Tempahan Felt Pillow dibuka semula ^__^

-
-
-
-
Assalamu'alaikum.... hye korang! lama dni tak ber-craft kes busy dengan persiapan untuk peperiksaan semester akhir dan perkahwinan pada tahun yang lepas. Alhamdulillah nampaknya perasaan nak ber-craft membuak-buak sekarang ni. so, dni buka semula order untuk pillow yang dni pernah buat dulu.




tempahan daripada sepupu dni last year


sekarang dah semakin ramai buat pillow cemni, kan... dni faham, customer dni dedulu pun dah ramai yang order dengan orang lain. sebab tak larat nak tunggu dni bukak order. hehe... serius masa nak kawen ritu sangatlah tak sempat fikirkan benda lain... pastu lepas kawen pulak, mood baru kawen, tak de perasaan nak ber-craft... tambahan pula tak tahu nak cari supplier berdekatan. kedai barangan jahitan pun dni tak tahu kat mana... now, dah nak masuk 6bulan jadi warga Miri, dni dah kenal beberapa tempat nak cari bahan. cuma, setakat ni banyak barang yang dni kena order daripada supplier kat semenanjung disebabkan kos kat Miri ni mahal sangat. bayangkan gam UHU pon dah berbelas ringgit kat sini. cemano dni nak buat pillow. haiyooo ;p



buat masa ni, stok kain agak terhad. tak banyak sebab dni tak order bebanyak... nak tengok dulu ada pelanggan lagi tak yang nak order. kut2 order bebanyak nanti tersadai lak kain tu jadi pekasam. hahaha...






yang mana nak order, boleh aje isi order form di blogshop dni ----[Ardini Simply Shoppe]---- boleh request design, warna, dan tulisan yang nak letak kat pillow tu. ada dua saiz yang biasa dni buat. saiz A4 rm15 dan saiz double A4 rm30 (tidak termasuk kos pos). nak request bentuk pillow besar or kecil sikit pun tak jadi masalah. boleh contact dni di amni_shiro@yahoo.com. jangan segan-segan ^___^




-

5 comments:

Peri PiA said...

all da best ya dini


dini citer la skit ttg pregnancy dini,sikit2 je :)

anisalya said...

gud luck ye dni.

Cik Pulau said...

rajin sungguh preggy mama ni.. huhuhu...
mahal nyo gam UHU dini... huuu~

Tihara said...

good luck dni.. :)

Scarlett O'Hara said...

Seronok buat felt crat ni kan?