-



ingat lagi tak dni pernah bagitahu dni ada beli t-shirt for maternity yang tertulis BABY UNDER CONSTRUCTION melalui website Mum Dreams? kalau dah lupa post yang mana, boleh KLIK SINI untuk baca.






sebenarnya dah beberapa minggu parcel ni sampai. tapi dni tak sempat nak edit-edit gambar, so, lewatlah dni buat review mengenai baju idaman hati, hehe...






Alhamdulillah, t-shirt ni sampai dengan selamat. perfect! seperti yang digambarkan. material pun okay, berbaloi dengan harganya, cuma RM29.90.





yang penting, baju ni labuh. cuma satu je lah... perut dah makin membesar ni kesendatan mula melanda ;p tapi takdelah sendat sangat. cuma ianya menampakkan bentuk badan sket.






tujuan utama beli t-shirt ni adalah kerana semata-mata design comel yang tertulis Baby Under Construction dan ada doodle comel yang preggy tu. haha! cam bebudak lak dni kan?





dni amik size L... senang, after bersalin nanti boleh dipakai pada hari-hari biasa... lantakla orang nak cakap haih still pakai maternity t-shirt ke? dah baju haku beli dengan duit haku suka hati hakulah nak pakai ke tidak wakakakak leh tak jawab cenggitu? ;p




-

22 Comments

  1. yeah.. jiwa muda xpe la dni. hehe :)

    ReplyDelete
  2. YA BETOI BELI BAJU TIME PREGGY NI KENA pk AKAN DATANG JUGAK KAN

    ReplyDelete
  3. suke la baju dni ni...dh beli kelengkapan bb ke dni?

    ReplyDelete
  4. comel comel! mmg kiut. nk tgk jgklah web tuh hehe

    ReplyDelete
  5. @miss Fyqa


    DNI PUN MUDA LAGI KIH3...
    LOM MASUK 26TAHUN LAGI NIH

    ReplyDelete
  6. @Siti Asiah

    DAH...
    ADA DNI WAT ENTRY LAST WEEK MENGENAI CHECKLIST... HEHE

    ReplyDelete
  7. wah..best2..mmg cantik doodle n perkataan tu..suka suka...:)

    ReplyDelete
  8. simple but nice, KA suka warna nyer ..

    ReplyDelete
  9. cantik dan murahkan..lawala dni..nanti akak nk usha jugak la..

    ReplyDelete
  10. wahhh comelnye! hehe











    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  11. Ingatkan dapat la tengok Dni pakai baju ni...

    Mesti sweet kan ;D

    ReplyDelete
  12. cutenya~~ i wish i can pakai baju cute like this one day. v(^_________^)v

    ReplyDelete
  13. bleh than la hrga dia..cntik pon ye jgk..

    ReplyDelete
  14. comelnye doodle .. macam teringin pulak. (^^)

    ReplyDelete
  15. simple tpi cntik..
    klu da lps bersalin pon sesuai lgi pki ni...

    ReplyDelete
  16. tak apa. akak memahami la dni. hehehe...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.