Barangan baby yang menjadi pilihan hati

-
-
-
-
ceyhhh, dah mula cerita pasal persiapan untuk baby dah skang dni ni kan. hehe... actually dni dah beli banyak barang untuk baby... beli sikit-sikit. lama-lama jadi bukit. kalau beli sekaligus, mau terasa pokai nak beli segala keperluan. boleh tahan juga harganya. asal ado sale je gerenti dni ngan hubby tak lepaskan peluang belikan baby apa yang perlu. antara jenama yang jadi pilihan hati adalah:









3 jenama ni memang best! memang yang ni la dni ngan hubby dok terkam. hehe... InsyaAllah nanti dni cuba update lagi beserta dengan gambar2 barangan yang dah dibeli :)

21 comments:

Peri PiA said...

seronoknya,memang patut dah dini buat persiapan :)

cikbintang said...

heee..kte pon suka...
tp beli tuk anak buah je..hahaaha

*dh lama cikbintang xjenguk blog ni...
busy keje...slalo baca je..kali ni dpt kesemptn komen...

smoga sis sehat2 n bahagia2 slalo insyaALLAH =) SENYUMMM

pena rozie said...

suka disney.......

pena rozie said...

suka disney.......

salmia saidin said...

Mia dh stop beli barang bayi so far..
penat daa nak jenjalan skang ni. :p
beli yg perlu je dulu.
maybe shopping on9 je lepas ni..

azrinna said...

Wow! Memang rasa teruja dengan barang baby ni. Kadang2 bendanya kecil saje, tapi harga ? Wow!

saharinasaharudin said...

wahh,mama-to-be da start shopping baju baby.bestnyaaa :))

Glory jane said...

mcm saya, saya suka fiffy lagi dari anakku sbb kain dia mcm lagi lembut la wpun tak berapa glamer dan murah dari anakku)... hahahah

Uchi kay-f @hmad said...

sugeng dalu pn.dini!

wah dah prepare beli baju baby iye...eh mo tnya ni,dah scan nnti dpt baby apa? baby boy or baby girl?

Bui Junaidi said...

BARANGAN DISNEY SEMUA COMEL2 SBB ADER GMBR KATUN

Affieza said...

Wah mama Dini dh excited nk shopping lah tu...hehe

J.M.R said...

wah..dah tak sabar nmpk.:-)

http://jmr23.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka kiko

Myra Jay said...

Bestnyer dapat merasai pengalaman membeli barangan baby :)

Mesti bertambah tak sabar nak tunggu saat kelahiran kan :)

Myra Jay said...

Bestnyer dapat merasai pengalaman membeli barangan baby :)

Mesti bertambah tak sabar nak tunggu saat kelahiran kan :)

Alinaclover Premium Beautiful said...

waa best nya dni

IntaNBerliaN said...

sy pun ms wat pesiapan baby dulu, beli brg anakku n fiffy gak.. tp lg satu pureen :-)

Lulu Caldina said...

wah syoknya dini shopping barang baby >.<

Aqilah Ali said...

BABY KIKO ? hihi

anisalya said...

mmg seronok shopping barang baby. kadang2 sampai tak sedar dah terlebh. baby cpt besar. selalunya baju utk 0-3 tu beli sikit je. the rest baru beli yang besar2. blh pakai lama.

Green Apel said...

besnye...ami dah start shopim ke?ika belum lg, asek tak menyempat aje...tak sabarnye nak shopping pegang2 barang2 baby neh..hehe