Tempahan Felt Pillow | Design cute-miut untuk si kecil dan yang tersayang

-
-
-
-
Syukur Alhamdulillah... rasa seronoknya bila dah dapat menjahit dan ber-craft semula. tempahan craft buat masa ni tak adalah sehebat dulu kala. dulu, tak menang tangan. sekarang, majoriti customer dah beralih arah order dengan orang lain. hehe... sape suruh dni tak bukak order sampai 4-5bulan kan? now, dni dah ambil tempahan... pada mana-mana yang rasa berminat nak tempah, jangan segan-silu. leh PM dni terus ^__^






dni ada siapkan beberapa tempahan baru-baru ni... antaranya dua buah bantal merah yang ditempa oleh Ayu from UIA. dah banyak bantal dia tempah dengan dni taw.. terharuuuu sangat2.






saja dni isi masa lapang + melayan minat tahap maksima pada jahitan felt. tu pasal dni buat juga walaupun ada kekangan masa, busy dengan rumahtangga, penat kerja dan sarat mengandung pulak tu. kalau dah minat, susah nak abaikan rasa minat kita, kan? hehe... selagi terdaya, layankan aje...



pada yang berminat nak tempah bantal atau beli peralatan craft boleh ke blogshop dni ya...
yukkk ke blogshop dni ^__^






Ardini Simply Shoppe

email: amni_shiro@yahoo.com
sms: 017-6722572



-

8 comments:

nur anis said...

comelnya..:)

fiza said...

Cutenya. Klo nak beli...kena beli 3 sbb anak 3 org ☺☺

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

rajinnya dini. =) moga sukses selalu.mama nie jgn aktif sgt ea..cian baby.hehe~

mrs kayrul said...

cantiknya pillow tu dni

Myra Jay said...

Lepas ni Dni sure buat bantal comel untuk si kecik dapam perut tu kan ;)

Che Rosliza Che mat said...

comel sangat2..

shera haifa said...

cantik.. kreatif larr

anisalya said...

cantik tu...