Ardini Humaira dalam Mingguan Wanita Edisi Bumper Raya 2012

-




dah beli majalah kegemaran ramai Mingguan Wanita Edisi Bumper Raya bercoverkan pasangan popular Lisa Surihani dan Yusry KRU ke belum? kalau belum... cepat beli! ekceli majalah ni memang menarik. terutamanya edisi bumper raya coz ada baaanyak resipi raya untuk kita rujuk kat dalam tu...so kalau korang rasa rugi je nak beli sebab nak baca cerita dni, better korang pk kan resipi yang best2 dalam tu. konfem rasa tak rugi hehehe







cuma kali ni lebih bermakna bagi dni... sebab dni masuk dalam majalah tu pulak. kih3... dni ada story mengenai hal ni beberapa hari yang lepas kat ENTRY INI. pengalaman pertama dihubungi oleh penulis majalah yang nak tulis story mengenai family dni untuk dimuatkan kat dalam MW. ALhamdulillah, rezeki... ^__^







asben dni dah belikan majalah tu, tapi dni malas nak snap gambar, copy from blog kak Tihara je lah yang blog mengenai kisah dni dalam majalah tu. thanks kak Tihara!






kalau korang nak baca kisah dni, boleh buka page 100-102 eyh... hehe... thanks pada yang dah beli MW edisi bumper raya 2012!
*blushing*





-

57 comments:

kechixx hussain said...

waaahhhh...nanti nak kena beli nie;)

.: iEyLa :. said...

fuiyooo....kena kasi frame ni kak..hiks..

nur anis said...

wahh.....menarik tu..nak g beli lah...:)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum dini. =)
wah..artis nie ;) tahniah dini.moga dimurahkan rezeki.

alinac lover said...

best nya dniiiii

artis!

Aliesha Kirana said...

wah! nak beli ah nnti. femes ah dni pasni. hehehee

syawalsimpsons said...

wahhh glamer jaaa

Lady D'yot said...

wahh..glamer! ;)

syiela said...

hari tu jengah2 jugak mencari namun tuan kedai cakap takde la amoi.. hehehhe kena mencari tempat lain pulak

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

Zie Madini said...

wahhh..glamor ler kau yunk! kelas ah. masuk mag tueeeee...

Zie Madini said...

wahhh..glamor ler kau yunk! kelas ah. masuk mag tueeeee...

AzuraFazil DIN said...

wahh glam gitu kan ..

nw rs nye dh kuor yg gambo ella

icee-yah said...

Huiyo...bnyk pge tu..thniah dni:-)

MamaEma said...

tahniah..

izyantyPersonalTaste said...

bestnya masuk majalah...retis gitu he3..

ummiarissa said...

framekanlah dni...baru cunnn...he he he

Asyifa Mustaffa said...

tahniah...!

Afasz said...

wow masuk majalah. dah lama tk beli majalah.. huhu

Tiadesign said...

hamboii glemer u..! hahaahahha

cik najihah said...

la fmily akak ke..sy ade jugak tengok..patut mcm familiar je

Nurulchumel said...

wahh..untung la..femes la camni..
:)

♥fie yasmin♥ said...

glamer gituu..huhu

Bulan Syurga Firdausi said...

ehhh best nye :) alhamdulillah... insyaAllah nanti sy pinjam akak2 ofis punye buku heee

Citarasa Rinduan said...

Tahniah.. Kak ayu tumpang happy ssht2

nadia said...

wahhhhh~
untungggggggggggggggggla ;p
tahniah dni, masuk majalah gituuu. :))

* FAR * said...

tahniah.. makin popular la dni ni ye.. ;)

Zie said...

chumel2.. nanti nak beli jugak..

mama tisya said...

ada tgk entry kt blog tihara aritu

Cho Zila said...

dah beli. dah baca.. bangga akak tau...

Amna Faqiha said...

Tahniah2...memey family cikgu cikgi dehhh...hehe..k.lin jah dok nurunnn..mujur ada sore nani ngikut..

PUAN SUE said...

nk beli! hee

nadya said...

dni pun cekgu jgk ke?? waaa baru tau!!

etiey.com said...

kelas u...hehhe. nanti nak tengok jugalah

maszmadi said...

hoho glamor la dini kan... bestnyer..

p/s : sebnier dah sampai, thanx yerk.. nanti bagi lagi tau.. haha

saharinasaharudin said...

wahhhh,rezeki rezeki :D nnti rin bca eh :)

Che Rosliza Che mat said...

nak kena beli nanti nie tahniah dini..

Lida Rahim said...

kakak akak dah beli.. so akak pon cepat-cepat belek citer dni dulu... lisa & yusry pon kalah tao.. hehe

tahniah ya!

ekinashikin said...

dah beli da...
siap tayang2 lagi kat ensuami page yg ada dni tu..ekekeke
ensuami akak pon terkejut knp tebal sgt edisi ni...
hehehe..edisi raya la katakan...

Riena Haiqal said...

wah semakin glemer la Dni.. siap masuk majalah lagi.. nakbeli la kalau macam ni..

Bazilah (^0^) said...

wah glemerrrr hehe

izz iizza said...

wahh bestnya..:)

sal-nurbeena said...

bestnya!

Eca Dwinky Asha said...

balik keja.kena singgah kat kedai buku beli MW.hehehe :)

Peri PiA said...

pn lish n en yuci :D

hazanis said...

hehe kena beli ni..:)

Nurul Aini said...

waaa..masuk majalah, tahniah kak dni..nanti sy suruh mak beli..hehe..btw hadiah yang kak dni hantar tu dah smpai..terima kasih.

azizah :) said...

terbaik la sis.. tumpang bangga gak ni..hehehe

Misz Mieza said...

Tu dia! Masuk majalah pulok doh.. Sok nak gi beli ah! ^_^

nanakimie said...

nk kna baca ni:)

farah shamira said...

feymes. feymes. :)

Siti Asiah said...

ade letak link blog Dni tak kat mag.tu?hihi...kalau ade lagi femes Dni...nway, tahniah dapat masuk majalah...majalah feberet tu...tapi yg bumper raye tk beli lg...nk suh hubby g cari la kat kedai...(",)

anisalya said...

tu la... kisah bermuka2 surat. ngeee...

Myra Jay said...

Maju setapak...
Rezeki Ibu mengandung ;)

Aqilah Ali said...

slam kak dni .


wewittt... hehe . congratz !

eima said...

hebat ...... tahniah dear

QasehnyaRania said...

wah bestnya..tahniah dni..keluarga pendidik =)