Ini adalah sebab utama kenapa lemau update blog + blogwalking :)

-
-
-
-
dni kerap mengendap twitter dan juga facebook bukan sebab suka sangat ber-fb dan twit tapi sebab tu je yang dni boleh buat dan senang nak tengok melalui handphone. nak update blog guna henpon, seriously sangat rumit nak masukkan gambar. tak centre dan sebagainye. lainla kalau yang guna galaxy tab ke... ipad ke... iphone ke kan.. senang je nak berblog...



tadi dni ada senaraikan beberapa sikap/perangai/alahan dni masa mengandung kat fb... ekceli ada lagi.. tapi rasa cam nak share yang ni je dulu. hehe... yang lain, dni kongsikan later ya! * heh, ayat macam ado orang nak tahu sangat je ;p *







korang boleh tengok yang dni merahkan tu... tu pasal la susah betul nak update blog apatah lagi nak blogwalking, dni tak suka guna laptop.. kalau on laptop pun dni susah nak menaip entry... kurang minat... sobsss... sian blog ni haaa... kalau bogwalking pun, dni jarang tinggal komen. nak komen cemano, mood menaip tak ado ^__^ hehe...



-

19 comments:

Tihara said...

wahh samapi tahap mcm tu sekali..dulu dni lah yg paling minat update..take care ey dni :)

CaDLyNN said...

take care dni :)

Zie Fauzi said...

biasa la tu dni.. alahan org mengandung.. kak mula2 dpt tau pregnant dulu, nak tengok skrin pc pun tak boleh.. mabuk...

adajugak blogger yg bila dah pregnant..tak boleh online langsung,maka terbiar la blog tu sampai bersalin...

tp kak x boleh... sayang blog tu... dah la hosting berbayar, rugi oo,xda trafikk...

aliesha kirana said...

alalaala cian dni. alahan smpai cmtu. heheeh. pelik tp benar. keh3. xpe AK maafkan.

sea_lavender said...

bese la da bergelar isteri komitmen lbih byk.. tapi jgn tglkn blog ye.. nti sea_lavender rindu tgu entry dini~~

mama maman aka yana said...

hehehe.. sian dni.. ada gak eks takleh tgk lappy.. hehehe

Peri PiA said...

rindu komen2 dini.hihi

alolo,baby tak ske on9 ek

✿MisS NadRAH♥ said...

take care dni=)

Makbed said...

1st time kot dgr alahan mengandung tak suka lektop. hehehehe..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

baby tak bagi blogging, nak mama dia 24jam ngan dia.hehe~

Chekgu Azrine said...

Tahniah DINI..!!

ifnirsweet said...

xpe2..bykkn rehat kak dni ye
:)

khatgrafik said...

Salam,
Jaga kesihatan selalu ^__^
Berblog kemudian-kemudian pun boleh :)

-eL3na,MY- said...

ami, dasyat nye sampai hadap lattop pon benci.hehe..xpe2..kang pas deliver, leh update puas2 lik ye..hehe

anisalya said...

normal case. semua org akan alami tp ada peringkat2 dia la kan. sabar je la dni.

Cik Azizah said...

tak pe kak..jijah setia datang blog akak keh :) take care mommy..hee

Udinz.com said...

bagus la tu...
asalkan bukak laptop pun dikira bagus..hehe

Ayumi Comot said...

xpe2 xkomen pun..yg penting dini sihat2 selalu..baru tahu fb dini..nak add la nntu,huhu:)

Nour Eyza said...

macam tu ke rasanya bila pregnant? ala, dh la hantu laptop dan internet.. mcmne la t bila sy lak dh pregnant..hahaha