-
-
-
-
sebelum ni Kak Ayu ada bagitahu dni yang ramai sebenarnya blogger yang sedang pregnant, tak ada mood nak online/update blog. mulanya dni rasa macam mood dni ditahap minima je tak ada mood tu. sekali... lepas beberapa minggu hamil, dni rasa semakin malas... hinggakan pernah dalam masa 2minggu berturut-turut dni langsung tak sentuh laptop. kalau blog berupdate pun kes dah autopost sesiap... and publishkan komen tru handphone. memang tak guna laptop langsung...







susulan daripada entry dni tadi, berkenaan dengan tak minat nak online tu dapat lagi satu komen from sis Zie fauzi yang dia pun sama ada rasa macam tak boleh nak ngadap laptop/pc gak... hehe... dan ramai sebenarnya yang jadi cemni... dni pun perasan... so, ianya adalah perkara yang NORMAL! ^__ ^ hehe.. lain la kalau dni sorang je yang alami perkara ni kan.... teman fb pun ada yang cakap dia pun ada rasa cemni.



InsyaAllah... tak lama lagi mood ni akan pulih sebab hal ni berlaku ada peringkat dia.. alahan pun dua - tiga bulan sekali lain-lain... hehe.. jadi dni rasa, tak lama lagi mood bloging dni datang macam biasa... coz, beberapa hari ni pun dni dah rajin guna laptop. tapi belum okay 100% lagi.. macam ditahap 40% gtu je ;p




apapun, dni rasa terharu coz korang tetap juga datang komen kat blog dni walaupun dni 'tak sihat' dalam berblog. temkyu so much :')





-

36 Comments

  1. tak sangka pula mcm tu ye

    harap2 akak "jangkit" lah dgn pekara yg jadi kat dini ni :'),Amin

    ReplyDelete
  2. macam tu ek..smoga dani n baby kat dlm tu chat selalu.akak lak tak dak perasaan nk sentuh labtop bila kt umah, tp i bkan tergolong dlm ibu2 mgandung he3...dh cemuih ngadap kt tmpat kja.

    ReplyDelete
  3. dah ok sikit tu kira dah ada improvement. cayok2...

    ReplyDelete
  4. Alaaahaaai, kak dini berbadan dua. Happy untuk akak (:

    ReplyDelete
  5. seronoknya bla dgr kwn2 blogger pregnant..xsbr nk tgk baby2 korg :)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah dengar pulak kes macam ni tapi macam comel..hum..hum :-)

    ReplyDelete
  7. lama2 nanti okay la tu.
    sbb nanti mesti dni rasa excited nak share pglmn pregnancy tu. so, blog la jwbnya

    ReplyDelete
  8. alahaii ibu ngandung ni...sbr la ye..lau kakak panda dlu ngndung mmg mls jgk nk men lptop,lepas branak je,abis pantang semua,tu dia,24 jam 48 jam 72 jam ngadap lptop je...after beby tdo la..hehe..

    **bru tau dni da kawin n da pegnant...lma sgt xtgk blog..huhu..tahniah dni..da basi da tahniah panda ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah dni..
    sebenarnya cute mum pon alami perkara yang sama.. rasa macam tak terurus sejak pregnant.. makan pon tak lalu.. harap semuanya cepat berlalu.. syg kat blog.. :)

    http://mamiuyun.blogspot.com/2012/03/makin-tak-terurus-pula-rasanya.html

    ReplyDelete
  10. sharing laa apa2 masa pregnant..seronok time preggy moment :)

    ReplyDelete
  11. haah kak..jijah pon perasan ramai blogger pregnant blog terabai..ngeee~~

    ReplyDelete
  12. moga ke'tidak sihat'an dini semakin pulih yerk dik...

    ReplyDelete
  13. rasanya dah lama tgu dni blogging dari proses mula2 nak kenduri kawen sampai da kawen n now proses kehamilan plok..hehe..tp ok la jugak ada la update sekali sekala..terubat kerinduan gitu :)..take care

    ReplyDelete
  14. weols faham, org preggy, :) Take care yer!:)

    ReplyDelete
  15. hihihi..samalah kita..akak pon tak pandang langsung lappy..huhu..tapi kekadang boleh pandang dan buka, tapi takleh lama2 cam dulu.. nak kata mabuk tak jugak, tapi keinginan tu takdek langsung..huhu..tu yg blog tak berupdate tu...

    ReplyDelete
  16. Lelaki pun camgitu gak kot.. Kalau bini dier pegnen mungkin jarang nak update... :D

    ReplyDelete
  17. Even you have that kind of feeling but u still drop by your comments through my blog...terharu sgt2. Thanks

    ReplyDelete
  18. Pulak dah~ Nasib baik dengan laptop je tak nak. Kalau memang tak nak langsung online, terputus contact 9 bulan jugak :DD

    ReplyDelete
  19. Waahh ye ke Dni? hehe xpe.. jage diri elok2 :)

    ReplyDelete
  20. tu la..skrg ni rmi plak rakan blogger yg pregnant..
    nway, take care sis..:)

    ReplyDelete
  21. aku dah done dh lalui "proses" yg ini. skrg ko plak yg lalui kan..hehe. rasa lah apa yg aku rasa...kihkihkih

    skrg aku nyer mood online dh kembali normal. morning sickness aku pun dah takde lg dah :)

    ReplyDelete
  22. Takpe pelan2 mudah-mudahan cepat mood kembali..

    Akak pun sejak 2 menjak ni malas gak nak update blog..

    BW ada gak, tapi ada yang tak tinggal jejak.

    ReplyDelete
  23. alergi yg sementara je tuh..hehehehe
    take care dni..

    ReplyDelete
  24. kak dni , lamanya qlah x jenguk kat sini , huhu .

    maaf - maaf - maaf - maaf . hehe .


    btw , header baru mama dni ni , omei la , ada feel baby2 sikit , hihi :)


    kak dni jaga diri ye , makan banyak makanan berkhasiat taw ,

    luv

    qlah :)

    ReplyDelete
  25. Tapi yang peliknya .. Kak Nida yg tak ngandung ni pun malas ngadap laptop..hehehehe

    ReplyDelete
  26. wah...dah preggy.... congrats... lama tak jengah sini..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.