tengahari tadi dni dapat satu email daripada Suzlin berkenaan dengan e-book yang sesuai untuk dibaca oleh para bakal ibu dan bapa. terus rasa terharu... sebab cik adik manis Suzlin sudi berkongsi ilmu dengan mom to be nih... :') sobsss...





email daripada Suzlin

lepas bukak je laptop, terus dni download e-book yang Suzlin berikan. InsyaAllah, malam ni dni nak godek-godek e-book tu.







Linkkorang berminat tak nak dapatkan e-book M2B dan D2B? boleh ke blog Suzlin dan baca ENTRY beliau berkenaan BUKU BABY. ada beliau selitkan di situ macam mana caranya untuk dapatkan e-book ini secara percuma. kalau nak tahu, kena pegi blog dia dulu taw ^____^




actually bukan M2B je boleh baca... yang mana merancang nak kawen, merancang nak baby, dan yang bujang pun boleh baca. jadikan ilmu sebagai persiapan di masa akan datang. ceywah... so... apa tunggu lagi? cepat ke blog Suzlin sekarang!






klik sini:



-






10 Comments

  1. owah... jijah wifey pon nak baca lah.. menarik ni..sebagai persiapan M2B...hehe

    ReplyDelete
  2. hee..xde feel lg nak baca sis:)

    selamat membaca m2b:)

    ReplyDelete
  3. salam..

    menarik.. tp sy terkecuali hehe

    ReplyDelete
  4. @azizah :)

    good!
    persiapan awal memang bagus tawww :) sama dengan suzlin.. ready awal2 hehe

    ReplyDelete
  5. mcm best je..ciktom rs cam nk download jgk wlpn xkawin lg..

    ReplyDelete
  6. eh. ada nama kita (>________<)" malunye~~ anyway, thanks Kak Dini!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.