e-book percuma untuk Mom to be dan juga Dad to be!


tengahari tadi dni dapat satu email daripada Suzlin berkenaan dengan e-book yang sesuai untuk dibaca oleh para bakal ibu dan bapa. terus rasa terharu... sebab cik adik manis Suzlin sudi berkongsi ilmu dengan mom to be nih... :') sobsss...





email daripada Suzlin

lepas bukak je laptop, terus dni download e-book yang Suzlin berikan. InsyaAllah, malam ni dni nak godek-godek e-book tu.







Linkkorang berminat tak nak dapatkan e-book M2B dan D2B? boleh ke blog Suzlin dan baca ENTRY beliau berkenaan BUKU BABY. ada beliau selitkan di situ macam mana caranya untuk dapatkan e-book ini secara percuma. kalau nak tahu, kena pegi blog dia dulu taw ^____^




actually bukan M2B je boleh baca... yang mana merancang nak kawen, merancang nak baby, dan yang bujang pun boleh baca. jadikan ilmu sebagai persiapan di masa akan datang. ceywah... so... apa tunggu lagi? cepat ke blog Suzlin sekarang!






klik sini:



-






10 comments:

azizah :) said...

owah... jijah wifey pon nak baca lah.. menarik ni..sebagai persiapan M2B...hehe

nanakimie said...

hee..xde feel lg nak baca sis:)

selamat membaca m2b:)

Maiyah said...

salam..

menarik.. tp sy terkecuali hehe

Ardini Humaira said...

@azizah :)

good!
persiapan awal memang bagus tawww :) sama dengan suzlin.. ready awal2 hehe

Ardini Humaira said...

@nanakimie

one day nanti nana akan excited nak baca :D

Ardini Humaira said...

@Maiyah

:)
InsyaAllah, boleh dibuat sebagai ilmu

Sharinginfoz said...

semoga dapat manfaat from ebook tu

CIK TOM said...

mcm best je..ciktom rs cam nk download jgk wlpn xkawin lg..

#ciksuzlin said...

eh. ada nama kita (>________<)" malunye~~ anyway, thanks Kak Dini!

amirah said...

selamat study ye dini.. : )