Mingguan Wanita Edisi Bumper Raya | Dapatkan untuk baca kisah dni beraya dengan family

-


okay-okay... mood tengah berdebar sebab tak beli lagi magazine fav dni tu... actually last month dni ditemuramah oleh Kak Net untuk ruangan cikgu beraya... ada termuat kisah dni sefamily juga dalam majalah comel bercoverkan Lisa dan Yusry. waaa mesti beli! wat kenangan... hehe.









nanti lepas dni beli dni wat story eyy.. skang tak tahu nak citer ape.. sebab dni tak baca lagi.. dapat tahu dari FB page dni sebab kak Misya Sha yang inform... thanks kak! gambar mana yang termuat dalam kisah dni tu pun dni tak pasti Kak Net siarkan yang mana... ngeeee berdebar! korang jangan lupa beli taw!


-

25 comments:

ummiarissa said...

nak baca kisah dni..nak beli jugalah...lama dah tak beli majalah ni..

Nurulchumel said...

wahh..untung la kena interview..
dni leh interview kite?
pastu masukkan dlm belog dni..
hehe.. :)

ekinashikin said...

ni majalah wajib baca dan beli..hehehe...tapi yg isu ni lom beli lagi...

Ijah EmoTemo said...

wah!! nnt nk beli lah!! nk jugak baca :)

icee-yah said...

Waa..famousla dni:-)

sea_lavender said...

lama tk menyinggah sinie.. heee lps ni makin popular dh kuar majalah meletop hehe.. Salam Ramadhan yg bakal menjelang tiba ardini :)

zOeY zAu YaH said...

tahniah

fieda said...

mesti beli ni nk tgk kisah dni sefamily..

SyUhAdA said...

wow..besnye..syu jrg beli mjalah..nnti dni capture la part yg ada kisah dni tu ea..nak baca..hihi

anisalya said...

nak beli jugak la sebab ada dni yang comel. ngeee...

Sue Echan said...

sue regular customer utk MW nie.. xpena miss setiap mggu.. :)
so mmg xkan lepaskan pluang utk tgok kisah dni... :)

pelangi chenta said...

nak kena beli nie.nak tau juga kisah dni.

Myra Jay said...

Bestnyer...
Bertambah Glemer la Mummy to be nieh :D

Lady D'yot said...

wahh...#untunglah ;)

Sue-Rya Qistina said...

untunglah..glemerlah pasni..hehehe..btw, kita mmg tiap2 bulan beli MW ni.. :D

nur anis said...

tahniah kak..bestnya..:)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... tahniah :-)

cik najihah said...

dulu selalu beli tapi sekarang dah x beli langsung hihi

NURUASHIA said...

wawhhh..untunglah..:)

eiela said...

semalam belek2 jugak tapi tak beli.

Misz Mieza said...

Amboi, dah masuk magazine plak.. Nak kena cari nih.. Dah lama tak langgan Mingguan Wanita.. Used to be my favourite tau this magazine ngan majalah Rapi.. Hehe..

Izan Ishak said...

malam tadi ingat nak beli juga... tapi samapi2 aje kat c4 pun dah lewat. abis je beli brg2, kedai buku pun dah tutup.... melepas nak baca cepat2 kisah dni n family...

mrs kayrul said...

dni, kayrul dah dapatkan majalah tue..wah galmer la dni lepas nie...dalam edisi khas lagi...

syiela said...

amboi masuk magazine... makin fofular la lepas ni :)

Ana admi said...

Glamerr gituu :)