Maternity T-shirt {Baby Under Construction} dan sampai!

-



ingat lagi tak dni pernah bagitahu dni ada beli t-shirt for maternity yang tertulis BABY UNDER CONSTRUCTION melalui website Mum Dreams? kalau dah lupa post yang mana, boleh KLIK SINI untuk baca.






sebenarnya dah beberapa minggu parcel ni sampai. tapi dni tak sempat nak edit-edit gambar, so, lewatlah dni buat review mengenai baju idaman hati, hehe...






Alhamdulillah, t-shirt ni sampai dengan selamat. perfect! seperti yang digambarkan. material pun okay, berbaloi dengan harganya, cuma RM29.90.





yang penting, baju ni labuh. cuma satu je lah... perut dah makin membesar ni kesendatan mula melanda ;p tapi takdelah sendat sangat. cuma ianya menampakkan bentuk badan sket.






tujuan utama beli t-shirt ni adalah kerana semata-mata design comel yang tertulis Baby Under Construction dan ada doodle comel yang preggy tu. haha! cam bebudak lak dni kan?





dni amik size L... senang, after bersalin nanti boleh dipakai pada hari-hari biasa... lantakla orang nak cakap haih still pakai maternity t-shirt ke? dah baju haku beli dengan duit haku suka hati hakulah nak pakai ke tidak wakakakak leh tak jawab cenggitu? ;p




-

22 comments:

Lyaa Suriany said...

finally dah dapat .
hehehe

miss Fyqa said...

yeah.. jiwa muda xpe la dni. hehe :)

syawalsimpsons said...

YA BETOI BELI BAJU TIME PREGGY NI KENA pk AKAN DATANG JUGAK KAN

Siti Asiah said...

suke la baju dni ni...dh beli kelengkapan bb ke dni?

Bazilah (^0^) said...

comel comel! mmg kiut. nk tgk jgklah web tuh hehe

Ardini Humaira said...

@Lyaa Suriany


ALHAMDULILLAH
^___^

Ardini Humaira said...

@miss Fyqa


DNI PUN MUDA LAGI KIH3...
LOM MASUK 26TAHUN LAGI NIH

Ardini Humaira said...

@syawalsimpsons

BETUL3
;)

Ardini Humaira said...

@Siti Asiah

DAH...
ADA DNI WAT ENTRY LAST WEEK MENGENAI CHECKLIST... HEHE

Ardini Humaira said...

@Bazilah (^0^)


HAAA PAT GI BELI.. LIMITED TAW!
:)

Peri PiA said...

yeyyy,comel2 :)

azizah :) said...

wah..best2..mmg cantik doodle n perkataan tu..suka suka...:)

Kesuma Angsana said...

simple but nice, KA suka warna nyer ..

dak eina said...

comel baju nie...

Chekgu Azrine said...

cantik dan murahkan..lawala dni..nanti akak nk usha jugak la..

anamizu kaito said...

wahhh comelnye! hehe











slm ramadhan,
cik ana

Myra Jay said...

Ingatkan dapat la tengok Dni pakai baju ni...

Mesti sweet kan ;D

#ciksuzlin said...

cutenya~~ i wish i can pakai baju cute like this one day. v(^_________^)v

SyUhAdA said...

bleh than la hrga dia..cntik pon ye jgk..

Anne said...

comelnye doodle .. macam teringin pulak. (^^)

ekinashikin said...

simple tpi cntik..
klu da lps bersalin pon sesuai lgi pki ni...

anisalya said...

tak apa. akak memahami la dni. hehehe...