-
-
-
-
korang yang suka mekap ala arab atau smokey eyes tentu suka dengan kajal eyeliner. nak mekap dengan simple pun sangat sesuai dengan menggunakan kajal eyeliner. eyeliner jenis ni sebenarnya macam eyeliner biasa juga cuma bentuknya saja yang berbeza... tebal! macam eyeliner orang beli kalau balik Makkah tu ^___^








memang orang arab dan india suka pakai eyeliner jenis ni... sangat best! dni pun suka. serius!








terutamanya untuk mekap simple macam ni, senang dan mudah dengan menggunakan kajal eyeliner. mata dah nampak menawan walaupun tak guna eyeshadow... tapi kebiasaannya dni tak sapukan kat mata bawah skali sebab dni rasa mata dni tak sesuai oleskan eyeliner kat bahagian bawah mata. maybe sebab ado eyebags! haaha ;p





22 Comments

  1. akak teringin,xreti la dini
    hbs comot hihihi

    mmg cantik

    ReplyDelete
  2. eyeliner ni kalau pakai, nampak bersepah tak lama-lama?

    ReplyDelete
  3. Kan kan eyliner ni tebal dan tak mudah luntur. Suka kajal eyeliner =P

    ReplyDelete
  4. kt malaysia ada jual ker eyeliner camnie....mcm nak cuba lah..semoga mata tak berair lg...paling takut nak pkai eyeliner

    ReplyDelete
  5. ini kite panggil celak mekah! hihihihi

    ReplyDelete
  6. ni yang macam celak mekah tu ke? :)

    ReplyDelete
  7. dni, tapi tak reti nak letak cmno huhu. memang menarik kan tengok org pakai nih.

    ReplyDelete
  8. rin ada kajal eyeliner ni.tp xpndai nak guna.kihkih :D

    ReplyDelete
  9. Oleskan bawah eye bag tu jer.. haha..

    ReplyDelete
  10. Mesti memukau pandangan mate yg memandang kalau Dini pakai eyeliner nie...hihi...akk tak pandai make up...Dini ajar bole???...:)

    ReplyDelete
  11. nadia xpandai apply kajal eyeliner... skang nadia gune liquid and marker eyeliner....kalo pkai kajal, jadi spoil mata nadia tp sgt suka effect bg yg pakai celak kajal neh

    ReplyDelete
  12. Akak baru tgk gak eyeliner camni My Mum beli :)

    Kami panggil Lipstik Mata :)

    ReplyDelete
  13. teringin nak pakai celak. huhuhu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.