Dapat doodle dan header tema pregnancy yang comel free from Azzah

-Link



hajat di hati nak tempah header sedondon dengan doodle tapi Azzah tak sudi lak... bukan tak sudi ambil tempahan... tapi tak sudi ambik bayaran... dia nak bagi hadiah je katanya. sebab setakat ni dia buat untuk bereksperimentasi dengan karya yang dihasilkannya tu. jadi dni adalah one of yang bertuah dapat doodle free daripada beliau sebab tak lama lagi beliau nak buka tempahan dah. hehehe... rezeki jangan ditolak... Alhamdulillah dah dapat doodle idaman kalbu... comel pulak tu...



ini doodle yang dni dapat... siap pakai maternity dress polkadot biru putih. i like!








dan ini pula header yang dibuat untuk dni. tq dikkk!!!
sukaaa tawwww, terharu tahap max dah ni :')
cantik cantik cantik!




sape-sape nak tengok entry khas Azzah buat untuk dni boleh klink kat sini eyyy :

DOODLE DAN HEADER UNTUK BAKAL IBU



jom jom jom ke blog Azzah cuci mata tengok doodle yang comel-comel. banyak freebies untuk korang tau yang Azzah izinkan untuk copy. jangan lupa credit untuk dia tau kalau dah copy karya dia... ^__^




-

12 comments:

Myra Jay said...

Wahhh!!! comelnyerrrr ;)
Comel cam Dni gak ;D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

comellll sgt!!!!!! aaa.....comey cam dini jgk. =)

fiza said...

Cute doodle tu ☺☺

nur anis said...

comel sangat...:)

Lulu Caldina said...

alahai cute nya >.<

Azzah said...

Azzah suka bila org pun suka doodle yg azzah buat,macam dini..:)

Sue-Rya Qistina said...

comel bangat sih! hehehehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/06/tanggal-270609.html

Izan Ishak said...

aloooo...comelnya doodle ibu mengandung yg azzah buat tu dni ni... suka3!!!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh, beruntung dni...comel giler! :-)

azizah :) said...

kak azzah memang buat doodle cantik2! i like.. jijah pon suka doodle preggy kak dni ni..jeles tau!

Uchi kay-f @hmad said...

sgt sesuai lah doodle ni..(^_^)

alinac lover said...

nk order jgk la