau nk guna dlm masa tdekat ni sekadar mencuba, x payah dulu lah. takut x sesuai dgn kulit, kalau nk buat mask jugak, buat mask sndr guna putih telur je. yg tu, iA mmg akan bkesan and takde side effect. utk mask bioglo ni, nnt lepas setel kawen baru buat eh? hehe. :)

ahsfantasy24 said...

kite penah pakai,
dengan bulu2 kat muka abeh licin, hee~
:)

EmArie Sweet Couple said...

kak mie, lau nak tarik nie, air mata akan mengalir dgn sendirinya..... ema ada beli nie.. cosway pnya, skrg promosi beli 2 free 1.. ema ada member cosway :)

ekinashikin said...

akak pon pernah pki ni..tapi bukan yg hitam ni la...brand yg sama gak sbb member cosway kan...
depend pada kulit..sesetengah kulit sensitif x sesuai..tapi pada yg ok..mmg hasilnya ok lah sbb boleh nmpk kesan kotor2 yg ditarik tu..
personally akak suka guna skin gel..hihi (http://www.cosway.com.my/product/personal/bioglo_skin%20gel.htm)

cikpuanhady said...

tak pernah try lagi ni, tapi duk baca komen kat sini, cam ngerilah pulok..

yana said...

penah pakai..tapi utk kulit saya so so saja..takde pulak keluar black & whitehead..bulu roma pun tercabut sikit2 je..tepek tebal ke nipis sama je..dah tunggu sampai betul2 kering pun..cuma yg bagusnya macam dia serap minyak lelebih kat muka..

tapi ni utk kulit saya la..tak berapa efektif sangat benda ni..lain org lain kot kesannya..