Kajal Eyeliner | Gaya mata menyerlah bagai bintang bollywood dan gadis arab ^__^

-
-
-
-
korang yang suka mekap ala arab atau smokey eyes tentu suka dengan kajal eyeliner. nak mekap dengan simple pun sangat sesuai dengan menggunakan kajal eyeliner. eyeliner jenis ni sebenarnya macam eyeliner biasa juga cuma bentuknya saja yang berbeza... tebal! macam eyeliner orang beli kalau balik Makkah tu ^___^








memang orang arab dan india suka pakai eyeliner jenis ni... sangat best! dni pun suka. serius!








terutamanya untuk mekap simple macam ni, senang dan mudah dengan menggunakan kajal eyeliner. mata dah nampak menawan walaupun tak guna eyeshadow... tapi kebiasaannya dni tak sapukan kat mata bawah skali sebab dni rasa mata dni tak sesuai oleskan eyeliner kat bahagian bawah mata. maybe sebab ado eyebags! haaha ;p





22 comments:

Peri PiA said...

akak teringin,xreti la dini
hbs comot hihihi

mmg cantik

nur anis said...

eyeliner ni kalau pakai, nampak bersepah tak lama-lama?

sarah mohamad said...

Kan kan eyliner ni tebal dan tak mudah luntur. Suka kajal eyeliner =P

Tentang Kita said...

kt malaysia ada jual ker eyeliner camnie....mcm nak cuba lah..semoga mata tak berair lg...paling takut nak pkai eyeliner

Munnafendy said...

ini kite panggil celak mekah! hihihihi

Aliesha Kirana said...

wah cantiknyaaa dni!!

Alinaclover Premium Beautiful said...

nk bli mana ek eyeliner ni dni

Tihara said...

ni yang macam celak mekah tu ke? :)

Rohani Hashim said...

dni, tapi tak reti nak letak cmno huhu. memang menarik kan tengok org pakai nih.

eB said...

kiter sm. ha3

saharinasaharudin said...

rin ada kajal eyeliner ni.tp xpndai nak guna.kihkih :D

eiela said...

cantik jugak nampaknya tu

AmirFX said...

Oleskan bawah eye bag tu jer.. haha..

Citarasa Rinduan said...

mmg hasilnya cantik..
dik, mana nak cari?

Siti Asiah said...

Mesti memukau pandangan mate yg memandang kalau Dini pakai eyeliner nie...hihi...akk tak pandai make up...Dini ajar bole???...:)

nadia arrumaisha said...

nadia xpandai apply kajal eyeliner... skang nadia gune liquid and marker eyeliner....kalo pkai kajal, jadi spoil mata nadia tp sgt suka effect bg yg pakai celak kajal neh

eiyzniey said...

kte pun pkai jgk lah sekarang.hihi

Aqilah Ali said...

mesti cun kalau kak dni pakai ;D

[sutera kasih] said...

lama x pakai eyeliner huhu

Myra Jay said...

Akak baru tgk gak eyeliner camni My Mum beli :)

Kami panggil Lipstik Mata :)

mrs kayrul said...

mana nak dapat nie dni...???

anisalya said...

teringin nak pakai celak. huhuhu...