Pengalaman mengandung

-



ada beberapa pembaca blog dni buat permintaan untuk dni ceritakan pengalaman-pengalaman atau peringkat mengandung. macam mana boleh dapat tahu dni mengandung... ada alahan ke tak.. jenis-jenis alahan yang dni alami... macam mana nak tahu mengandung... makan apa... haid teratur ke... ada mengidam ke... best ke tak... maca-macam pertanyaanlah yang dni dapat ^__^






InsyaAllah dni akan cuba explain pada korang pengalaman dni yang excited sebab dapat rasa daripada peringkat awal yang dni mengandung cuma dni tersilap teknik je maasa buat pregnancy test tu. orang test awal pagi, dni test tetengahari. hehe... sebab tak tahu... and, actually ada sesuatu yang mencemaskan pada peringkat awal kehamilan dni... sampai kena jumpa pakar di usia kandungan mencecah 4bulan. Alhamdulillah semuanya selamat... dni ceritakan later... so, pastinya cerita peringkat kehamilan dni banyak episod... mana mungkin nak abiskan dari minggu pertama hingga sekarang ni dalam 1 entry je ;p




tunggu taw
;)








-

12 comments:

Peri PiA said...

la ye ke dini?cpt cerita xsabar nak tahu :)

#ciksuzlin said...

can't wait!

azizah :) said...

ni yang nak tunggu entry kak dni ni..hehe jijah boleh dapat tahu...hehe

izz iizza said...

menarik tu untuk dikongsi..:)

bertuah dni ya..en.asben rajin memasak..untung dni...:)

dak eina said...

tak sabar..hehehe

CIK TOM said...

ciktom pun nak tau la jgk...cerita tau dni..

fairus said...

JAGA KANDUNGAN ITU ELOK2 TAU..

Misz Mieza said...

Tak sabar nak baca nih.. ^_^

Arra Ahmad said...

citer jangan tak citer..:)

cci said...

nak tunggu gak... ^_^

cikpingu said...

nk tau jugak pengalaman n kisah nye.. :) sonok..

anisalya said...

pengalaman masing2 berbeza kan.