Kejutan buat suami | Costum Made Choc Bar With Wrapper

-



Alhamdulillah.... semalam dapat juga dni buat kejutan untuk encik suami tersayang. masa kitorang tengah bersantai di petang hari, ada datang posmen hon-hon memecah kesunyian. haha... dalam fikiran dni mesti coklat yang dni tempah tu sampai... terus tepuk-tepuk asben suruh dia ambilkan bungkusan... lepas dia ambilkan, dni buka la bungkusan tu... asben ralit layan video kat tab... bila dni snap-snap gambar coklat tu baru dia excited nak tengok... hehe...







lepas dia tengok je dia senyum-senyum... memang dia terkejut... dia siap cakap, abang nak ambik gambar jugaklah! hik3... comel je gaya dia excited tu.






tak ada sebarang motif pun sebenarnya... cuma teringatkan asben yang selalu balik penat-penat kerja... nak juga tengok dia happy... buat kejutan sekali-sekala ^__^





Alhamdulillah... memang dia happy semalam.. siap uploadkan gambar coklat tu di fb dia.. sweet :') hehe... tapi.. err... yang paling awal melantak coklat tu adalah dni. haha! coz asben baru je lepas kekenyangan masa tu. eycheh cam buruk siku lak kan ;p






kalau u ols berminat nak tempah coklat comel gini leh la tempah di Choc Lovers.
buat hantaran pun cantik!


-

26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik.mestila suami suka kan..hihi.

saharinasaharudin said...

alololo,so sweet.comel je wrapping choc tu :))

Peri PiA said...

so sweet ;)

Ijah EmoTemo said...

comelnyaaa! hihihi

ekinashikin said...

weeee....suka la tu kan...

Myra Jay said...

Nak jugaklah tempah untuk Mom's Birthday next week ;)

Memang comel, ari tu tengok Zie oder ;D

Eliss Mie said...

wah, comelnya :) sayang nak makan !

syawalsimpsons said...

ala so sweet....cumill ja....mesti sayang nak makan kan

anisalya said...

pernah buat masa anniversary ke-4 tahun lepas. cumanya choc tu sampai dah tak berapa comel. mujur jugak kwn tu ada ambikkan pic sblm sent.

Syira said...

salam,,

terharu suami dapat penghargaan sebegini.


salam ramadhan, semoga ramadhan kali ini akan memberi seribu rahmat buat kita semua.

maaf andai ada tersalah bicara.

fiza said...

So sweet ☺☺

Salam ramadhan & selamat berpuasa dni.

Nafisa81 said...

lalala....comelnye...

~~Home Made Chocs~~ said...

Hehehehe.. Slmat smp choc.. اَلْحَمْدُلِلّهِ.. :)

dak eina said...

sweetnya dini..hiks

PinQib said...

hede. sdapnyeee..
comel dan kreatif

Tihara said...

cantik coklat dia..special :)

nur anis said...

cantiknya...:)

mama tisya said...

wah kejutan utk suami tp dni yg mkn dlu..hehehe

MamaEma said...

romantik lak kak dni ne...

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaa :D

shera haifa said...

ololo.. mst hubby hapy kan..:)

azizah :) said...

sweet giler la kak.. happynya..sesuai pulak gambar tu kak.. mmg pandai akak memilih.. nanti nak beli la satu..tapi untuk konvo suami..InsyaAllah..

IntaNBerliaN said...

alahai sweetnya... :-)

izz iizza said...

sweetnya..

mesti dia happy tu..:)

SyUhAdA said...

wah..cntiknye..sedap x coklat tu dni?hehe

ifnirsweet said...

sweetnye ^_^