Lampin bayi | Hadiah daripada kawan husband!

-



ALhamdulillah, last week dni & asben dapat hadiah awal daripada kawan sekerja asben, kak Mira namanya... ^___^ usia kandungan baru je 7bulan dah dapat hadiah untuk keperluan baby. syukur sangat... sebab masa tu we ol dah plan nak beli... bila dapat lampin bayi sebagai hadiah, maka kami berdua pun buat keputusan tak nak beli dah kain lampin. sebab kegunaan kain lampin tu pun cuma nak buat lap2 dan balut badan baby je... maklumlah zaman sekarang dah guna lampin pakai buang... lebih mudah dan jimatkan tenaga...






kak Mira hadiahkan baby kain lampin jenama Kiko. 10 helai sepaket. dah cukup untuk kegunaan baby.





tq so much ye kak Mira! ^__^



-

17 comments:

Cikpuan rara said...

mak mentua rara belikan jugak lampin,dye kata kalau nk x nk kena bli jugak sket.

icee-yah said...

aahla dni.skrg baby hari hari pun pakai pampers je kan.
semoga baby dni sihat sentiasa:)

Peri PiA said...

best ni,dpt hadiah

azizah :) said...

bestnya..tak payah beli2 lagi.. ini untuk bedung baby cukup lah :)

Nazayiena said...

Wah awalnya dah dpt hadiah....

Sue-Rya Qistina said...

wah..murah rezeki baby :D

anisalya said...

akak beli banyak jugak dulu. nmpk mcm ckp je 10 helai. sekali tu tak ckp pulak. ngeee...

Tihara said...

alhamdulillah murah rezki baby :)

aimaniman said...

yupp betullah... kekadang tu, lampin pun x guna sebab saiz baby besar, akak beli kain cotton bercorak kartun, jahit sendiri buat kain bedung,.. kalau pakai lampin beli tu gerenti x muat,..

Zie said...

zie pun ank ketiga ni dh tk beli lampin.. Pakai yg kakk dia ja...
Org dah bgi bestlh kn? Boleh guna tuk bby baru nnti

PinQib said...

murah rezki baby

mama maman aka yana said...

rezeki baby tuh.. alhamdulillah... :-)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... rezeki baby.. walaupun blm lahir lg :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Dini.Alhamdulilah,rezeki bayi yg dikandung.
K.atie doakn Dini selamat melahirkn nanti ya.Aminnnn

najwa's said...

wah, bestnya dni. belum lahir, dah dapat hadiah. murah rezeki baby. =') eh, cepat plak ye masa berlalu. dah besar dah kandungan dni. dulu masa najwa aktif blogging dulu, dni baru sebuk2 nak tawen.. hehe.

chenurulhusna said...

slm akak dini..dulu kite bc blog akk,,,akk zmn bujang lg:Pskrg dah nk itmang anak dah eh:)mabruk kak:)n duk srwk plak tu:)sy org kelate jgk kak dini..hehe sma ecm akk:Pkak,xlama lg sy dpt kak ipar,,org miri:)

.: iEyLa :. said...

waahhh...advance dpt present ni kak.. :)