Hari ni nak realisasikan impian untuk memiliki buku diari hamil ^__^

-



actually dni tak sure hubby ada masa tak nak keluar dengan dni hari ni sebab nampak dia macam busy je... tapi dni harap hari ni sempat la dni nak beli buku yang dni idam-diamkan... at least, boleh buat bahan bacaan sambil baring-baring... lepak-lepak... ada manfaatnya daripada dni duk lepak tengok tv sambil mengunyah. hahaha ;p kalau baca buku, peratusan nak mengunyah tu tipis sket sebab kita pegang buku dan fokus... tengok tv, herpmhhh! kalau 1paket biskut oreo tu sekejap je abis.







dni percaya, ramai yang dah beli buku ini berpuas hati dengan isi kandungannya. dni google pun memang ramai yang cakap best. dat y dni tak sabar nak beli... harap2 dapat la beli :D nak kua petang ni. yeay!



-

10 comments:

#ciksuzlin said...

Bulan lepas masa Kak Dini state nak beli buku ni, kita terus pergi Popular dengan MPH Ipoh. Tapi tak ada pula even Lin pernah nampak buku ni dekat sana. Teringin juga nak baca buku-buku ni even belum pregnant lg. (T_________T)"

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Memang elok la tu dear.Banyakkan ilmu masa preggy...nanti dah jd mama, senang...:)

izz iizza said...

tengah preggy yer..bagus ni sebagai rujukan dn belajar serba sikit tentang kehamilan..:)

Cik_Shiqah said...

kak dini, moga tercapai impian kak dini nak beli buku ni ek.. heheh cover buku cun.. ;D

azizah :) said...

yess jijah dah beli..hehe tinggal nak conteng2 je.. kak dni cepat beli.. best tau baca2 info dalam tu...

icee-yah said...

Aahla.icee yg blum kawinpun rasa tertarik bila tgk buku ni...cpt cpt g bli ek dni:-)

anisalya said...

bagus utk tambah pengetahuan during pregnancy.

nickindajungle said...

wahh..macam best jer buku nie...sayang lambat lak ketahuan...nanti 2nd pregnant la pulak nak g cari...hehe lps baby kuar mesti cari buku my first step pulak nak isi semua cerita tentang baby kat dlm tu..

syiela said...

harap2 dah dapat.. dapat la membaca sambil berbaring nanti

IntaNBerliaN said...

ada gak tgk buku ni tp xbeli pun... ms ank 1st dulu nak beli tp xjumpa, skrg dah xnk beli br jumpa.. hihii